Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
ennél bármilyen fényképezővel jobb lesz...
irtó gyenge,tökéletes fényviszony,de mobiltelefon minőség...

én az AF gyengeségét a videóra értettem...
Ám nem gondolkodtál HD videós kompakton? Képminőség jobb lesz a videocamnál, videominőség meg talán elérni sonydat..
persze nem vitás DSLR ver minden kompaktok a fotóminőség a kérdés...
Van egy kvázi ökölszabály,minél nagyobb egy zoomja egy DSLR obinak,egyre több baj lesz a képminőséggel,de azt leszögezhetem a Sonydat bármelyik optikával izzé-porrá veri...
18-135 bőven elég lesz, átfogás se rossz,de még nem megy a képminőség rovására,ráadásul még képstabilizátor is van benne!!!!
http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_fenykepezo/Canon_EOS_550D_digitalis_fenykepezogep_kit_%2818-135mm_IS_objektivvel%29-p52617.html
van egy ilyen kit is, persze lehet olcsóbban is megszerezhető...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Gamer Egér RGB!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest