Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Kipróbáltam én is (most már megy Opera alatt is
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.
Tetszik benne, hogy kereshető, de egy giga helyet lehet kapni Spymacen vagy Wallán is.
Arra azért kíváncsi lennék, más mennyire tud keresni a levelekben. Hivatalos dolgokra biztosan nem fogom használni, de egyéb célokra jól jöhet.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.