- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
pigmeus #66258 üzenetére
Nem a számlára gondoltam hanem, hogy rendeléskor is fel volt tüntetve, hogy ettől a cégtől veszed.
Felvetted vele a kapcsolatot? Mert ennyi lenne a dolgod egyelőre.
Telefonszám: +3678 464 547, +3670 623 48 28
Email: szekelyvill@gmail.com[Székelyvill Emag ASZF] itt le van írva, hogy tudod intézni a dolgokat.
-
szabonagyur
félisten
Egyelőre szerintem itt még felesleges fogyasztóvédelmezni.
Van egy eladó akivel fel kell venni a kapcsolatot. Ez még nem sikerült (vagy nem is próbálta meg, így nincs semmi alap arra, hogy menjen a cirkusz idő előtt.
Ha eladó a kapcsolat felvétele után nem akarja cserélni/pénzt vissza adni akkor lehet fogyasztó védelmezni.
Azért ha belegondoltok egyelőre semmi extra nincs a dologban.
Megrendelt egy terméket emagon keresztül és nem a várt jött. Más szolgáltatónál is megesik. Emag ASZF leírja, hogy a közvetlen eladóval kell felvenni a kapcsolatot, ő sem tud mit tenni hiszen piactérként működik csak, felületet biztosítés (kb mint egy vatera).
-
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #66256 üzenetére
Be volt csomagolva és a számla is belül volt. Kívül a kedvezményezett és a fizetési maradék volt feltüntetve.
Székely Balázs EV - Szekelyvill-nek nevezi a forgalmazót az Emag.
embe
Köszi -
embe
nagyúr
válasz
pigmeus #66255 üzenetére
Esetleg fuss egy kört a fogyasztóvédelmi topicban , hátha tudnak használható infóval szolgálni!
-
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #66253 üzenetére
nem is vártam el. Köszi
Sanyi52
Itt nem az a gondom, hogy olcsóbban is vehettem volna, hanem, hogy nem azt kaptam amit az Emag weboldalán hirdet. Kép leírás csak tájékoztatás az emag szerint.. De a paraméterek és a gyártó sem felel meg annak, mint amit kaptam.
AZ ASZFben nincs szó hibás teljesítésről. És weboldalja sincs az adott cégnek. Egyedül az elállásról, illetve a kellékszavatosságról ír itt az Emag weboldalán.
A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig. -
Sanyi52
tag
válasz
pigmeus #66252 üzenetére
Sajnos csak az emag oldalán hirdetett rendszeren keresztül vetted, meg kellett volna nézned a konkrét eladó weboldalát és attól közvetlenül rendelned, még olcsóbb is lehetett volna. Én már jártam így.
Az emag mindig írja, hogy csak társoldal és a forrásoldal webáruházat is feltünteti, de annak az ÁSZF-je már más feltételt is feltüntethet, sőt.
Lehet ez becsapás, de az emag is szereti népszerűsíteni magát a társoldalakkal, mert több a hirdetett áru és jó árviszonyokkal. -
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #66251 üzenetére
Annyiban van még egy kis csavar, hogy emag utalvánnyal fizettem, így azt szeretném majd természetesen visszakapni, a másik része ment utalással. Szóval így vagy úgy de kell az emag is szerintem.
-
-
sirály69
őstag
válasz
pigmeus #66246 üzenetére
Nekem volt hasonló gondom!
Nem sikerült elérnem az eladót és felhívtam az emag ügyfélszolgálatát és elpanaszoltam, hogy elérhetetlen a cég.
Másnap írtak az emagtól, hogy elérték a céget és elintézték, hogy cserélik a terméket.
Igaz, hogy kb 2 hét alatt, de megvolt a csere...
Ui: lengyel cég volt, magyar telefonszámmal.... -
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #66242 üzenetére
Ja igen a másik, hogy a rendelt termék Möller Verke, erre kaptam egy Hydraulik Jack nevűt
ergó már a gyártó is változtatható XD Még a gyártó sem ugyanaz, mint amit ott írnak... Ez azért már csak valami? Így akkor én is indítok webshopot... hát leírásban szerepel, hogy bármit küldhetek.. ez csak info ami itt van.. gyártó is változhat.. apple helyett Apfel..
Felháborodásom nem neked szól. -
pigmeus
tag
válasz
szabonagyur #66242 üzenetére
De nem csak a képen hanem a leírásban is benne van. Egy kocsiemelőt vettem. Csak így kb átvertek vagy 10 ezerrel ahogy nézem. Mert én értem, hogy a paraméterekért nem vállal felsőséget, de hát akkor most mi van?
A pénzt meg elvették.... -
szabonagyur
félisten
válasz
DonThomasino #66241 üzenetére
Megilleti de ugyebár az eMag csak egy köztes rendszert biztosít ilyenkor.
-
szabonagyur
félisten
válasz
pigmeus #66238 üzenetére
Mit vettél és mit küldtek? A képekért alap esetben nem vállalnak felelősséget, ez ASZF-ben is benne kell,hogy legyen.
ASZF-ben benne van az is, hogy ha nem eMag forgalomazottt a cucc akkor nem rajtuk keresztül tudod visszaküldeni.
Tudnivalók az egyszerű visszaküldéshez:
Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Termék-visszaküldési űrlapot. Önnek lehetősége van visszaküldeni a Divat kategóriában található, eMAG Marketplace partner által forgalmazott termékeket is, ugyancsak az alábbi Termék-visszaküldési űrlap segítségével. A többi, eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetén a visszaküldés menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.ASZF-ben leírtak az Emag által forgalmazott illetve csak partnert által forgalmazott termékekre vonatkozóan:
Az eMAG oldalán megjelenő termékek az alábbi két típusba tartozhatnak:
1. eMAG által forgalmazott – a terméket közvetlenül az eMAG-ot üzemeltető cég, a EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. forgalmazza. Ezekre a termékekre minden olyan szolgáltatás érvényes, amely az eMAG rendszerében elérhető.
2. X partner által értékesített és szállított termék – a terméket X partnerünk értékesíti. Az eladó az eMAG Marketplace tagja, akinek szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük. Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki a terméket az összes – törvény által előírt – papírjával (számla, garancia, stb.) együtt szállítja ki Önnek.
A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek partnerenként különbözhetnek. Fontos, hogy ezek nem egyeznek meg az eMAG által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan alkalmazott gyakorlattal. A vonatkozó kondíciókat minden esetben megtalálja az adott partner oldalán.Sajnos bármennyire is fáj, le van írva feketén fehéren és ezt követik is, teljesen szabályosan. Ezeket a regisztáráció sorn elfogadod még ha nem is olvasod el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest