Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
Flash (The Original) #11 üzenetére
Nyugi boy, mondtam, hogy senkit nem akarok megbántani. Csak kicsit szomorú vagyok, mert az ilyen izlésűek miatt nekem is a hulladékot kell hallgatnom orrba-szájba a rádióban. Ne mondd, hogy nem kell, mert még a Petőfi is ezt nyomja, pedig nekik még izlésük is van általában. Egyszerűen kikerülhetetlenek ezek a Lambada-Las ketchup-Chicky hicky boy színvonalú gagyizenék.
Találkoztál már a Megix Music Maker c. progival? Ezt az O-zone zenei alapot 10-15 perc alatt meg lehet csinálni vele, és a nép zabálni fogja, pedig egy rakás ürülék. Aki meg nem szereti (mint pl. én), az meg dögöljön meg!?!? Mintha a fogamat fúrnák, mikor meghallom a vonyítást, ráadásul románul, ami nem a kedvenc nyelvem. (Semmi bajom a román emberekkel, de a fél országunkat ők kapták Trianonnál, ezért nem rajongok a kultúrájukért sem.)
Részemről a vita lezárva. Aki akarja, szeresse. Én meg megyek vissza zenélgetni. -
simonzé
addikt
Baaaaz! Azt hittem, hogy valami jó kis fikázós topuic,de kiderült, hogy az itt lévők SZERETIK ezt a számot... Az eszem megáll. Azt hittem, hogy a román népzene diszkósitva (kb. MC Hawer szint) az M.o.-n nem lehet szalonképes, erre pofára esek. :(((
Istenem, én még azt hittem, hogy Lagzi Lajcsi és társai alatt már csak Dzséjló, meg a többi diszkóribanc hulladék zenéje van, de tévedtem...
Senkit nem akarok megbántani, tippelhetnék egyet? Akiknek itt tetszik ez a ''zene'' azok elmúltak már 16 évesek? Ugye nem...
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest