Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Hogyha keveset szánsz rá, és kitobjektívekben gondolkodsz (amivel alapvetően semmi gond, én is azt használok), akkor ne várj falakat rengető optikai minőséget. De jót persze elvárhatsz, és azt tudják is. Természetesen vannak hibáik, de ettől még lehet szép képeket készíteni velük, és utómunkával amit szükséges, korrigálni.
Főleg úgy, hogy ezek az objektívek használtan, újszerű állapotban, nagy számban, még olcsóbban is elérhetők, kezdetnek megéri beszerezni egyet. Aztán, ha kialakulnak az igényeid, úgyis veszel majd másikat, hiszen ezért választasz cserélhető objektíves gépet.
Vsz.
A másik lehetőség, amit philoxenia ajánl. Régi, jó minőségű, olcsó, manuál, fix objektívek.
-
ottkar
addikt
Jól értem? A Pentax gépet a ceruza méretű akku kompaktossá teszi? Rögtön az őrültség jelei mutatkoznak rajtam! Li-ion akkunál nem kell tartalék akku egy hosszabb fényképezésnél? Amúgy egy Li-ion akku ára meg 4 db NiMH Eneloop hogy is viszonyul egymáshoz?
Amúgy telét egy fotós egyáltalán nem csak állatfotóhoz használ még 50%-ban sem. -
Dare2Live
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest