Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Damage

senior tag

válasz Damage #1763 üzenetére

Felhívtam a UPC helpdesket. Először egy fiatal nő vette fel a telefont, előadtam a problémámat. Kérdezett mindenfélét, nem hitte el nekem, hogy vszínű dupla adatforgalmat mérnek. Már majdnem engem hibáztatott és akkor átkapcsolt egy fiatalemberhez. Nagyon segítőkész volt. Előadtam neki is a sztorimat, miszerint duplán mérik az adatforgalmat. Mondta, hogy ő még nem hallott ilyen esetről, de ennek ellenére tényleg próbált segíteni. Udvarias volt és türelmes. Megígérte, hogy intézkdni fog azonnal és ha rajta múlna, akkor most megnézné, hogy mi a probléma. Visszahívást ígért és nem beszélt a levegőbe. 5 perc múlva visszahívtak, és elmondták, hogy Bp XXI. kerületében (Csepel) valóban duplán mér az adatforgalomszámláló. Azt is elmondták, hogyha túllépem a 15Gb havi limitet, egyből lekorlátozzák a sebességem, de ilyenkor nincs más dolgom, mint betelefonálni és visszakapcsolják az eredeti sebességem, mert látják, hogy csepeli vagyok. Minden csepeli chello előfizetőnek: Ne lepődjetek meg, ha egyszer csak letiltanak benneteket, nincs más dolgotok, mint betelefonálni és visszakapcsolják a normál sebességet! Duplán mérik Csepelen az adatforgalmat!

Aktív témák