Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
pixervideo
üzenetére
Nem értem amit írtál, de lehet/tuti csak én vagyok még nagyon amatőr!

A zoom, hogy lehet nagy elvárás egy fix obinál? Oks, értem, hogy nagylátót és nem telét akarsz venni, de az, hogy 50 vagy 40, az szerintem már mindegy, ha annak a rajzolata és használhatósága is jobb.
A fókusz, megint egy érdekes kérdés... Itt mit szeretnél? Hogy közeli dologra is tudjon fókuszálni, ne csak méteres távolságban lévő dologra? Mert akkor macro obi kell neked és nem ez. (Bár vannak különböző toldalékok, meg feltétek...)
Én ezt a két oldalt ajánlanám neked infó gyűjtéshez:
[link]
[link]
Mind a kettőn össze tudod hasonlítani más obikkal. (Úgy célszerű, hogy azonos vázat választasz hozzá.)kriszwells
A jól működő obinál, minden rekeszérték esetén műxik mind az AF, meg az IS és minden más amit csak beleépítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest