Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz leslieke #1022 üzenetére

#1023 basel00

nem végeztem nagy kutatást, de az általam követett sorozatokból kiindulva, azt láttam, hogy azok az utolsó részek, amelyekről tudni lehetett, hogy az adott sorozat lezárására készültek, a többi részhez képest általában nem nyerik el a rajongók tetszését
    ez meg úgy összességben nem is volt egy klasszikus spn rész, viszont az kétségtelen, hogy nagyon szépen lezárta és mondhatni "kerekké" tette ezt a sorozatot, és ez most már csak erről szólt
    talán nem vagyok vele egyedül, hogy a rész első felében az járt a fejemben, hogy tényleg így akarják lezárni? majd utána nyilvánvalóvá vált, hogy mi a terv
    viszont talán már évekkel ezelőtt kijelentették (a stáb), hogy amikor eljön az ideje, rendes lezárást akarnak, és ez szerintem össze is jött nekik (spoiler nélkül próbálom még hozzátenni, hogy a fiúk megkapták azt a befejezést amit az elejétől kezdve "akartak")

volt egy film, nem emlékszem már rá, de semmi köze nem volt a supernaturalhoz, de még ott is megemlítették ezt a sorozatot

elképesztő 327(+1) rész
    15 évről beszélünk, és az azért nem semmi, nekem már most hiányzik

• basel00

tag

válasz leslieke #1022 üzenetére

sztem is nemsok értelme volt ennek az utolsó résznek de sebaj.

Visszatérve azért elég hosszú 15 évadot tudhat maga mögött a sorozat voltak jó és voltak töltelék évadok de összeségében azt kell h mondjam minden évadot, részt élveztem attól függetlenül.
    De ne felejtsétek el h Jared Padalecki-t a Texas Ranger, Jensen Ackles a Boys 3 évadában újra láthatjátok :)

Új hozzászólás Aktív témák