- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Persze azt írtam is, hogy ha a DSLR¹ és a kényelem egy mondatba kerül, az a markolat (és részben a kezelhetőség²) miatt van. Nyilván vannak kisebb, nagyobb gépek, csak általában ha elhangzik valakitől egy ilyen tagmondat
"a kényelem pedig nem kicsit fontos tényező..."
annak általában eleve nem DSLR méretű gépet ajánlunk.
Ha ilyen méretű gépet vesz, minden velejárójának tudatában, az nem mondhatja, hogy neki a kényelem (és itt a másik kényelemre mondom) kiemelten fontos, hiszen fontosabb a képminőség, testreszabhatóság, fogás, kezelés, stb.
Szóval mindent csak ama tagmondat miatt írtam.¹Régi, klasszikus értelemben vett DSLR méretet értem itt, tehát nem a tükörreflexes felépítést kizárólag. Bármi ami "ekkora".
²Volt Minolta kompaktom amin szinte az összes beállítás kint volt tárcsákon és gombokon. Ok tudom, ez ma már nem trend, szándékosan, hogy a menüben kelljen turkálni. Pedig az érintőkijelzők terjedésével egy kompaktnál szintén könnyedén megoldható lenne, hogy egy adott érték a kijelzőn két kattintással megváltoztatható, beállítható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs