- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
pcsaba1981 #9518 üzenetére
Croppos vázon hamar kevésnek fogod érezni az 50mm-t beltérben, szerintem még a 28mm-t is ha mozgó embereket akarsz fotózni. De ezt kitudod próbálni ha a jelenlegi kittobidat csak az említett 2 fókusztávon használod egy darabig, és eltudod dönteni, hogy jó lesz ez így neked, de szerintem nem. Azonkívül mindenképp fogsz rekeszelni az élesség miatt, mert ezek nem adják ki igazán azt az élességet amit kell nyitott rekeszen. Ez meg fényveszteség. Én a pénzedtől függően elgondolkoznék az eredeti ötleteden, Tami. 17-50 vagy canon 15-85, és ezek mellé vaku ha kell neked, és tényleg ki fogod használni a gyerkőcökre.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
pcsaba1981 #9518 üzenetére
amazonon épp 101$
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA