Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én is keresőben szoktam, de csak azóta megy pontosan, mióta új szemüvegem van. Az előzőt régen írták fel, azóta változott a szemem, most már van benne egy cilinder is. Szóval: ha jó a szemed, akkor gyakorlás/megszokás kérdése, ha nem, akkor sose lesz jó, irány a szemorvos!
-
kiskornel
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Én LiveViewban. Nekem is a szememmel van probléma. Meg aztán a 450D csak pentatükrös, nem pentaprizmás, így sötétebb az átlagnál a kukker.
(tévedés ne essék, én macro-ra nem manuális obit használok, csak a virágok fényképezésénél pontosabban be lehet lőni az élesnek szánt részleteket MF-szal 10x-es nagyítás mellett az LCD-n).
És így esély sincs tévedni a fókusszal! -
Szten Márs
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
Keresőben, simán, gyorsan. 10 képemből sztem egy 7-et biztos így csinálok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
Hát én keresőben szoktam, mivel nincs liveview-os gépem még. Low light-ban tényleg nem könnyű, de jó fényeknél nem vészes. Annyi hogy a keresőnél a dioptriát szépen be kell állítani a szemedhez... Nekem volt is vele gond az elején. Aztán egy idő utána megszoktam és néha könnyebb MF-el csinálni mint AF-el. Gyakorlás kérdése szerintem.
-
Mk48
csendes tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Pentaxosok előnyben :-). Cserélhető törőékes mattüveg+fókuszcsapda.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest