Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#57485) Madn!ght válasza betyarr (#57483) üzenetére


Madn!ght
addikt

A párommal voltam ott egyszer, nem sokkal a nyitás után. Ebédidőben érkeztünk, de nem voltak rajtunk kívül vendégek. Maga a design nagyon tetszett, főleg úgy, hogy emlékszem még a hely régi Zenoros idejére... :)

Szóval kulturált, tetszik a modern és a régies stílus kombinálása. Tiszta, rendezett volt minden asztal. Van pultos jellegű, és sarokülő, illetve "normál" (körbe ülős) asztal is. A mellékhelyiség is rendben volt.

Ha jól emlékszem nincs túl nagy választék a kaját illetően, már nem emlékszem pontosan milyen (sült) halat ettünk. (asszem süllőt és kszeget). Így, hogy nem voltak rajtunk kívűl, kb. 20 perc alatt kaptuk meg a kajánkat. Kiszolgálás a pultnál van.

A sült krumpli köretet bögrében kaptuk, tök jó pofa volt, még ilyen jellegű felszolgálással máshol nem találkoztam. Házias jellegű majonézes káposztasalátát és kovászos uborkát ettünk mellé. Üdítő van bolti, illetve házi szörp is.

A kaja ízletes volt, mennyiségre is elegendő volt (bár sütés előtt meg is mutatták, hogy jó lesz-e, vagy nagyobb/kisebb legyen-e a hal).

Árban olyan 5.000 Ft-ot fizettem kettőnk menüjéért. (hal, sali, savanyúság, üdítő)

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.