Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PyroS senior tag Hello. Tényleg nagyon kihalt a topik  .Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni .Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni .Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt. .Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt.
- 

PyroS senior tag Sziasztok. Szerintem Feka úgy gondolta,hogy hozzánk beugrónak jönne.Ez így sajnos nem megy,már vagyunk elegen a klánban.Most nincs tagfelvétel.A szerverünkön persze szívesen látunk ha PUB-olni van kedved. 
- 

PyroS senior tag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetére
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreHa valaki többet szeretne látni az küldjön egy emelt días sms-t a 0690/555-555-re NYEV Extra szöveggel          . .
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreA többi az már 18 éven felüli és a fizetős kategóriába esik  . .
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek. Most értem haza az Első NYEV-es találkozóról  .ISZONYATOSAN jó buli volt .ISZONYATOSAN jó buli volt   .Nagyon szépen köszönjük Gyerpinek és a családjának ezt a hétvégét .Nagyon szépen köszönjük Gyerpinek és a családjának ezt a hétvégét   .Szuper kaja és szuper ellátás volt .Szuper kaja és szuper ellátás volt   . .
- 

PyroS senior tag Hello. Sajna megint szarakodik a gépem  ,nem tudom mikor tudom lecserélni az alaplapomat.Szóval nem tudom mikor tudok játszani végre.Tegnap letört a fogamból szóval most a fogorvost kell támogatnom némi pénzzel ,nem tudom mikor tudom lecserélni az alaplapomat.Szóval nem tudom mikor tudok játszani végre.Tegnap letört a fogamból szóval most a fogorvost kell támogatnom némi pénzzel   . .
- 

PyroS senior tag Sorry kétszer ment el  . .
- 

PyroS senior tag Hello. Szóval akkor kijönne a hétvégi Gyerpi féle buliba? 
 Gyerpi neked mennyit kell fizetned a nyaralóért?
- 

PyroS senior tag Hello. Újra működik a gépem  .De,hogy mi volt a gond azt nem tudom.Bevittem Yakohoz a gépem.Ott is ugyanazt csinálta,csak villogott a monitor.Aztán be Yako ugyan olyan vidkariját mint az enyém (Galaxy 8800Gt) és működött.Aztán az enyémet a az ő gépébe,szintén működött.Aztán vissza az én gépembe az én vidkarimat és az is működik .De,hogy mi volt a gond azt nem tudom.Bevittem Yakohoz a gépem.Ott is ugyanazt csinálta,csak villogott a monitor.Aztán be Yako ugyan olyan vidkariját mint az enyém (Galaxy 8800Gt) és működött.Aztán az enyémet a az ő gépébe,szintén működött.Aztán vissza az én gépembe az én vidkarimat és az is működik .Szóval este leszek .Szóval este leszek   . .
- 

PyroS senior tag Hello. Szerintem itt is érdeklődj LCD TV,tapasztalatok. Szerintem a Samsung LCD egészen jók és nem is annyira drágák.Esetleg ezt a hirdetést nézd meg: Samsung LCD TV-ék 
- 

PyroS senior tag Jó reggelt. 
 Na mi lett a tegnap esti war végeredménye?Ovecs: az enyémet megkaptad ugye? 
- 

PyroS senior tag Az aláírásotokban majd javítsátok át a Pub szeró IP-jét. 
- 

PyroS senior tag Hello. Sajna ma este sem leszek a gép közelébe.Megyünk vacsorázni Szlovákiába.Viszont vasárnap este már ráérek egy kis lövöldözésre. 
- 

PyroS senior tag 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreIgen,te is láttad?    Bali : te meg egyszerűen HÜJE vagy    . .
- 

PyroS senior tag válasz  Balinov

üzenetére Balinov

üzenetéreItt le van írva mik változtak: Pittbull Klán Mondjuk nekem ment a görgővel való lövés. 
- 

PyroS senior tag Hello. Ma este már lesz végre időm játszani, ha csak el nem alszom korán.Még nehezen állok vissza a nyaralás óta a korai kelésre  . .Promod: hát igen sajna akkor csak át kell nekünk is állni rá.Pedig szerintem rosszabb mint a PAM.De ez van,ezt kell szeretni.Feltudod akkor tenni valamikor? 
- 

üzenetére Balinov

üzenetéreNekem egy ultra low cost-os szettem van.Egyenlőre elég ez nekem. 
- 

PyroS senior tag Hűű de kihalt a topic    .Sehol senki? .Sehol senki?
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreHát ebben van valami mert azért vagy egy-két sötét folt az emlékek közt  . .
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreNa és persze pihenni és áztatni a habtestemet  .Ja meg a Bacardi amiből sikerült egy jó pár üveggel elpusztítani. .Ja meg a Bacardi amiből sikerült egy jó pár üveggel elpusztítani.
 Odáig azért nem fajultak a dolgok,vagyis nem emlékszem,hogy lett volna ilyen . .
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreA többi kép amin nem gamelek az sajna nem publikus    .Amúgy inkább kishordó és nem kocka .Amúgy inkább kishordó és nem kocka     . .
- 

PyroS senior tag Találtam még egy jó képet a nyaralásomról: [Cod4 Live]    
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek.Hazaértem,szóval ha nem alszok el akkor este megyek játszani  
- 

PyroS senior tag Üdv nyugdíjasok! Sajnos már vágom a centit  .Lassan letelik a szabi .Lassan letelik a szabi és nagyon fogy a Bacardi és nagyon fogy a Bacardi   . .
 Ovecs még nem kaptam privit,bár úgy is csak jövőhéten tudok utalni.
 Ja a legjobb:kamionszimulátor by Siófok      
- 

PyroS senior tag Hello mindenkinek. A szeróhoz szeretnék hozzászólni: nekem mindegy mennyi lesz.Igaz most eléggé a Bacardi befolyása alatt állok    .Szóval döntsetek aztán majd írjatok,hogy mennyit kell utalni. .Szóval döntsetek aztán majd írjatok,hogy mennyit kell utalni.Na további szép napot.  Huni jó utat és jó nyaralást  . .
- 

PyroS senior tag Jó estét mindenkinek. Lopott wifiről jelentkezem a Balaton partjáról.Jó az idő és hideg a sör,ja és csinosak a lányok  . .
- 

PyroS senior tag Jó estét mindenkinek. Hello Ovecs.Üdv itthon.Azt hiszem átveszem tőled a staféta botot  . .
 Holnap reggel lelépek 10 napra nyaralni .Szóval mindenkinek fragben gazdag napokat kívánok.Ha minden jól megy akkor aug.31-én jövök vissza Cod4-re kiéhezve .Szóval mindenkinek fragben gazdag napokat kívánok.Ha minden jól megy akkor aug.31-én jövök vissza Cod4-re kiéhezve .Ha találok wifis netet akkor jelenkezem. .Ha találok wifis netet akkor jelenkezem.Sipi:nekem is jöhet a privi minden féle zaftos történettel  . .Na sziasztok! 
- 

PyroS senior tag Jó reggelt mindenkinek. Ma este leszek én is.Benne vagyok én is egy jó kis lövödözésben    . .
- 

üzenetére Balinov

üzenetéreHello. A délin leszünk ,Balatonszárszón,de ahogy nézem a www.koponyeg.hu oldalt elég szar időnk lesz  .Szóval marad a bulizás és a pia .Szóval marad a bulizás és a pia . .Hunor akkor jó nyaralást nektek.A repüléstől pedig ne félj,még egy repülő sem marad fennt  .Bocsi ez hülye vicc volt. .Bocsi ez hülye vicc volt. Az egyik ismerősöm pilóta az egyik fapados léitársaságnál. Az egyik ismerősöm pilóta az egyik fapados léitársaságnál.
- 

PyroS senior tag Hello mindenki. 
 Tényleg eléggé kihalt a topic .Ma délután leszek meg holnap este is.Viszont aug..21-től 30-ig a Balatonnál leszek .Ma délután leszek meg holnap este is.Viszont aug..21-től 30-ig a Balatonnál leszek . .
- 

PyroS senior tag Lorenzo: már egy párszor kaptál utolsó esélyt a klántól.Egy pár emberrel össze is vesztél,köztük velem is.Ha gond volt utána mindig egy darabig normálisan viselkedtél de aztán megint volt valami bajod.Sajnos ez így nem jó,vagy bennünk vagy benned van a hiba.De ha ez így megy tovább akkor csak rosszabb lesz a helyzet.Engem nem érdekel,hogy hány ellent öltél vagy mennyi a statod.Az a lényeg,hogy hogyan tudsz "csapatban játszani".Ha jól emlékszem én még egyetlen csapattársamat sem szidtam,(ha véletlen igen akkor javítsatok ki).Szerintem van mindenki annyi idős,hogy tudja mit és hogyan kell csinálni.Ha Booznak van kedve CB-ni akkor tegye,érthető ha már megvette az origit akkor ki is használja.Ha nekem lenne én is ezt tenném. 
 Régebben az volt a gondod,hogy mindig csak warozunk,most meg amikor nincs war az a gond.
 Megértem ha dühít,hogy nem tudsz warozni mert nincs csapat.Engem is mérgesít sok minden de mégsem a csapattársaimon vezetem le.
 Lassan elmegy az ember kedve a Cod4-től a sok sz@rakodás miatt . .
- 

PyroS senior tag válasz  BandiHUN

üzenetére BandiHUN

üzenetéreJó reggelt mindenkinek. Lorenzo:Sipi nyaralni van,Gyerpi gondolom a családjával foglalkozik.Yako amikor csak tud felnéz de a kicsi miatt nem sokáig tud játszani.Tegnap is fennt volt kb egy órát,lövöldöztünk is egy kicsit a 20-as szerónkon.Fennt volt még Hunor és Ovecs is. Nem értem minek kell veszekedni a Blizzardosokkal.Ők egy külön klán,semmi közünk sincs,hogy ők mit és hogyan csinálnak.Az,hogy hívnak valakit néha beugrónak az miért baj?Fordított eset is előfordulhat amikor mi hívnánk valakit tőlük.Bár szerintem ezek a hozzászólások után már nem lesz ilyen. 
 Már megbeszéltük egy párszor,hogy a nyáron kevesebbet tud játszani mindenki.Szabadság,csalás,nyaralás stb.Ezért vagyunk kevesen fennt NYEV-esek.
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreSajnos mi is hallotuk  .Ja holnap küldök neked egy csomag pelenkát,hogy ki bírd a gép előtt .Ja holnap küldök neked egy csomag pelenkát,hogy ki bírd a gép előtt   . .Esetleg egy NYEV vs Blizzard war? 
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreAmióta bele finxxxxál a mikrofonba azóta büdi az a TS szeró  .Nem azért írtam,de ha már ott van a miénk is használhatjuk azt is.De nekem mindegy. .Nem azért írtam,de ha már ott van a miénk is használhatjuk azt is.De nekem mindegy.Bali:Ja akkor lemaradtam egy kicsit,sorry    . .
- 

PyroS senior tag Tegnap beszéltük éppen Boozzal és Oveccsel,hogy NYEV-es wart akarunk.Aki ma este ráér NYEV-es az lesz szíves feljönni a Nyev TS-re.Persze csak aki akar warozni.Kinek mikortól jó?Én kb. fél hét után érek rá.Onnantól fennt leszek TS-en. Bali: téged átvágtak ha ez a munkád az IBM-nél      .Amúgy meg még mindig HÜJE vagy .Amúgy meg még mindig HÜJE vagy . .
- 

- 

üzenetére Balinov

üzenetéreHello. Bali ez nem segít? "Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni: Vista alatt: 
 Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt: 
 Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra."
- 

üzenetére Sirandrish

üzenetéreÖöö milyen gépen volt neked 4060 fps-ed?  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Sorozatok
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni
 .Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni  .Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt.
 .Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt. 
							 .Egy ilyen link után már írni sem merünk a topikba
 .Egy ilyen link után már írni sem merünk a topikba  .
 . 
							 ,szóval neked mindent szabad.Ha nem akarsz dolgozni akkor csak lépj le
 ,szóval neked mindent szabad.Ha nem akarsz dolgozni akkor csak lépj le  
							 .
 . 

.
 . 

.Szuper kaja és szuper ellátás volt
 .Szuper kaja és szuper ellátás volt