Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Hi Bal!
Kicsit kusza a történet, de ha jól értem "nem kevés megmarad".
Kérdezném, hogy ha nem túl indiszkrét, hogy mennyi az annyid, amiből sok marad?
Ráadásul kapásból jó melót kaptál, mondjuk ehhez - remélem - nem csak a szerencséd kellett.
Mindamellett nem tudom meddig lehet bírni, hogy csak ennyit csinálsz egy hónapban: meló, kaja, net.Mert ennyit vettél számba.Azt nem, hogy esetleg elmetek egy teszemazt moziba, meginni egy Guiness-t, esetleg évfordulón kajálni, vagy megnézni más városokat, vagy a britteket.Esetleg hazalátogatni - ez sem olcsó...
Kalkulációnak jól hangzik, de azért majd a tapasztalatokra is kíváncsi leszek.
Párod is szerencsés, hogy olyan szakmája van, ami keresett és megbecsül odakint, és meg is fogják fizetni remélem.
Bocs a szkeptikusságért, szurkolok nektek!!! -
ovecs
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
na msot ugyebár a minimálbér, 40 órával 1k juró felett van, szal ha a párod fizujából félremegy 300 szórakozásra+nyaralásra, az akkoris havi 700 juro félretett pénz, ha mind2 en minimálbéren vagytok..... itthon ennyit soha nem teszel félre

Bali van egy csomo hasznalt ruha uzlet a varosban... es tele van uj ruhaval!!! Boltok bevisznek elozo evi kollekcioökat, meg kifuto cuccokat, mert ezek a boltok beteg gyerekeknek gyujtenek... vettem 10 juroert uj, cimkes nike pulcsit, 7 juroert uj cimkes springfield ingeket, 12 juroert uj cimkes levis nadragot..... es meg sorolhatnam, vettem fillerekert alig hasznalt markas ruhakat, olyanokat6 amik kb 1-2* lehettek valkakin, nem tetszett azt ingyen beadta
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi