Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nem a polcra, akkor el kell adni

A D700on amúgy kb. a sörösüveg is jól rajzol F8on, szóval itt nem olyan para az objektívkérdés, mint pl. a D800on.
Fullframe-re egyébként az olcsó (de jó) UWA talán a legnehezebb... Ez a Tokina jó alternatíva lehet, fogalmam sincs egyébként mennyi használtan... D700-ra szerintem egy relatív low-budget objektívpark, ami már jó minőséget képvisel, az valahogy így nézne ki: Nikon AF-S 24-85 (VR nélküli); Nikon 50mm 1.8 G; Sigma 70-200 (mindegyik verzió jó ár/érték arányú).
Ezzel szerintem pontosan Kleroo szettjét idéztem, de ez is bizonyítja, hogy működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest