- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Felhívtam a UPC helpdesket. Először egy fiatal nő vette fel a telefont, előadtam a problémámat. Kérdezett mindenfélét, nem hitte el nekem, hogy vszínű dupla adatforgalmat mérnek. Már majdnem engem hibáztatott és akkor átkapcsolt egy fiatalemberhez. Nagyon segítőkész volt. Előadtam neki is a sztorimat, miszerint duplán mérik az adatforgalmat. Mondta, hogy ő még nem hallott ilyen esetről, de ennek ellenére tényleg próbált segíteni. Udvarias volt és türelmes. Megígérte, hogy intézkdni fog azonnal és ha rajta múlna, akkor most megnézné, hogy mi a probléma. Visszahívást ígért és nem beszélt a levegőbe. 5 perc múlva visszahívtak, és elmondták, hogy Bp XXI. kerületében (Csepel) valóban duplán mér az adatforgalomszámláló. Azt is elmondták, hogyha túllépem a 15Gb havi limitet, egyből lekorlátozzák a sebességem, de ilyenkor nincs más dolgom, mint betelefonálni és visszakapcsolják az eredeti sebességem, mert látják, hogy csepeli vagyok. Minden csepeli chello előfizetőnek: Ne lepődjetek meg, ha egyszer csak letiltanak benneteket, nincs más dolgotok, mint betelefonálni és visszakapcsolják a normál sebességet! Duplán mérik Csepelen az adatforgalmat!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Futás, futópályák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest