Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
A legutolsó hsz-em valóban csalóka, mert a sony új fejlesztése nem a telefon lencséjét javítja fel, hanem wifin csatlakoztat a telefonhoz egy komplett rendszert. É meg benéztem, mert azt hittem a led világítás látszik az objektív mellett...
Amúgy meg az bosszant, hogy kiadnak sokan 150-200 ezer forintot egy okosnak mondott telefonra, ami hiába okos, mert a telefon funkción felüli opciói nem, vagy csak részben működnek, ami vicces. és vannak olcsósított okos telefonok, amelyek nagyságrenddel olcsóbbak, de a problémát azok is átörökölték, azaz bosszantó továbbra is.
Én meg szerettem volna egy kis kiegészítővel egy elfogadható fotót készítő valóban okos, azaz több funkcióra is képes mobilt kapni. Kár, hogy se a + objektív, se a plusz lencsék közbe iktatása nem tud javítani az okos telefonok fotóinak élességén, vagy színhelyességén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest