- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4901 üzenetére
nem azt mondom, hogy ujra megcsinalnam, mint 8-10eve, hogy minden hetvegen megraktuk a pupunkat haverokkal, de azert kozbekozbe egy evben ki kell engedni a gozt.na!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4899 üzenetére
a jatek a fontos, nemhiaba. Mi is, mikor a gyori phsokkal osszfutottunk parszor dartsozni..eleinte ment a krikett,meg az 501,meg ezek,aztan azt vettem eszre, hogy egyre tobben, egyre tobbszor mennek a tabla melle a foldrol osszeszedni a felrement tuket...de jo buli volt senki le se szarta, csakugy mint nalatok
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4897 üzenetére
Itt a finom konyak, ettol leszunk mozgekonyak...
Sajna mar ez se megy ugy, mint legenykoromban
.
Mikor Vera megkapta a munkat gondoltam oromomben csapunk egy bulit Gyiku exklantarslakotarsaval. Vettem neki egy Jegert, magunknak fijugnak meg egy Martell-t..hat, azota is ott van a hutobe, kb 2 deci hianyzik, pedig mar lassan 1 honapja volt.
Ennel mar csak tovabb kb 4-5 eve a Tesco gazdasagos brandy birta, az kb fel evig lapult megkezdve a hutoben havernal, aztan egyszer egy kocsibeallobetonozaskor mindenmindegy alapon lenyeltuk
-
Balinov
titán
Goreny? Nem emlekszem. a Melyviz, a Buszpalyaudvari kocsimadiszkojatekterem.A gombak. A meki, amit azota bezartak (igen, ott is el tudtunk fogyasztani strand elott egy uveg konyakot), a Wesselenyin a csuzdaknak Szultan (gyori a faszi) kocsmaja,meg az egesz bufesor, a Panorama, ahol 2001-ben a napfogyatkozaskor kihurrogtuk Csaszar Elodot, hogy "Rendorgyilkos, rendorgyilkos". meg az Amstel Port..Ezekre emlekszem. Haverrel beszeltem nyaron, ott aszfaltoztak Fureden, almadinak jott haza,azt mondja, hogy szombat keso delutan hulla uresseg honolt a kozpontba.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4891 üzenetére
azt nem vitatom, mi is probalkoztunk ilyennel egyszer Balatonalmadiban a Melyviz nevu egysegben, de ott meg a viszki,metaxa es konyakkeszlet fogyott el..aztan mar nem akartuk tulsagosan keverni mindenfele egyeb szutyokkal.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4888 üzenetére
az ilyennel nem jo kiserletezgetni,szorakozni, mert konnyen hanyaskozeli allapotba kerulhet a delikvens... Mondjuk az megint mas kerdes, hogy sokszor egy konnyitto vuk utan megnagyobb lendulettel lehet belemartozni az etilalkoholba.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #4882 üzenetére
faszba zavartak meg munkaval elobb a hsz iras kozben..a link helyesen.
-
Balinov
titán
aztan gyerekek , klantalinal csak ovatosan
-
Balinov
titán
Na sracok, lekopogom, de ugynezki a COD4-es visszateresem egyik fontos akadalya elharult. Talaltunk kecot! Jovo heten koltozunk, addig remelem a haziur lezsirozza a 20megas netet, aztam mar csak par het, es johet a COD4 kepes konfig is.
-
Balinov
titán
Ovecs, jobban van a hercseg?
-
Balinov
titán
sult pityokat? nemaa...azt hittem az az irek nemzeti kajaja...fetasajtos, olivabogyos,paradicsomos salata gorog salataontettel....es ez agyonbasszva sultkrumplival..
ez kb olyan, mint itt a kedvenc csipsz az a sos es ECETES (salt and vinegar) izesitesu csipsz...hat, olyan mint a hatramenes..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Es a kozonsegdijas. szerintem ez tetszik a legjobban majd nekte.
Nyul cipot huz.
-
Balinov
titán
sajtbol van a hod
-
Balinov
titán
Mai keprejtvenyunk.... varom a megfejteseket. Egy kis segitseg. Pyrosnak elbol kell vagni..
-
Balinov
titán
Haat..
Kaja: speci ir kajabol en nem sokat ettem idaig, ami pipat kapott:
- Fish & Chips. 6.50-ert kapsz egy akkora adag finom sultkrumplit valaszthato ontettel es egy saccra 30-40dkg-os tokehalat kirantva finom bundaban, hogy az en etvagyammal es testsulyommal ha ehes is vagyok eleg.
-Fisherman's Pie. ez szinten halas kaja, par halfile egy jenai tal aljaba, ra mirelit garnelabol egy keves, sok cheddar sajt es a tetejere krumplipure es reszeltsajt. Ez odabasz rendesen
- Shepeard's Pie: milano alap szeruseg sok,es finom hagymaval rajta krumplipure es igy egybe megsutve. Ilyet csak mirelitbe ettem meg csak, de az 99cent, es olyan kurva finom, hogy ihaj.
Vera ahol dolgzik noverotthonban, ott kapnak reggelit,ebedet es kajat a dolgozok is, ugyanazt, mint a gondozott, nyugalmazott papok. Ilyeneket mesel, hogy currys csirke, lazac steak, sult barany, muffinok, es a tobbi.
Teny es valo, mas a kaja, de okosan meg lehet ugyanazt a kontinentalis kajat venni, enni es fozni, mint otthon (hala a magyar,litvan, lengyel boltoknak, lengyelek tejfele peldaul beszaras milyen jo, multkor bevagtam magaban egy 450g-osat..igaz, utana nem volt gondom a szorulasra) Fogyni mindketten fogytunk, en a 118kg-os erkezeskori tokesulyommal szemben mar epp csak 105 vagyok, csusznak is rendesen az otthoni gatyaim..Persze ez a sok gyaloglas , nomeg a kezdeti stresszeles miatt is lehet.
Idojaras: hat, az olyan, amilyen. Aki masra szamitott, mint ami itt fogadta az valszeg nem tajekozodott eloszor. Kb masfel honap alatt nagyjabol akklimatizalodtunk, utana mar nem volt gond a 21fokba felturt farmernaciban apalykor a tengerparti homokba tollasozni.meg a vizbe is belegazoltunk. Egyebkent tenyleg remes tud lenni neha, koszonhetoen az eszaki fekvesnek meg a Golf aramlatnak.
Irek: 2 fajta van, az intelektualis, muvelt es normalis fajta, mint amilyenek az ir kollegaim is.Ezek baratsagosak, onzetlenul segitokeszek, vidamak es jo veluk dumalni. Az utca emberenek nagy resze is ilyen, meg ha nem is a Trinity College-ben tanit.Szal ezekkel jol ki lehet jonni. A masik resze, az az utcai irnek mondott, aki bizony olyan, ha nem olyanabb, mint amit a baratod is leirt. Sut le roluk a sotetseg. mondhatni olyan sotet nemelyik (fiuk,lanyok vegyesen), hogy ejjel a kutya mellejuk harapna. Mi itt csak szurkemelegitosnek hivjuk , mert a sportoutletekben szarerhugyer kaphato tomegcucc sportcuccokban jarnak. Sok a drogos, alkesz is, nemhiaba, mert ugye egy generacionyi ido toredeke alatt szakadt rajuk az a jolet, amiert feltehetoleg a bevandorlok tobbsege dolgozott meg).
Szoval mi igy latjuk.
Bali -
Balinov
titán
> Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
> - Kérek egy kék Szofit!
> Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
> - Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
> Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal kö zöltem vele:
> - Sajnos mind rákot okoz.
> Erre ő szintén faarccal:
> - Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
> Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
> - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
> - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
> Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás im& i acute;gyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
> - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit! -
Balinov
titán
Azt tudom, hogy lehet, mert nem egy szines neves csokat latok a szerokon.
Szerver: en mar nem is tudom, az biztos, hogy Lorenzo kollega berelt egy kisebb privat szervert, amin kapcsolhato a COD4/COD2 (meg majd a cod5, ha kijon).
gepvasarlas projekt halad, nezegetem,tajekozodom, nyalat csorgatom egyenlore. A lakasvaltas most fontosabb, majd oktoberben valszeg. Addig meg gozerovel cod2-zes ill. Lost nezegetes..
-
Balinov
titán
Kerdes fiuk, hogy lehet COD2-ben nevet szinezni?
-
Balinov
titán
Ugyanigy voltam, egesz ideut alatt nem voltam szarul, csak valami lapango idegesseg volt rajtam. Ugyanilyen 737-800-assal jottunk mi is, csak Ryanairre volt festve, meg gondolom a fapados mindenuknek elegetteve a labter is qrva keves volt. AerLingussal Pragaba egy kb ugyanekkora kapacitasu AirBussal repultunk, na, ott boven elfertem a 110kg/183cm-el.
A nyaralas, maga milyen volt?
-
Balinov
titán
nem vagyok en Booz..
hidd el, fasza lenne, ha lenne is ertelme fizetni. Ugynezki, oktoberben koltozunk baratokkal egy belvarosi 3 szobas kecoba, 20megas nettel. Aztan meg gepsarkany proejkt, mar nezegetem a konfigokat. ugy 800E-be meg fogok alni. meg 54€ a COD4-re...mert itt nem ment le az ara.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4691 üzenetére
ezek azok a bizonyos orok kerdesek. Nalunk az megvan csalad szinten beszelve, hogy apu asztalit kap majd, ha veglegesebb helyre koltozunk, anyu meg mekapja a toshi notit...mar a koltsegvetes is alakulgat, remelem esnek addig az arak...csak nem tom, hogy X2 vagy Phenom X4, vagy egy P43-as okosabb lap, bele egy kis E2xxx meg egy 4850 valami..igazabol 750-es Duron ota AMD cuccok voltak egy kis NW P4 kiterovel..
-
-
Balinov
titán
[L:www.disznovagas.hu]ez Beteeeg![/L]
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Fiuk, ha beleszolhatok, marpedig belepofazok, ha kell ha nem...
Jomagam Gyerpi velemenyevel ertek egyet. 2 kiegeszitessel: 1. a 20-as helyett ha nem nagy tobbletkoltseg a 24-es, akkor legyen inkabb az. 2. a COD2-re kapcsolhato is legyen feltetlen olyan, amit lat az a szajbaqrt X-Fire.
Koszonom
Bali
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4642 üzenetére
nanneee...nem am megharagszol ram! nem vagyok en Gyiku, hogy egymas miatt tempbant kapjunk a PH!-n..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4640 üzenetére
teee..simuljon ki az EKG-d sinusgorbeje... birkozoszart reggeliztel, Sir?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4638 üzenetére
soot, latom az agyhullamaidat is...kisimulva
nem, csak jarok az iranyirorszag.com forumara, ott szoktak irni a magyarorszagra hazautazok, hogy elegge megbizhato a Malev, es a stewardesek se olyan taplok, mint polo a RyanAirnel..
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4612 üzenetére
leleptem neharagudjatok, de fajt a derekam, mint a rohadas, nameg a francia bagett, amit bedorgoltem cod2 elott kisse elalmositott, be is aludtam a discovery alatt...
en egy helyre szoktam jarni, ahol 30-40-es pinggem van, valami me sports es nemet szero, fejbol nem tudom a nevet, de este ha nem felejtem el, beirom. eleg sokat jatszom ott az utobbi idoben, de megcsak olyan erzesem se volt, hogy csalnanak. korrekt jatekosok, elegge profik. mondjuk a cod2-m az origi, lehet origi szero lenne?
magyarok kozul a Puszula-ra jarok tdm-ezgetni, meg van meg egy Carentan only map, ahova be-benezek.
-
Balinov
titán
-
-
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4554 üzenetére
en is ruhellem oket, mint a szart. Foleg ami egyket egyesuleti kezelesu folyovizen tortenik ott gyor-moson-sopron megyeben abda kozeleben (raba,rabca,duna,mosoni duna,) Tavaly fogtak a vizirendorok Ovarnal par bandat, de amikor a HTSZ a legnagyobb rabsic, mindenki csak a vallat vonogatja.. 3km-es, halban gazdag Rabca szakaszt evente legalabb egyszer leveretnek villannyal a gec*ik..
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4537 üzenetére
tenyleg, ha mar modokrol beszelunk es COD2-rol. Nem letezik olyan COD2/4 mod, mint a Medal of Honorban a Freeze-Tag-Mod? Kicsit szvsz annak is olyan SD-s feelingje van, de az is legalabb olyan szorakoztato. Erre gondolok konkretan
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog g751y elkelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest