Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Majd holnap eldöntjük, hogy pizza vagy hambi legyen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Drughi
addikt
válasz Bjørgersson #56302 üzenetére
Állatpark-hosszú hétvége- jó idő
Xanaxot vigyél Érkezzetek korán, parkoljatok meszebb és könnyen kihajtható helyen.
-
félisten
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #56304 üzenetére
Kitudja, ha közel állsz már kocsid se lenne
-
félisten
-
embe
nagyúr
Eladó egy keveset használt autós töltő. Ez minőségi kínai.
BlitzWolf® Qualcomm Certified Quick Charger QC 3.0 33W USB Type C BW-C8Fotók.
Tudja a legújabb Qualcomm Quick Charger QC 3.0 szabványt. Illetve van rajta USB-Type_C csatlakozó is.
A hozzáadott kábel érdekessége, hogy mindkét végét 180° -ban elforgatva is csatlakoztatható.
Ár: 2800 Ft.Téves vásárlás miatt eladó egy vadi új strapa tok, Samsng S6-hoz. Ára: 1000 Ft.
Érdeklődni privátban. Köszi!
-
Archttila
veterán
válasz szabonagyur #56295 üzenetére
A Forte az egyetlen pizzeria ahol konkretan nincs izze a pizzanak
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
boxos23
aktív tag
Eladó félkonfig. Levittem az árát, Esetleg akit érdekel ITT Található
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Eladó egy új DM ben vásárolt elektromos fogkefe 3db fejjel.
( gyárilag 1 fej jár hozzá)
Kipróbáltam de nekem nem jött be, így ár alatt eladó. 4999
[link]
Ha valakit érdekel privi bármilyen ajánlatot meghallgatok.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tamás9x
őstag
Gép bontás miatt eladó 1db Asus Turbo 1080Ti Extreme digital számla még 2 év gar.
200 görbeorrú orbánykirályért.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
levi1108
aktív tag
Eladó Xbox 360 wireless controller 5k
Samsung Galaxy A5 2017 gyári headset fehér 2k[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Melyik hamburgerest írtátok a kistetyónál?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz DonThomasino #56315 üzenetére
És pontosan melyik utcan van?
-
levi1108
aktív tag
válasz CoolBoy323 #56313 üzenetére
Hibátlan.
-
Nirvanus
aktív tag
Május 25-én Food Truck Show Nyíregyházán. Mi tegnap kaptuk el Egerben, nem csalódtunk.
[iTX-or-GtfO!]
-
Archttila
veterán
Eladó dolgaim:
ASRock Z170 Gaming-ITX/ac alaplap | USB 3.1 - Type-C | 2019-ig bolti gar! | [link]
Plextor m.2 NVMe! SSD 256GB 5 ÉV PCLAND GARANCIA! 1.5 TB/Sentinel 100/100!! | [link]
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Tothgera30 #56322 üzenetére
Én már 2x nekifutottam... de minek? ASUS ViVoMini UN65U PC-t használok, ami kicsit fogyasztással (és helyfoglalással) tökéletes megoldás (laptop helyett, mert azt nem szeretem).
Mi az amiben egy MiniTX PC jobb lehet, és ami érdekelne is? A játék, ami legyen jobb mint amit a PS4-en látok. No, de abba nem elég ám 2x4GB DDR4 (a horror RAM árak ismertek) és nyilván i3 sem, viszont egy komoly VGA elengedhetetlen aminek árai szintén (el)borzasztóak. Ezt 2x végiggondoltam és utánajártam aztán végleg elvetettem, mert 3-4x annyiba lenne mint egy PS4... ha költséghatékony az összeállítás! -
Tothgera30
Ármester
válasz szasanyi #56323 üzenetére
Valahogy erre a gondolatmenetre jutok én is, pedig laptopból épp kettő is van a környezetemben (Dell Latitude E64XX), szóval úgy is csak neteznék rajta, passzívan. A PS4-et meg úgy hetente indítottam be, egy kis Dirt Rally-ra, így tegnap eladtam, majd télen talán veszek egy Pro-t.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #56323 üzenetére
Nekem a madVR miatt kell a teljesitmeny... A szerelgetes meg letelemem, szoval nalam ilyen egybebigyok meg konzol mar egy ideje nem jatszik...
GTX 1070 leggel 50-53C atomhalkan egy 12.5 literes hazban, de majd ugy is jovok a reszletekkel
-
szasanyi
félisten
-
betyarr
veterán
keresek mol matricákat.ha valaki nem használja fel,akkor sör/csoki árazásban átveszem.
-
Tamás9x
őstag
rendelt ma valaki házhoz pizzát ? Megkívántam, de kimozdulni nem tudok
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tamás9x
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek Bolognai spagetti készül Férfi tervez Asszony parancsol
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
szasanyi
félisten
válasz Archttila #56341 üzenetére
Az nem árthat. Bár az első ~10 év jól telik (szórakozás, gyerekek, stb.) de aztán kezdődik az elsárkányosodási folyamat. ~20 év után ennek már egyértelmű, kézzelfogható jelei is vannak. 25 év után már a házastárs minden rigolyáját, szokásait és egyéb nyavalyáit ismerni fogjátok és (!) azok egyre bosszantóbbak lesznek és gyakorta szóváltás is lesz amiatt. 30 év után nemtom milyen meglepetés érheti még a feleket, de azt még meg kell érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest