Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Számítógép nagyon sok okból csinálhat hülyeséget. Többnyire emberi tényezők miatt.
Példának okáért valamely ügyfélszolgos elfelejtettte/rosszul vitte fel az előfizu lemondásodat. Ilyenkor nem ordibálni kell, hogy baromarcú, meg elmehetsz a francba, hanem megkérni őket a probléma orvoslására.
Vagy mi van ha a kapott adat átvitele során hiba történik?
de most képzeld bele magad
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?
De látom te még sosem reklamáltál, és számodra ismeretlen fogaloma jogos reklamáció.(Gondolom szépen stornózták a kiküldőtt számlát. )
Komolyan le vagyok döbbenve azon, hogy azt hiszed , hogy a nagy cégeknél is midnen tökéletesen működik.Mint írtad, 10 évig nem votl bajod velük, akkor ellened csak egyszer követtek el hibát!Ezzel a számlával.
(Mellesleg átváltottam djuicera, jött sms 20 ingyen mmsem van, frankó, el is küldtem 1-t, 2-t, erre látom csökken a pénzem.Ügfsz. felhív, elnézést kérnek a hibáért, és aktiválják.Ennyi.)
Elnézést a személyeskedésért, de mivel voltam helpdeskes és ügyfélszolgs, nagyon tudom imádni az ilyen ''mélyen tisztelt ügyfeleket''.És ugye ilyenkor még jó pofát , vdám arcot és kedvességet is kell sugároznia az embernek magából
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
damész ordibálsz, és ők is leordibálnának hogy mia francot képzelsz? Ez kell neked?