Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
forceberg #8633 üzenetére
Nem tudom megmondani, nem szálltam át, de egy óriási reptér sokszor nagy sorokkal (ráadásul már nem is EU, ugye), Münchenben, Frankfurtban előbb szállnék át és ott is hagynék legalább 2 órát (ha csúszna picit a gép). USA-ba én eddig Amsterdamban szálltam át, ott kb 50-60 perc volt landolástól a másik beszálló kapuig, sok gyaloglással.
@realmadrid92
Ha egy légitársaságnál veszed meg egyszerre mindkét szakaszra a jegyet egyben, akkor nincs újra bizt. ellenőrzés, csomagot is átrakják neked, mehetsz egyből a tranzit kapuhoz (de lehetnek itt nagy távolságok, pl Münchenben terminált kell váltani, reptéri metróra kell szállni, szóval idő). Alapvetően átszállásra minél kisebb reptéren minél kevesebb idő kell, érdemes utánanézni, melyik terminálról hova kell eljutni, előre lehet egy nagyjábóli időt kalkulálni. Én előbb szállnék át Münchenben és Frankfurtban, mint LHR-en vagy pl CDG-n, mert jobban szervezett reptér mindkét német. De 4 óra persze papíron Londonban is elég lesz (normál körülmények között)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A MediaTek maradt a mobilchipek ura
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI NEO drón akkumulátor - új
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest