Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én inkább nem próbálgatnám, de az ''Adataim'' oldal forráskódja alapján működnie kéne...
Bash! Ha erre jársz majd... mennyibe kerül onnan tőletek elküldeni egy könyvet ide MO-ra? És mennyi... áh, na jó nem kerülgetem itt a forró kását
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)? Bővebben: link Ez a könyv egész jónak tűnik. És olcsó is. CSak fingom sincs róla hogy én most hogy rendeljem ezt meg ide... meg hogy fizessek dollárban... stb. Tényleg, neked hogy tudnék pénzt utalni vagy valami? 
Aktív témák
Aktív témák
- iPad topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha esetleg nem találok más megoldást, és Amerikából kell rendelnem a Mazdához service manualt, akkor tudsz segíteni (persze ha nem tudja az eladó elküldeni egyenesen ide)?