Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
pcsaba1981
üzenetére
Croppos vázon hamar kevésnek fogod érezni az 50mm-t beltérben, szerintem még a 28mm-t is ha mozgó embereket akarsz fotózni. De ezt kitudod próbálni ha a jelenlegi kittobidat csak az említett 2 fókusztávon használod egy darabig, és eltudod dönteni, hogy jó lesz ez így neked, de szerintem nem. Azonkívül mindenképp fogsz rekeszelni az élesség miatt, mert ezek nem adják ki igazán azt az élességet amit kell nyitott rekeszen. Ez meg fényveszteség. Én a pénzedtől függően elgondolkoznék az eredeti ötleteden, Tami. 17-50 vagy canon 15-85, és ezek mellé vaku ha kell neked, és tényleg ki fogod használni a gyerkőcökre.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
pcsaba1981
üzenetére
amazonon épp 101$

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest