Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45601) Fricu válasza Fricu (#45597) üzenetére


Fricu
tag

Vennék 24" - 32"-os LED TV-t
Újat (~szerűt), garival
priviben
köszi

Fricu

(#45602) szabonagyur válasza CoolBoy323 (#45586) üzenetére


szabonagyur
félisten

Dehogy ad magyar garit. Saját oldalukon is fent van, hogy van amihez gyártói jár, van amihez az ő garijuk. Utóbbi esetében magyar szerviz elhajt kapásból, ilyenkor még gyártói gari jegyet sem kapsz.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#45603) Traxx válasza szabonagyur (#45602) üzenetére


Traxx
őstag

Ugyanezt találtam én is...és ha nem gyártóit kapok, akkor nem érzem azt, hogy jó vásárt csapnék.

A termékeknél (pl. most SSD-t nézek, mert leginkább arra lenne szükségem) csak az van feltüntetve, hogy termékgarancia. De hogy azt ki adja, az kérdés. Főleg úgy, hogy termékenként változó, ki forgalmazza: Emag, Ebolt, stb. Kivel kerülök akkor jogviszonyba? Az Emaggal, hiszen náluk, az ő felületükön vásároltam? Vagy a forgalmazóval? Illetve így a garit ki adja?

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#45604) szabonagyur válasza Traxx (#45603) üzenetére


szabonagyur
félisten

Az emag esetek egy részében csak gyűjtőoldalként működik. Ha gyártói gari van az úgy is van oda írva.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#45605) Traxx válasza szabonagyur (#45604) üzenetére


Traxx
őstag

Na keresgélgettem, gyorsban gyártóit nem leltem, még a Samsung 850 SSD-kre sem (az más kérdés, hogy 5 évet adnak rá, amennyit kellene is, de nem tüntetik fel, hogy az gyári-e vagy sem :) ) És leltem egy ilyet: "Az eMAG által forgalmazott termékeknél a vásárlást követően garancia-tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a megvásárolt termékek esetében az eMAG által vállalt, garanciával összefüggő fontosabb tudnivalókat és annak időtartamát.
Az eMAG által forgalmazott termékek esetében “Pick-up & Return” szolgáltatást kínálunk, amellyel garantáljuk, hogy a megvásárolt terméket meghibásodás esetén elszállítjuk, majd a javítást vagy cserét követően azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek. Jelentse a hibát az itt található űrlapon és mi 72 órán belül futárt küldünk a hibás termékért, a garanciális folyamat végén pedig visszaszállítjuk Önnek."

Viszont

"Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek garanciális javítása az adott partner feladata.
A garanciális javításra vonatkozó feltételeket megtalálja minden partner saját adatlapján. Itt megtalálja az eMAG Marketplace összes partnerét.

Minden jótállással rendelkező termék szállításakor csatolva megkapja annak garancialevelét, amely tartalmazza a javítást végző szakszerviz adatait is.
Szakszerviz által biztosított garancia esetén, a jótállási idő alatt javasoljuk, hogy a felmerülő panasszal forduljon közvetlenül a legközelebbi szakszervizhez."

Vagyis ha jól értem: "nem Emagos" terméknél forgalmazóval kapcsolat felvesz, és úgy lehet lefutni a szervizes kört...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#45606) Fricu válasza PLaci58 (#45600) üzenetére


Fricu
tag

És attól megjavul? :W
Csesszek ki a lányommal ráadásnak?
Ráadásul vagy 1000 km-re van most a jány is, tv is.
Egyéb "építő", előrevivő javaslat? :O

Fricu

(#45607) PLaci58 válasza Fricu (#45606) üzenetére


PLaci58
őstag

Van rajta fülhallgató kimenet? Próbáld ki fülhallgatón is halk-e. Ha nem, akkor szar a hangszóró.
Valami rémlik egyébként, hogy az LG TV-k nem tudnak minden hangnormát rendesen dekódolni.

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

(#45608) PindurAnna


PindurAnna
Közösségépítő

Jövőhét pénteken délután 14-18-ig, szombaton délelőtt 8-13-ig Debrecenből indulva Nyíregyházán leszek a belvárosban. Hozni-vinni tudok csomagot, akinek kell :)

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#45609) Plero válasza szabonagyur (#45602) üzenetére


Plero
tag

Hoppá!! :)

"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu

(#45610) Fricu válasza PLaci58 (#45607) üzenetére


Fricu
tag

Az Aqua szerint MINDEN jó, tehát a hangszóró is.
Hiába jó fejhallgatóról, nem úgy akarjuk hallgatni.

Fricu

(#45611) diablo1984 válasza Fricu (#45606) üzenetére


diablo1984
veterán

rakjon alá a hangszóróknak egy ék alakú akármit, ami előre tereli a hangot! azért lehet halk, mert a hangszórók lefelé sugároznak, mint minden lapos tv-nél...... tudok mekkelekes, de ha jobb ötlet nincs......

(#45612) szasanyi válasza Traxx (#45605) üzenetére


szasanyi
félisten

Az eMag román tulajdonú cég, ő viszi-hozza a hibás készülékeket (garanciafutárral) és nem Mo-n belüli szervizhez / céghez. Az, hogy mennyi idő alatt, vagy mennyire korrekten intézik ezt nem tudom. Ha jó áron volt a cucc és nincs gond minden szép és jó, ha meg van akkor... Gondolom mint az edigital. ;]

[ Szerkesztve ]

(#45613) Traxx válasza szasanyi (#45612) üzenetére


Traxx
őstag

Épp ezért gondoltam a Mastermind-ra, ahonnan a router is van, amit megvettem tőled :) Róluk eddig jókat hallottam.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#45614) Tamás9x válasza Traxx (#45613) üzenetére


Tamás9x
őstag

Gyere az Office-Pro ba, dinamikusan meg lehet oldani bármit :C

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45615) szasanyi válasza Traxx (#45613) üzenetére


szasanyi
félisten

Igen, én is úgy tudom. Nagyon rendes arcok csak az áraikkal van gond, mert a legtöbb webshop olcsóbb mint ők. Én ~1,5 milliót kötöttem ~2 év alatt hw-re (nem saját részre nyilván) de mindent máshonnan kellett rendelnem mert nem tudtak versenyképes árat adni semmire amit megkérdeztem.

(#45616) Tamás9x válasza szasanyi (#45615) üzenetére


Tamás9x
őstag

Webes áruházzal nem lehet versenyezni. Bárki bármit mond lehetetlenség. :W De cserébe ha baj van az áruval megszívtad többet költesz a postázásra és telefonálgatásra, mintha helyben megvennéd drágábban a boltban.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45617) szasanyi válasza Tamás9x (#45616) üzenetére


szasanyi
félisten

Ez a vásárló / felhasználó szempontjából irreleváns körülmény. A lényeg az, hogy ugyanazt, ugyanolyan feltételekkel (értsd: számla és egyenértékű garancia) hol kapom meg olcsóbban! Persze lehetnek csúsztatások vagy olyan eltérések webshopok között ami nem nyilvánvaló és amiket nem mindenki ismeri vagy érti ezért érdemes körültekintően választani.

MOD - egyrészt ez sem feltétlenül igaz, másrészt az üzletek sem csak hivatalos forrásból szerzik be árukészletüket így az ottani gariztatás sem mindig egyszerűbb és gyorsabb. Illetve azt se felejtsük el, hogy az üzletek egy része egyszerűen megszűnik jogutód nélkül (ami gyakoribb mint webshopok befuccsolása) és olyankor mi van a garival? Semmi.

[ Szerkesztve ]

(#45618) Tamás9x válasza szasanyi (#45617) üzenetére


Tamás9x
őstag

Hű na ezzel tudnék vitatkozni mert benne dolgozom :D a webshop 99%-a szlovák vagy kínai cég, akik a gyártól rendelik és nem nagykertől, a nagykerrel lehet egyezkedni a gyárral nem.(a nagyker ha nem tudja rátunkolni a gyártóra akkor leírja szállításkor megsérült terméknek és kész, a sztori letudva,így is megvan rajta a nyeresége akkora tételben rendel.) Ez szimpla tapasztalat. Ha nem tudjuk megoldani a hivatalos cserét akkor a saját kárunkra is de cseréljük, mivel hozzánk szól a gar ezt a webshop-ok elhárítják, mivel a garancia a hivatalos szervizbe szól. Ebbe ha lehet ne ássunk bele, én is úgy gondolkodtam mint te aztán belecsöppentem, ami a felszínen van az csak mese habbal.
Mall.hu majdnem hogy beszerzési áron adja nemlétező raktárkészletből, ez nekünk külső raktárként van feltüntetve, ami 7-8 nap szállítási idő, garancia esetén 2-3 hónap. :F

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45619) szasanyi válasza Tamás9x (#45618) üzenetére


szasanyi
félisten

Én nem vitát akartam generálni, csupán elmondtam a véleményemet ami saját tapasztalatokon alapul. De hát Mo-n élünk ahol a vadkapitalizmus és korrupció sem ismeretlen fogalom a nagy magyar valóságban. Sajnos ez van még 2015 végén is.

(#45620) Traxx válasza szasanyi (#45615) üzenetére


Traxx
őstag

Igen, azt én is látom, hogy drágák - viszont a pénteki BF-es áraikkal már versenyképesek lennének :K ~17500-ra jönne ki egy 120-as Samsung SSD 5 év garral, ez már elég jó lenne.

Tamás9x: erről az Office-Proról tudsz mondani valami bővebbet? A gugli nem volt túl jó barát...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#45621) Tamás9x válasza szasanyi (#45619) üzenetére


Tamás9x
őstag

Hiába próbálsz korrekt maradni az ár beszél, aztán ha beüt a galiba.. jön a ráfizetés. Én is az olcsóbbat venném, mint mindenki más csak számolnom kell vele, hogy el is romolhat. Nem generáltál vitát, csak picit érzékeny pontom ez a webes dolog, sok ismerősöm kb heti 2-3 millió értékben vásárol, és amikor baj van elővesznek hogy segítsek, ilyenkor nálam is megáll a tudomány, e heti okosság BestBuy4.Ltd. aki valójában Gigadeal... support egy 5000ft os callcenter és 4 nap alatt nem vették fel a telefont, emailra nem válaszoltak, az ár nagyon jó volt, de garanciális időn belül meghibásodott, és csak azért nem fogja a tudni garanciáztatni az ügyfél mert nincs kontakt vagy ha van is akkor vagy nem válaszolnak vagy elhúzzák az időt míg le nem jár a hivatalos gar. Ugyanez volt a Caterpillarnal, ahol inkább fizettem volna + 20.000ft-ot megveszem a hivatalos forgalmazótól, és nem kell ExtremeDigitalnál vacakolnom 2x 45 napot (2x hibásodott meg) + 4x2000Ft uzatás Nyh-Deb.

Traxx: Sajna a weben nem nagyon tevékenykedünk, DE írd meg mit láttál mennyiért és megnézem le tudom e neked hozni olcsóbban. ;] Kingston Bolti 3 év Gyártói 5 (ez a gyártói a gyártástól számított 5 év, de mivel nagyon kellendő, tuti nem pihen 2 évig a polcon mire eladják, és nem csak a fennmaradó 3 év lesz a tied, amit a bolt garantál(nagyker)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45622) Traxx válasza Tamás9x (#45621) üzenetére


Traxx
őstag

Írtam privit :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#45623) Fricu válasza diablo1984 (#45611) üzenetére


Fricu
tag

Van a családban egy ugyanolyan készülék, úgyhogy pontosan tudom, mit lehet tőle elvárni. Sajnos a másik most 1000 km-re van, nem tudom nekik prezentálni.
Ez nem tudja.
Kértem az Aqua-t, hogy hozzanak a szomszéd üzletből egy másikat (egy épület, csak másik bejárat), és hasonlítsuk össze. Nem voltak hajlandók...
Ez azért beszédes, nem ?

Fricu

(#45624) Tamás9x válasza Fricu (#45623) üzenetére


Tamás9x
őstag

Panaszkönyvet nem kértél? :W

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45625) RAVEN59


RAVEN59
tag

Van valakinek 775-ös eladó müködő alaplapja ? Ddr1 ram és agp foglalat-os kellene.

(#45626) embe


embe
nagyúr

Mikrotik router resetelésére van valakinek valami ötlete? A szokásos süllyesztett gomb nyomáson túl vagyok.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#45627) Irmscher 353 válasza embe (#45626) üzenetére


Irmscher 353
aktív tag

áramtalanítás?
Itt azt írják. hogy...

[ Szerkesztve ]

(#45628) Tamás9x válasza embe (#45626) üzenetére


Tamás9x
őstag

SSH? Winbox?

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45629) adorjant válasza embe (#45626) üzenetére


adorjant
senior tag

Néha megbolondul reset után nekem is :D De észhez fog térni.
Ha esetleg van rajta console port,és van hozzá kábeled,akkor az sokat segít ilyenkor.

(#45630) embe válasza Irmscher 353 (#45627) üzenetére


embe
nagyúr

Mondjuk ez a pár perces várakozás kimaradt.
Most nem vagyok még otthon, de majd meglesem úgy is. A folyamat amit csináltam egyébként ugyanaz volt. De folyamatosan azt dobja, hogy rossz felhasználó név vagy jelszó. Ezért gondolom hogy a FR nem sikerül.

Tamás néztem http-s és a Winboxos beállítást is.

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#45631) embe válasza embe (#45630) üzenetére


embe
nagyúr

Öjjööm bódottság! Sokadik resetelés sikerült.. Köszi a segítséget!

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#45632) Golyo69


Golyo69
senior tag

Xbox One Kinectet és Kontrollert vennék :) Ha van vkinek ne tartsa magában :)

Köszi!

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#45633) Fricu válasza Tamás9x (#45624) üzenetére


Fricu
tag

Nem, de minek is?
Papírjuk van róla, hogy a TV jó, a szerviz ezt leírta.
Az más kérdés, hogy halk. Ha nincs nagy tér (szoba), egy műhelyasztalon tényleg szól, ott még elégnek is tűnhet akár.
Csak egy szobában már nem elég, még 100%-on sem sajna.
Más TV-k ugyanakkora hangerőhöz kb. 20%-on mennek, van bőven tartalék, itt nincs sajna.
De kösz

Fricu

(#45634) Tamás9x válasza Fricu (#45633) üzenetére


Tamás9x
őstag

Nem megfelelő tájékoztatás, a hibásnak vélt termék összehasonlításának megakadályozása egy origináltéval. Stb stb, nem megfelelő kommunikáció, oylan faszságokat ellnézést igazságokat kellene írni mint amiket mi azaz ők szoktak a hibafeltáró lapra..:D

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45635) embe


embe
nagyúr

Egy kollégám megkért, hogy egy X3-as AMD és egy 775-ös INTEL gépből hozzak össze egy "gamer" gépet. :U :DDD
A 775-ös platform lesz a befutó. Ehhez kellene egy 775-ös 4 magos proci.. Csere lenne a legjobb. Ha lesz ajánlat, akkor mondanám, hogy mi lenne a csere alap.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#45636) wwhy


wwhy
veterán

Hosszúpályiba megy/jön valaki (ismerőse) esetleg?

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#45637) szabonagyur válasza embe (#45635) üzenetére


szabonagyur
félisten

Milyen alaplap? Nagyon nem mindegy, hogy mit támogat.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#45638) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Samsung EX2220 Led monitor ELADÓ

(#45639) embe válasza szabonagyur (#45637) üzenetére


embe
nagyúr

Jogos. Egy MSI P965 NEO-F V2. Tehát ebbe kellene egy 4 magos proci.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#45640) DonThomasino


DonThomasino
veterán

Hol lesznek a telepített tarffi paxok ?
Egyet már láttam a pazonyi úton az Agip kút mellett.

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#45641) Tamás9x


Tamás9x
őstag

Egy alkalmi ajánlat, GP-P3110 Samsung tab eladó 13000FT-ért (táskát akarok venni, ennyi hiányzik hozzá) a burkolat bontva volt, ami nem szép de működőképes javítást nem láttam benne, használtam egy darabig, de engem idegesít a billentyű hiánya, így a notit részesítem előnyben a polcon porosodik jelenleg, vigye el valaki :)

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45642) XmoD válasza DonThomasino (#45640) üzenetére


XmoD
aktív tag

(#45643) E1even válasza DonThomasino (#45640) üzenetére


E1even
senior tag

Ott kettő van, mert a László úton (körút) is van egy. ;] Egymás mellett vannak, hogy 'asszák meg.
Van még egy az Orosi úton is. :W

"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."

(#45644) XmoD


XmoD
aktív tag

Ilyen mintával keresek öngyújtót akár több darabot is. Ha valahol látsz és tudsz belőle venni akár 500ft / db áron is átveszem.

(#45645) Tamás9x válasza XmoD (#45644) üzenetére


Tamás9x
őstag

Az asszony mi ? ;]

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#45646) Garold


Garold
senior tag

Megbízható mosógép szerelőt tudtok ajánlani, vagy van itt valaki aki foglalkozik ilyennel?

A hibajelenség: Indításkor fordul párat a dob (ahogy kell), beindul a szivattyú ami a gépben lévő esetleges vizet szivattyúzná ki (eddig ez is ok, de talán egy kicsit morgósabb a hangja), a szivattyú megy, forog benne a lapát, majd megjelenik a hibajelző villáskulcs a kezelő panelen. :(((

Szerk.: víz is van, a mosógépbe menő csőben is! :DDD

[ Szerkesztve ]

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

(#45647) betyarr válasza Garold (#45646) üzenetére


betyarr
veterán

a szűrőt már nézted?lehet összegyűlt benne némi szösz.

(#45648) Garold válasza betyarr (#45647) üzenetére


Garold
senior tag

A kifolyó szűrőt néztem, nincs benne semmi.
Próbaképpen beleöntöttem 2 a dobba kancsó vizet, azt rendesen kinyomta magából.
Akkor áll meg amikor a vizet kellene magába engednie. A tömlőt itt is leszedtem van a csőben víz, a mosógépnél van egy fix szűrő benne, szennyeződés nem látszik.

Az a sejtésem, hogy a feltöltésnél lehet benne egy szelep ami nem nyit ki. De ezt csak józan paraszt ésszel logikázom, sajnos nem értek hozzá.

Próbáltam szándékosan víz rákötése nélkül indítani, de akkor is a hibajelző csavarkulcs világít, nem az a led hogy nyisd ki paraszt a vizet. :D

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

(#45649) Golyo69 válasza Garold (#45646) üzenetére


Golyo69
senior tag

Csőri Miklós
Nyíregyháza, Rákóczi u. 66.
Telefon: 42/312-793, 20/9436-496
Automata mosógépek, hűtőgépek szerelése.

Nálunk ő jön ha van vmi! Korrekt!

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#45650) Garold válasza Golyo69 (#45649) üzenetére


Garold
senior tag

:R

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.