- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Szerencsésnek érzem magam, hogy 1x bezsákoltam 1 Prohardveres tollat mert úgy látom, hogy elfogyott.
-
BiP
nagyúr
Mire nem jó egy nyereményjáték?! (na jó, pont erre).
Eddig nem hallottam a 9100 Pro SSD-ről, de most néztem reviewt, tök jó cucc. Kár, hogy rohadt drágaszerk: nagyon új lehet, március végiek a reviewk, tesztek.
-
Fáraó
őstag
Na! Megint nem nyertem!
...
Upsz! Ez korai volt!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Koszonjuk a jatekot!
-
dannyl
addikt
A 14-es kérdésben a jó válasz félrevezető/nem teljesen igaz. Ha valaki kompetens olvassa, írjon, és elmondom, hogy mi a szitu.
-
Argos
őstag
-
tatabike
őstag
Most minden reklám hajlított gamer monitorokat tol az arcomba. Megint női fehérneműket kell keresnem, hogy helyreálljon a rend...
-
Üdv! Valamit nem értek... most az összes kérdést leadták egyben, vagy pedig ennyire lekéstem a játékot?
-
BiP
nagyúr
Hát, nem tudom. Nekem eszembe se jutott volna AI-val megoldani ezeket.
Franc fog macerázni velük, amikor a megszokott módszerekkel (oázis és gyártói oldal felkeresése) gyorsabb és biztosabb az eredmény.
Meg hát pont az ilyen apró részletekben képes hibázni, úgyhogy csak extra rizikó.
Na meg úgy elvész a játék öröme. De hát kinek a pap, kinek a papné.Ma reggel rádióban ment valami dalkitalálós nyereményjáték. Csávó mondja, ismeri a slágereket, mostanában sokat hallgatja a rádiót. Elindul a játék, megy egy ideje a zene, gyanús csend. Kiderült, hogy Shazammal ismertette fel, arra kellett várni. Végülis lehet így is, biztosra akart menni, nem a játékért játszott.
-
daninet
veterán
Lassan valamit majd czifrázni kell ezekkel a játékokkal, egy fél éve még a legtöbb AI belebukott, most elég magabiztosan megválaszolják a kérdéseket. Deepseek-et, GPT4o-t és Claude Sonettet hasonlítottam össze majd validáltam kereséssel. Persze ettől még lehet bebukok, majd meglátjuk
Gondolom a cél az Oázis oldalának látogatottság növelése lenne, csak szerintem az emberek többsége már nem így oldja meg a játékot. -
andrej71
csendes tag
Köszönjük az új játékot!
-
Johnny001
senior tag
Köszönöm!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
tegbashar #67 üzenetére
Ha adhatok egy tippet, a Samsung memória, SSD termékeihez hasznosabb/precízebb ez a gyártói oldal: https://semiconductor.samsung.com/
De persze arról sem kell megfeledkezni, hogy ez egy Oázis Computer által szponzorált nyereményjáték, a legtöbb kérdésre a válasz az ő oldalukon is megtalálható.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kos cseresznyét mindegy kinek.
-
tegbashar
tag
válasz
eszterencs #62 üzenetére
szerintem is egy jó válasz van, de azért zavaró, hogy a gyártói oldalon a specifikációk leírásnál konkrétan hiányzik egy érték ami szükséges a helyes válasz kiválasztásához.
-
-
asthma
tag
válasz
Fox Mulder #64 üzenetére
Akkor figyelmetlen vagy, 1 helyes válasz van.
edit: közben editelve lett a hsz. amúgy nem hiányos az oldal
-
válasz
eszterencs #62 üzenetére
Igaz, egy van csak, Samsung gyári oldal hiányos
-
vince
őstag
válasz
Fox Mulder #61 üzenetére
Egy helyes válasz van csak.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder #61 üzenetére
Remélem, rosszul látod! Egy jó válasz van csak elvileg.
-
Sziasztok!
A 9. kérdésnél jól látom, hogy két helyes válasz is megadható? Ez szándékos? -
koby11h
őstag
válasz
eszterencs #58 üzenetére
Hú, évek óta azért játszom, de komolyan, a legtöbb nyeremény nem érint vagy nem használnám ki, ok, az ssd-t igen, de egy toll, az poén lett volna!
-
l.skywalker
titán
válasz
eszterencs #58 üzenetére
Hallatlan. Nem is értem minek játszunk
-
_DiEGO_
őstag
Beküldve a "remélem" jó válaszok.
-
Elmör
őstag
Köszönöm az újboli nyerési esélyt vagy reménykedést, hogy jól válaszolok és talán nyerek valamit. PH!-s toll is bőven fain lenne.
-
hcs57
addikt
Az első nap 8 kérdés.. mennyi lesz összesen?
-
l.skywalker
titán
Játék!!!
-
BiP
nagyúr
válasz
eszterencs #33 üzenetére
de kicsit nehéz a dolgom ezekkel a Samsung típusszámokkal.
Akkor itt az ideje egy újabb Acer nyereményjátéknak is ezután, levezetésnek -
Barnahalo
tag
Sziasztok!
4. kérdésbe belekeveredtem, most akkor a legnagyobb felbontás esetében elég a xyzu*xyzu-t figyelembe venni, a PPI-t (mint képpontsűrűség), nem kell vizsgálni?
Lehet többet látok bele, mint amennyit kellene. -
-
CriticalHit
addikt
Köszi a nyerési lehetőséget!
-
Gejza01
újonc
Köszönjük a játékot! Sok sikert mindenkinek!
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönjük a lehetőséget!
Hajrá mindenkinek!
-
válasz
eszterencs #33 üzenetére
Köszönöm, de azért a 3. kérdésbe még majd rejts el egy 'melyik' szócskát is.
Egyébként igen, én is azt látom, hogy össze-vissza vannak az elnevezések is még az Oázis oldalán is. Az egyik kérdésnél is kerestem az adott monitort, és az oldal a monitor nevében 'S'-esként jelezte, de az első szürke részben már 'LS'-ként lett a típusszám említve. Vagyis még ott is vannak elírások... Sajnos...Szerk.: a 'névprobléma' jelentkezik a 3. és 4. kérdésben szereplő alábbi monitoroknál is: G3 S24AG320NUXEN, G5 C34G55TWWPXEN, S27BG400EUXEN, ahol a 'termékkód' már 'L' előtaggal rendelkezik.
-
Juhiii, játék.
Köszönjük a lehetőséget. -
Köszönjük az új játékot!
-
karlkani
aktív tag
válasz
eszterencs #33 üzenetére
A harmadik kérdésnek fuss neki még egyszer...
-
pilipi
aktív tag
-
koby11h
őstag
válasz
eszterencs #30 üzenetére
-
vince
őstag
KalaPH!tipp
Hogy mi a kalaptipp játék? Egy plusz játék a nyereményjáték apropóján. Tippeld meg, hogy a nyereményjáték kérdéseire hány résztvevő ad csupa helyes választ, hányan fognak bekerülni a kalapba, amiből majd a nyerteseket kisorsolják.Egy google űrlap segítségével tudod megadni a nickneved (légyszi a sajátodat!
) és a tipped. Ezt követően láthatod majd az eddigi tippeket is. Az eredmény linkjét értelemszerűen ne oszd meg itt a fórumon, elrontaná a játékot.
Tippelni a nyereményjáték lezárásáig (2025-04-14 16:00) lehet, a később beérkezett tippek nem vesznek részt a játékban. A google a válaszokat egy táblázatban gyűjti, ennek az első oszlopa egy időbélyeg, ez lesz a mérvadó.
A játék végén a táblázat linkjét közzéteszem, illetve az eredményeket is összesítem. Holtverseny esetén a tippek leadási sorrendje lesz a mérvadó: aki hamarabb tippelt, az végez előrébb. Aki esetleg több tippet is lead, annak is csak az első tippje játszik, a többi törlésre kerül.Ha helyesek az információim, a legpontosabb tippelő egy Prohardver tollal lesz gazdagabb
Itt tudjátok leadni a kalaptippeteket: https://cutt.ly/kalaPH!tipp
-
torma99
aktív tag
Ezért szeretem a játékot. Ez a 990-es SSD nagyon jó áras, így értesül az ember 1-1 jó motyóról.
-
Kritika 1: a 3. kérdés nyelvtanilag ....khmmm... szóval javítandó.
Kritika 2: a monitorok megnevezése teljesen össze-vissza van (hol jó, hol nem). Pl. a 3. és a 4. kérdésben is szerepel ugyanaz a moncsi, de más a kódnevének az eleje (LS kontra S).Vagyis mintha átcsúszott volna ellenőrzés nélkül pár dolog.
-
HUNPSP
aktív tag
Sok sikert mindenkinek, és köszönjük a játékot!
-
ssgk
aktív tag
Jáátéék
-
koby11h
őstag
"legnagyobb kijelzővel", hallod Leonard, "legnagyobb"
Panel átmérővel, felbontással, magassággal, vastagsággal...?
Értem én és a válasz is kitalálható, de ilyen pongyola megfogalmazást egy szakmai oldal játékában, ejnye! -
DRB
senior tag
Rock and Roll
-
Zolo72
csendes tag
Köszi a játékot
Ha még nyerek is megbocsájtom hogy eddig nem nyertem
-
koby11h
őstag
Köszi a játékot!
-
_DiEGO_
őstag
Na akkor egy újabb lehetőség - köszönettel !
-
Yofej75
aktív tag
Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem!
Köszi a játékot!
-
-=MrLF=-
senior tag
Játék! köszi
-
Köszi a játékot!
-
Éljen
-
draco31
veterán
Köszönjük!!!
-
Most nem írok be ide, hátha nyerek.
Ohh, wait
-
Khem
csendes tag
Köszönjük a lehetőséget, jó játékot mindenkinek
-
lkristóf
senior tag
Köszönöm a monitort!
-
Atomantiii
addikt
Yupié, na majd most nyerünk, vagy nem, na mindegy.
-
Köszönjük a lehetőséget és sok sikert mindenkinek
-
PowerBuldog
veterán
Köszönjük az újabb nem nyerést.
-
hemaka
nagyúr
Memoriakartya johet, abbol sosem eleg. 😂 Sok sikert mindenkinek.
-
gyimger
őstag
Na majd most.
-
Tonyk
veterán
Jajj, már megint egy játék, ahol nem nyerek....
-
Apika
addikt
Köszönet az újabb nyerési lehetőségért!
-
Top cat
addikt
Köszönjük az újabb játékot!
-
skroy
senior tag
Juhúúú!
-
L4mie
veterán
Weiiii!!
Köszönjük
Mr. lassú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest