Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
Orlando rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt. Durván egy órára van tőlünk, nem távolság.
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (Bővebben: link) mindenképp érdemes egy napot rászánni, és mellette van a világ legnagyobb Hard Rock Cafe-ja (Bővebben: link). Ezen kívül is rengeteg látnivaló van, felsorolni is hosszú lenne, kérdezd meg tiv83us-t is a topic-jában, biztos ő is tud ajánlani valamit: Bővebben: link.
Alkohol-ról lemondhattok, 21 év alatt sehol sem fognak kiszolgálni, sőt sok szórakozóhelyre be sem engednek 21 év alatt. Ahová beengednek ott pedig kaptok egy megfelelő színű karperecet, hogy még véletlenül se kapjatok alkohol-t. Nagyon szigorúan veszik. Dohányozni 18 éves kortól lehet, ha jól tudom, de nem árt figyelni a nem dohányzó jeleket. Én nem élek egyikkel sem, így tapasztalatokról nem nagyon tudok beszámolni, tiv83us erről is biztosan tud mondani bővebbet.
Még egy fontos dolog, autó nélkül nagyon meglesztek lőve, ha van rá lehetőségetek, akkor gondolkodjatok autóbérlésen, bár 25 év alatt annak is borsos ára van.
Esetleg összefuthatunk majd egy amerikai PH!-találkozóra is. 
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy mire vagytok kíváncsiak, elég nehéz így pár mondatban felvázolni a lehetőségeket. Egy helyet mindenképpen ajánlok, a szórakoztató parkok közül az Universal Studios-ra (