Hirdetés

Aktív témák

• fokukac

nagyúr

hihetetlen ez az este.
    kikölcsönöztem egy rég áhított Cd-t. az utolsó szám olyan karcos, hgoy csonttá fagyasztja az exact audiocopy-t, és vele a windowsomat is... érdekes módon a netről is csak hibásan lehet azt a számot letölteni... (pedig nem is másolásvédett darab : 1992-es, Fear of the Dark)
    úgy látszik, kénytelen leszek megvenni a Cd-t.. :) az Artisjus örülhet! :)

ezek mellett a gépem ma olyanokat produkált, mint még soha. valami kontakthiba van a potméteres előlapi panalemnél, és leálltak a ventillátoraim. persze akkor, amikor nem voltam a szobában... egyszerűen rejtély, hogy hogyan történhetett.
    jövök fel, a gép ki van kapcsolva. visszakapcsolom, nem tűneik fel semmi. bootolás, indul a speedfan, nézem, 50-52-54-56-58 fok... hoppá, mivan? hát nem megy a venti. :)

apró örömök az életben....

-------------------------------

és a nap csúcspontja az volt, hogy két perce láttam egy Sennheiser árlistát, benne egy ''páratlan élményt nyújtó, kézzel készült elektrosztatikus fülhallgatóval'', amelynek ára 1.400.000 Ft, azaz 1,4 millió forint volt.... :U az állam leesett.

ez most megadta a végső lökést, hogy elég volt mára az extrém élményekből... :D
    jóccakát ! :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák