Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Nekem semmi bajom vele, de azért lassíthatna már a média, mert sok lesz ez már. Kezdek becsömölni tőle. Arra nem gondolnak, hogy aki egész nap kénytelen rádiót halgatni, annak egy idő után idegesítővé válik.
Szoktak így túllőni a célon, de ez már túlzás. -
Skót
aktív tag
Hallottad te már a Tcs - Pokol bár c. számot?
vagy a powermann 5000 - bombshellt?:))
Esetleg valami régebbi scotert? (hogy maradjunk a popnál :) )
Na azokra lehet bulizni:DDD nem erre a nyáladzásra
dehát kinek a pap kinek a papné (nekem a lányuk ;])
(mod : csak halkan megjegyzem én is 17 éves vagyok...)
[Szerkesztve] -
kata3
újonc
Hello mindenki!
Szerintem nagyon joo ez a szam az O-Zonetól,de mindenkinek egy kicsit igaza van.Pl.:Hamarosan nem fognak erre a dalra emlékezni,hisz sajnos az a gyanum hogy ez csak egy nyári sláger!Én már elmultam 16(17 vagyok),mégis tettszik a szam.Mi a rossz ebben??Akkorákat lahet rá bulizni,hogy az nem igaz!!!! -
Skót
aktív tag
Nembaj gyermekem....
Isten megbocsájt!
Dzsiii!!! : itt nem is arról szól a dolog hogy ők(mm ezek az O-zone-ék) vették el a területeket hanem a népük az őseik akik utáltak minket és a románok nagyrész még most is utál minket!
Sztem az itt hozzászólók nagy része ilyesmire gondolt!
[Szerkesztve] -
Dzsiii!!!
újonc
Hát igen, ha valakinek nem tetszik annyira akkor kicsit soknak tűnik ha egy táborban ledják napi 4x! De hidd el hogy vannak olyanok akik egy nap 44x is meghallgatnák és nem zavarná őket!! Ha tudjátok hallgassátok meg a Dragostea din tei(crystal remix) verzióját! Egy kicsit le van lassítva és tök jó bár az eredeti jobb de ez sem rosz!!!:))
-
dzsudzs
csendes tag
A lényeg az, hogy szeretjük őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És aki nem szereti az kapcsolja át a rádiót másik állomásra vagy hallgassa a régi idők slágereit! :) És eygyet értek Dzsiii!!! vel!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D -
Esmein
nagyúr
Semmi bajom velük de napi 4x kötelező volt meghallgatni ha nem akartam elmenekülni a táborból. Azért ez erős nem ?
-
Dzsiii!!!
újonc
Hát én is az O-zone-t szeretők körébe szeretnék belépni, meert nekem nagyon tetszik! Lehet hogy román és akkor mivan?? Ők ugyanolyan emberek mint bárki más csak más nyelvet beszélnek vagy ezesetben más nyelven énekelnek! És ez mért akkora nagy probléma! Láttam hogy valaki mondta hogy az a baja a románokkal hogy trianonnál a fél országunkat elvették!! Na de könyörgöm az O-zone-s fiuk hol voltak még akkor!!!??? Még pajzán gondolatok sem voltak ugyhogy semmit sem tehetnek arról hogy az ugy történt, ugyhogy szerintem ez egy kicsit hülye indok! De ezzzel nem akartam senkit sem megbántani!!!
HAJRÁÁÁ O-zone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))
[Szerkesztve] -
dzsudzs
csendes tag
Szerintem senki nevszidja őket, mert ők legalább keresnek ezzel a zenével jó sokat és ha melegnek is tűnnek valószínű , hogy nem azok ( remélem :)) Szóval ők legalább ki mertek állni és elő merték adni a hazájuk egyik fiatalok körében legnépszerűbb zenei stílusát a manele-t és láss csodát bejött nekik!!! Hál Istennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én örülök neki, mert ez is egy új dolog, lehet, hogy nem lesz hosszú életű, de nekem akkor is teccccccccccccccccikkkkk!!!!!!!!
-
Esmein
nagyúr
Ez a szá ment 5. ifjúsági játékokon Zentán egész nap a sátorban. Naponta 4-5x leadták tutira. Annyira hozzászoktam hogy hazaérve egyből letöltöttem és most is ez megy. Megbolondultam talán ?
-
Krystax
újonc
Köszi nektek a dalszöveget, és a fordítást ;) Szerintem akkor is nagyon jó :D
-
süti5
őstag
Függetlenül attól, hogy jó vagy nem, azzal nem értek egyet, hogy bárki bármikor össze tud dobni egy ilyet. Ilyesmit persze, szintivel, de valamiért ebből - és más nem minőségi zenéből - mégis sláger lesz, legalábbis egy rövid időre biztos. Ha valaki azt mondja, bármikor ír legalább ilyen SLÁGER-t, akkor nosza rajta, vegyen erőt magán, de csak kevés ''gyenge'' zenéből lesz sláger, valamit még el kell találni. Ha tudnék ilyet írni, és biztos sláger lenne, akkor marha sok pénzt keresnék és venném a komolyzenei vagy hard rock cd-ket:)
-
-
pweisz
senior tag
De jó hoggy nem tudom miről van szó, ilyenkor örülök hogy nem nézek sürün Vivát meg hasonló adókat:))
-
_Volkovy_
nagyúr
x5
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa
Alo, Salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Alo, alo, sunt eu Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Refren: 2x
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.
Te sun, sa-ti spun, ce simt acum,
Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea.
Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Refren 2x
x4:
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa
Refren 2x -
_Volkovy_
nagyúr
x5
Hallo,szia,en vagyok,egy betyár
Es kerlek,szerelmem,fogadd a boldogsagot
Hallo, szia, en vagyok Picasso
Megcsorrentettelek, es vitéz (értsd jokötésű ;-) vagyok
De tudd nem kerek (töled) semmit
Refren: 2x
El akarsz menni de nem, nem veszel (magaddal)
Te nem,……….
Az ábrázatod és a hárs(fa)-béli szerelem
A szemedre emlékezetetnek
Hivlak, hogy megmondjam,mit érzek most
Hallo, szerelmem, en vagyok, a boldogsag
Hallo,hallo, megint en vagyok Picasso
Megcsorrentettelek, es vitéz (értsd jokötésû;-) vagyok
De tudd nem kerek (töled) semmit
Refren 2x
x4 :
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa
Refren 2x
:DDD :DDD :DDD :DDD -
'Tboy'
csendes tag
ez a zene annyira szar hogy mar jo :))
maja hiiiiiiiiiiiiiiii
maja huuuuuuuuuu
maja haaaaaaaa
maja hahaaaaaaaaaa
:C -
e-biza
őstag
simon - vakkevuller vs. eamon - f*ck it (i dont want you back)
különbség (nyelvet leszámitva)? utobbit lehet hallani az mtv-n (egy kis cenzurával megspékelve) :)
[Szerkesztve] -
Sensut
őstag
válasz
Flash (The Original) #9 üzenetére
Pontosabban: dragostea versuri
-
Attesz
aktív tag
Hi!
Nem szeretnék senkit megbántani,de szerintem a gyerkőcők 1 kicsit (hogy is mondjam) melegek!
Talán igy volt a legszalonképesebb!
És te még azt mondod hogy helyes??
Na mind1 a te dolgod!
Attesz -
onlany
újonc
Nagyot csalódtam... :(
A klipbe a középső faszi qrva heles.Láttam róluk 1 képet... pfuj
Azér hallgatom a számaikat...) -
simonzé
addikt
válasz
Flash (The Original) #11 üzenetére
Nyugi boy, mondtam, hogy senkit nem akarok megbántani. Csak kicsit szomorú vagyok, mert az ilyen izlésűek miatt nekem is a hulladékot kell hallgatnom orrba-szájba a rádióban. Ne mondd, hogy nem kell, mert még a Petőfi is ezt nyomja, pedig nekik még izlésük is van általában. Egyszerűen kikerülhetetlenek ezek a Lambada-Las ketchup-Chicky hicky boy színvonalú gagyizenék.
Találkoztál már a Megix Music Maker c. progival? Ezt az O-zone zenei alapot 10-15 perc alatt meg lehet csinálni vele, és a nép zabálni fogja, pedig egy rakás ürülék. Aki meg nem szereti (mint pl. én), az meg dögöljön meg!?!? Mintha a fogamat fúrnák, mikor meghallom a vonyítást, ráadásul románul, ami nem a kedvenc nyelvem. (Semmi bajom a román emberekkel, de a fél országunkat ők kapták Trianonnál, ezért nem rajongok a kultúrájukért sem.)
Részemről a vita lezárva. Aki akarja, szeresse. Én meg megyek vissza zenélgetni. -
simonzé
addikt
Baaaaz! Azt hittem, hogy valami jó kis fikázós topuic,de kiderült, hogy az itt lévők SZERETIK ezt a számot... Az eszem megáll. Azt hittem, hogy a román népzene diszkósitva (kb. MC Hawer szint) az M.o.-n nem lehet szalonképes, erre pofára esek. :(((
Istenem, én még azt hittem, hogy Lagzi Lajcsi és társai alatt már csak Dzséjló, meg a többi diszkóribanc hulladék zenéje van, de tévedtem...
Senkit nem akarok megbántani, tippelhetnék egyet? Akiknek itt tetszik ez a ''zene'' azok elmúltak már 16 évesek? Ugye nem... -
Krystax
újonc
Ohhh hát én imádom őket! Valaki megtudná nekem szerezni a dalszöveget? :) Plííííz! Megpróbálkoznék a megtanulásával :D Páááá és köszi!!!
-
dzsudzs
csendes tag
Szerintem az O-Zone fiúk még jól is jártak.. Ha Haiducii nem dolgozza fel a dalukat akkor valószínű, hogy soha nem ismeri meg őket Európa!!!
az pedig télleg nagy kár lett volna!!!!!! -
smile_fm
újonc
RE all!!
Nos akkor had világosítsak föl minden embert hogy az O-zone az román együttes a Haiducii az meg olasz!!
Az amit ti a Haiducii számának gondoltok az már romániában 1 éve O-zone néven megy!!((Én pl tavalyról már ismerem ezt a számot és megvan az egész album))
És nem a románok másolták le hanem az olaszok!!!!!
Kül. az O-zone-nak már 3 éve megjelent 3 albuma mig a kis olasz csaj Gabry Ponte-val most tör föl !!!!
Csak azért írta ezt hogy tisztába legyen mindenki a dolgokkal -
tildy
nagyúr
Tévedtek:
Egyrészt a haiducii változatban pasi és nő énekel, az o-zoneban fiúk vannak, másrészt:
A (o-zone) ''Dragostea din tei'' című daluk – miután egész sikeres volt tavaly nyáron a román tengerparton – szép csendben kimúlt. Csakhogy idén februárban egy kis, félig-meddig román származású olasz trupp, a ''Haiducii'' remixelte a dalt, az O-Zone tudta és beleegyezése nélkül. A remix óriasi siker lett Olaszországban, ez felkeltette a producerek kíváncsiságát az eredeti dal iránt – és a gépezet beindult.
[L]http://media.transindex.ro/?cikk=2385[/L] -
csoki
senior tag
nem vezeti a listát de bevallom őszintén: ''megfogott'' a hangzásvilága :)
Isten bocsássa meg nekem hogy egy román dalt kedvelek de ez van ... :))
amúgy egyetértek hogy két hónap múlva szerintem se tud róluk senki majd semmit .
a lemásolásos dologra én is gondoltam mert így egyből dupla pénz lesz belőle :))) -
Pá
addikt
És fogadok, hogy nálad is vezeti a listát...:)
Én azért nem szeretem ezt a dalt, mert tipikusan az a bugyuta, semmit nem mondó sláger, amit két hónap múlva mindenki elfelejt, de addig meg mást sem hallok akármit csinálok...
Amúgy én is néztem, de számottevő különbséget nem találtam közöttük, talán külföldre már egy menőbb névvel akartak betörni(O-Zone), de közben elterjedt az eredeti(Haiducci, jó romános, rulz:) ) is és most mind a kettő van?
Vagy a nagy sikerre való tekintettel rögtön lemásolták őket? Lehet, hogy Romániában így mennek a dolgok...:) -
csoki
senior tag
Hi!
manapság sokat (óránként min. egyszer) látom a zene csatornákon O-Zone-tól a Dragostea Din Tei-t és Haiducii-tól a Dragostea-t!
de mi a fene a különbség a kettő között?
a poén az hogy ez a !román! nemzetiségű csapat v nemtommi :) vezeti a német slágerlistákat :DDD
bocs mindenkitől de ezt le kellett írnom
Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest