Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
hihetetlen ez az este.
kikölcsönöztem egy rég áhított Cd-t. az utolsó szám olyan karcos, hgoy csonttá fagyasztja az exact audiocopy-t, és vele a windowsomat is... érdekes módon a netről is csak hibásan lehet azt a számot letölteni... (pedig nem is másolásvédett darab : 1992-es, Fear of the Dark)
úgy látszik, kénytelen leszek megvenni a Cd-t..
az Artisjus örülhet! 
ezek mellett a gépem ma olyanokat produkált, mint még soha. valami kontakthiba van a potméteres előlapi panalemnél, és leálltak a ventillátoraim. persze akkor, amikor nem voltam a szobában... egyszerűen rejtély, hogy hogyan történhetett.
jövök fel, a gép ki van kapcsolva. visszakapcsolom, nem tűneik fel semmi. bootolás, indul a speedfan, nézem, 50-52-54-56-58 fok... hoppá, mivan? hát nem megy a venti.
apró örömök az életben....
-------------------------------
és a nap csúcspontja az volt, hogy két perce láttam egy Sennheiser árlistát, benne egy ''páratlan élményt nyújtó, kézzel készült elektrosztatikus fülhallgatóval'', amelynek ára 1.400.000 Ft, azaz 1,4 millió forint volt....
az állam leesett.
ez most megadta a végső lökést, hogy elég volt mára az extrém élményekből...
jóccakát !
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az Artisjus örülhet!
az állam leesett.