Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Kipróbáltam én is (most már megy Opera alatt is
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.
Tetszik benne, hogy kereshető, de egy giga helyet lehet kapni Spymacen vagy Wallán is.
Arra azért kíváncsi lennék, más mennyire tud keresni a levelekben. Hivatalos dolgokra biztosan nem fogom használni, de egyéb célokra jól jöhet.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egy-két embertől állandóan kaptam Netskyt a ládikámba (PH!-s lehet a fertőzött, csupa PH!-s címet spoofolt magának), kíváncsi vagyok, itt mennyi spam fog érni. Eddig azonban egy jó hónap alatt egy nemkívánatos levelet sem kaptam.