Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5301) AMD Power válasza Xarina (#5298) üzenetére


AMD Power
titán

Ésszel az is olcsóbb. Én már "biztonsági" okokból kivettem egy nagy házat Tiszafüreden zöld ő evezetben kőzel a strandhoz. Jól felszerelt, nagy klímás ház, hatalmas kerttel. Alig volt 110e Ft 7 éjszakára. Ami ugye vicc. Tavaly Abádszalókon voltunk. Elég sokat járzunk Füredre. Ami nekünk nagyon bejőtt. Korrekt árak, csodás tó és strand. Szerintem ebben az évben is ha úttal együtt ,szállás, kaja stb.... benne 250e Ft akkor sokat mondtam. Ami meg semmi egy nyaralásra. Jövőre viszonz nagyon szeretnénk visszatérni a "rendes" nyaraláshoz. Vagy Djerba szigete vagy vissza Egyiptomba.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5302) Xarina válasza AMD Power (#5301) üzenetére


Xarina
aktív tag

Az tényleg elég jó ár. De sajnos akkor is az az általános, hogy itthon irreálisan drága lett minden (nem mintha régen annyira olcsó lett volna). Viszont külföld is sok esetben olcsóbb lett. A turisták elmaradásával spanyol vagy olasz szállodák is elég kedvező áron foglalhatók. Albánia vagy Montenegró pedig még utiköltséggel együtt is olcsóbb bármely itthoni helynél, és róluk előre tudni lehetett, hogy nem lesz semmi korlátozás. De ahol volt is valami, ott is felfüggesztettek nyárra mindent, lejfeljebb egy tesztet kérnek. Tunéziát meg nem nagyon ismerem, de Egyiptom meg mindig is olcsó volt és szük ágában nincs a turizmust korlátozni. Igaz, hogy oda csak pcr teszt jó, de a reptéren 30 usd-ért megcsinálják. Vendég meg nagyon kevés, így 50 usd-től vannak bőven szállások 4fő/hétre, ami 500 ft/fő. Nálunk az idegenforgalmi adó is a sokszorosa.

(#5303) Chereiose


Chereiose
addikt

Sziasztok,

augusztus végén szeretnénk elmenni a barátnőmmel valamilyen tengerparti nyaralásra, Franciaország, Töröko., Ciprus stb, még nem tisztázott de igazából oda, amelyik a legjobb árban van repülővel. Szerintetek érdemes ilyen csomagot venni utazási irodánál, vagy hogyan javallott tervezni?

(#5304) mirci18 válasza albiosz (#5299) üzenetére


mirci18
addikt

Szét kell nézni plusz nem Balaton fetisisztának lenni.
Vagy lejjebb adni az igényeket.
Lehet sátrazni sokkal olcsóbb mint egy apartman.
Sose értettem mi ez a Balaton mánia az embereknél.
Inkább megyek fürdőbe.
Ebben az évben Hajdúböszörmény lesz.
A helyi fürdő apartmanjában. Így a strand ingyen lesz.
4 éjszaka 2 felnőttnek 2 gyerek ingyen 45 e ft.
Az összköltség szerintem 150-200 e ft között megáll.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5305) AMD Power válasza mirci18 (#5304) üzenetére


AMD Power
titán

Nálunk pl a Tisza-tó nyert egyertelműen. Maga a tó egy csoda. Az állat és madárvilag pazar. Tiszafűred nagyon jó hely. A környeken rengeteg látnivaló, egy köpésre a Hortobágy stb...

De mint írtad ilyen és ehhez hasonló hely rengeteg van. :R

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5306) albiosz válasza mirci18 (#5304) üzenetére


albiosz
őstag

Almát a körtével? Elmehetnénk a járdaszigetekre is ingyen ennyi erővel. A fürdőket nem szeretjük, csak a természetes vizeket.

Balaton (igen, nyáron Magyarországon nekünk ez az etalon), közvetlen vízpart, wellness rossz idő esetére, félpanzió, összenyitható szobák. Ezek a preferenciák. Tavaly 160 körül volt 3 éj hasonló helyen, idén ott is 300 felett lenne már a 4 éj.

Minden annyit ér, amennyit kifizetnek érte és tippre elég sokan lesznek. Csak bátorkodtam megjegyezni, hogy ez Magyarországon k. sok pénz és kicsit durcásan vagyok hajlandó kifizetni. A Balatonnal csak a tenger vetekszik számunkra, de a kisebb gyermek még csak 1,5 lesz, így autóval nem indulunk el, repülővel se szívesen. Talán jövőre.

Támadt egyébként egy őrült ötletem is: Split vonattal. A lurkók tuti élveznék. Megnézem majd a költségeket, pályaudvar lokációt stb. Volt valaki?

(#5307) erdey_a válasza albiosz (#5306) üzenetére


erdey_a
őstag

ugyanilyen igényekkel indulok neki én is mindig a nyaralásnak. főleg ami a helyi wellnesst illeti. az kötelező tartozék a mai kiszámíthatatlan időjárásban.
azelőtt hévízre jártunk szállodába, két légteres lakosztályba, félpanzió vagy all inclusive. de annyira elszálltak az árak, hogy már tavaly is inkább külföldre mentünk.
Szlovénia mellett döntöttünk (én Horvátországba többet a lábam be nem teszem, évekig jártam oda dolgozni), az nekem Balkán.
Most 4 éjszaka félpanzió, 4 csillag, 280ezer Portoroz-ban (2 felnőtt, 2 gyerek (6 + 8).
Olyan mint Balatonfüred, csak olcsóbb :D

Vérboci

(#5308) Vismajor01 válasza mirci18 (#5304) üzenetére


Vismajor01
addikt

Azoknál én sem értem a Balaton mániát akik a strandon való döglésen túl nem látnak :)

Azt már itt Pest megyében is lehet rengeteg helyen, közelebb, olcsóbban.

Na most amiért én megyek a balcsira 10 napra örömmel:
Hegyes-tű, Balatonfüred, Tihanyi Apátság, Badacsony, Csobánka, Tapolcai Tavasbarlang, Héviz, Keszthely belváros, Pálkövei strand, Nagyvázsonyi Kinizsi-vár, Káli-medence, Dörgicse...ésatöbbi. :) Viz van máshol is.

Persze van egy logikát mellőző érzelmi faktor: Gyerekkoromban itt töltöttem minden nyaramból legalább pár hetet. Mai napig, ha bemegyek a balcsiba régi barátként köszönök neki. 'Evvan :)

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#5309) attiati válasza albiosz (#5306) üzenetére


attiati
veterán

"Split vonattal"

Nézegettem és Bp-ről párban vagy egyedül szerintem nem éri meg.
Hacsak nem valaki direkt vonatozni szeretne és tájat nézni. De ezzel meg az a bökkenő, hogy éjszakai vonat :D
Laza 14 óra út irányonként.

egyedül hálóhey 119 EUR / út
ketten hálóhely 89 EUR /út/fő
négyen fekvőhely 59 EUR /út/fő

Nem tudom, hogy a fekvőhely is teljes értékű alvóhely e. De négy főre 472 EUR a teljes út.
Ennyiből kijön autóval. Én biztos nem aludnék idegenekkel egy fülkében, de ha valaki vállalja, akkor úgy is 59 EUR/fő/út.

Párban vagy egyedül inkább repülő, ami bőven kijön 60+e ft / fő áron.

A buszt viszont megnézheted, Krk-ba indulnak 8000 ft-ért retúr utak, de azok 1-2 naposak.
Esetleg össze lehet kombinálni, hogy másikkal jössz vissza egy hét múlva.
Zötykölődős lehet, cserébe lehet nézelődni nappal és olcsó.

[ Szerkesztve ]

(#5310) Vismajor01 válasza attiati (#5309) üzenetére


Vismajor01
addikt

Mikor én mentem, akkor oda-vissza jegyre volt 70%-os kedvezmény, szóval olcsóbb volt return jegyet venni mint csak oda :)

"Magyarország és Horvátország között minden utazásra válthatók kedvezményes menetjegyek, egy útra 30-40% oda-vissza 60-65% kedvezménnyel. Legalább 6 főből álló csoportok még ennél is nagyobb kedvezményt kaphatnak."

igy is annyi amennyi?

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#5311) albiosz válasza erdey_a (#5307) üzenetére


albiosz
őstag

Portorozban volt anno egy kolléganőm, ő nagyon oda volt érte. Majd mesélj, milyen volt! Egyszer talán meglessük.

#5309 attiati: a vonat előnye, hogy akkor sétálsz egyet, amikor akarsz. Persze a buszon is, de ott azért végesek a lehetőségek. Mondjuk az út jelentős részében úgyis alszol. Fekvőhelyen is ,,rendes" ágy van, csak pl. nem ágyaznak meg illetve más a design, ilyesmiben van különbség. 4 tagú családnak egy 4-es fülke pont jó. Árban talán néha ki lehet fogni jót, ahogy Vismajor01 írta. Meglátjuk jövőre milyen irányban indulunk.

(#5312) AMD Power válasza Vismajor01 (#5308) üzenetére


AMD Power
titán

Én is nagyon szeretem a Balatont. Rengeteg szép emlékem van "onnan". :R

Egy időben le is akartunk költözni Siófokra.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5313) Vismajor01 válasza albiosz (#5311) üzenetére


Vismajor01
addikt

Külön vicces, hogy diákjegyet nem lehetett venni nemzetközi járatra. Mondom velem nem szúrnak ki :) Vettem gyékényesre csak oda egy diákjegyet, ott leszálltam a vonatról, megvártam a következőt és vettem egy oda-vissza jegyet zágrábba ami igy a kedvezménnyel vmi 2500ft volt v vmi ilyesmi (akkoriban nem volt vonat splitig, zágrábból busszal mentem)

Aztán ez visszafele volt vicces, mert zágrábban simán felszálltam a vonatra, de a retúr jegy miatt ugye nekem csak gyékényesig szólt a jegyem. Na én rendesgyerek módjára én már Zágrábban megpróbáltam jegyet venni, de értelemszerűen ők nem tudtak a Gyékényes-Budapest vonalra jegyet adni, főleg nem diákot.

Nah akkor felszálltam a vonatra h lesz ami lesz, a kalauz közölte, hogy gyékényesben nincs jegypénztár úgyh hiába szállnék le és fel, nem tudnék jegyet venni. És mivel már a vonaton vagyok és zágrábban szálltam fel(ahol ugye, van pénztár) ő nem tud jegyet adni csak büntetéssel. Az 5 órás buszút után (amivel reggel 6ra értem zágrábba, októberben, és legynagyobb örömömre pont ez a reggel volt az amikor az órát 6 óráról 5 órára állitották, imádtam, főleg h kb 20 percig törtem a fejem h h a fenébe lett 5 óra ha az előbb még 6 volt)

A végén az volt h a kaller vett nekem jegyet vmi nevenincs helyről vmi nevenincs helyre 300 ftért, és a deal az volt h cserébe én meg segitek neki forditani mert ő egy mukkot nem tud angolul de a vonat meg tele van horvátokkal :)

Egyébként most jut eszembe, hogy visszafele Balatongyörökre mentem nem is Budapestre, szóval ez még tovább bonyolitotta a szitut. De asszem megjártam splitet a balcsiról oda-vissza 13.000 forintért, ami diákként nem volt mindegy :D

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#5314) attiati válasza Vismajor01 (#5310) üzenetére


attiati
veterán

és mi a kedvezmény feltétele?

Mert pont a lényeget nem találom a máv honlapján.
Remélem nem olyan, mint ahogy Svájcban is mindig a fele árat írja ki, mert hogy úgyis svájci vagy és alapból van Half Fare Card-od :D

(#5315) AMD Power válasza Vismajor01 (#5313) üzenetére


AMD Power
titán

Én olyanon is gondolkoztam,hogy vonattal elmenni Horvátba. A gyerek enyhén autista és egy ilyen 10 órás utat autóban annyira nem biztos,hogy nagyon szeretne. A vonat azért más. Ráadásul imád vonatozni. Szóval gondolkoztam egy ilyenen is. Valaki ment már Horvátba vonattal?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5316) Xarina válasza AMD Power (#5315) üzenetére


Xarina
aktív tag

Ahogy pár hozzászólással korábban is írták, vonattal nem éri meg, legalábbis a mávval. ( A szlovák vasútra meg úgy reklámozták, hogy 22 eurótól vannak jegyek Pestről, de mikor megnéztem, nekem 60-80ezer ft közöttieket dobott ki csak). A legolcsóbb jegy 48 euró 6 személyes fekvőkocsiban, az oda-vissza 3 főre már közelít a 300-hoz, ha meg valaki nem Bp-i, akkor oda is el kell jutni, ami plusz pénz és idő. A vonat csak éjszaka megy, de azt jó lassan, 14 óra az út Splitbe. Ha a gyerek szeret vonatozni, nem nagyon fog látni semmit.
Ha a vonat a tengerhez a cél, akkor jóval egyszerűbb busszal elmenni Zágrábba, az csak 4-5 óra és onnan vonattal menni tovább. Onnan több város is elérhető és drágább sem lesz és lehet menni nappal is.
Vonattal jó megoldás Koper vagy Trieszt. Mariborból 15 euro alatt van Koper (de van olyan hétvégi jegy, ami egész hétvégén érvényes és csak 10 euró körül van korlátlan utazásra, lényegében egy bérlet) vagy Ljubljanából 8 euró Trieszt.
Vagy Belgrádig el kell jutni busszal (sajnos már a kínai vasutat építik, így egy ideig vonattal nem lehet), onnan 21 euró a vonat Bar-ba, ott a hálókocsi 8-10 euró körül van. Nagy részében az is éjszaka megy, de az Európa egyik legszebb vasúti vonala több mint 100 viadukttal és még több alagúttal. Reggel 4 után már világos van, így az út leglátványosabb részét még lehet élvezni.

(#5317) AMD Power válasza Xarina (#5316) üzenetére


AMD Power
titán

Köszönöm a sok hasznos infót! :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5318) mirci18 válasza Vismajor01 (#5308) üzenetére


mirci18
addikt

Vismajor01 Albiosz.
Tény vannak szép helyek a Balatonnál de a fetisizmust azokra értem akik sok sok éve csak oda mennek nyaralni hiába drágul egyre jobban.
Voltam már többször nyaralni a Balatonon de a Tisza tó jobban megfogott nem hiába van közelebb hozzám.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5319) AMD Power válasza mirci18 (#5318) üzenetére


AMD Power
titán

Tisza tó melyik részére jártok?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5320) mirci18 válasza AMD Power (#5319) üzenetére


mirci18
addikt

Poroszló Abádszalók.
De ha Abádszalókon a kavicsos strand annyira nem jött be.
Poroszlóban azt szeretem hogy minden egy helyen van. Nyugodt sekély partszakasz csónakázási lehetőség. Árban is egész jók.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5321) AMD Power válasza mirci18 (#5320) üzenetére


AMD Power
titán

Nekem tavaly az Abádszalóki strand nagy csalódás volt. Fizetős parkolás, belépő a strandra és horror árak. Tiszafüred minden szempontból jobb. A strandról nem is beszélve. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5322) mirci18 válasza AMD Power (#5321) üzenetére


mirci18
addikt

Tiszafüreden csak a termál strandot próbáltam. Az is nagy csalódás volt.
Egy biztos a Tiszának még van hova fejlődni de jó úton halad. Családos emberként már most is ajánlott hely.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5323) AMD Power válasza mirci18 (#5322) üzenetére


AMD Power
titán

Ott nem voltunk még. Szerintem nem is fogunk menni mert sok medence nem üzemel! :( Belépő persze ugyan annyi igy is.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5324) cappa72 válasza mirci18 (#5320) üzenetére


cappa72
nagyúr

Poroszló nekünk is tetszett, csak a sulyom... az nem.
Befizettünk egy Tisza-tó csónakázásra is, idegenvezetővel. Fiatal, jófej (és csinos) csajszi vitt minket.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#5325) AMD Power válasza cappa72 (#5324) üzenetére


AMD Power
titán

Tiszafüreden a strandon nincs sulyom! Cserébe van baromi jó stégrendszer, tiszta part és *urva jó pizza a Barátkozóban. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5326) AMD Power


AMD Power
titán

Tiszafüredi (strandon) árak.


Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5327) erdey_a válasza AMD Power (#5326) üzenetére


erdey_a
őstag

ezek nagyon jó árak...
itt Győrben egy bányatavi strandon ennek másfélszeresébe kerül minden. A hambi, az üdítő a sörök...

Vérboci

(#5328) AMD Power válasza erdey_a (#5327) üzenetére


AMD Power
titán

És úgy ,hogy ez itt már messze nem számít "jó" árnak. A Tiszanána Álomparton 3db kávéért 540Ft fizettem. 400Ft volt egy 0.75 Apenta, 130Ft volt egy 0.5 viz. :R

Itt Füreden eddig 2 helyen ettünk. A Barátkozó és a Pietro Pizzériába. Egyik jobb volt mint a másik. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5329) janos1988 válasza Chereiose (#5303) üzenetére


janos1988
addikt

A török riviérát csak ajánlani tudom. Antalya, Side, Alanya. Minimum 4* All inclusive ellátással. Mindenféleképpen BP-i indulással és a délelőtti órákban (erre kérdezzetek rá melyik járat hány órakkor indul). Költőpénzt vigyetek bőven :)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

(#5330) AMD Power válasza janos1988 (#5329) üzenetére


AMD Power
titán

Alanyaban mi is voltunk! Csodaszép! :R Egyedűl a több mint 3 órás buszos út Antalyaból nem kéne. :N

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5331) mirci18 válasza AMD Power (#5326) üzenetére


mirci18
addikt

Nem rossz árak.
Hajdúböszörményen már túlvagyunk.
1700 ft ott is átlagosan egy pizza. 1500 ft a gyros.
A helyi strand apró de kisgyerekeseknek megfelel. Van több gyógy medence de gyerek és felnőtt medencéből csak 1-1 db. Fagyizó 1 db van büféből kettő. 1300 ft a gyros de olyan is. Az olcsóbbik büfében 700 ft-ért isteni töltött lángos volt. Csak az volt a gond hogy a hűvösebb időben ki se nyitottak. Szóval nekem a büfé bejött és a helyi pizzériák és kifőzdék. Így hogy közel Debrecen és NyÍregyháza megérte elmenni.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5332) mirci18 válasza erdey_a (#5327) üzenetére


mirci18
addikt

Egyébként nagyon kíváncsi leszek a Tisza jövőjére.
Mert eddig egy olcsó kis nyugodt hely volt de egyre többen fedezik fel plusz futtatják és fejlesztik. A sok kerékpárúttal egyetértek és azzal hogy már Poroszlón is fizetős a strand mert így szűrik a strandolókat.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#5333) Elektrosokk válasza Chereiose (#5303) üzenetére


Elektrosokk
addikt

Ciprus szerintem nagyon klassz, és sok érdekes látnivaló akad ha nem csak a parton feküdnétek. Vannak nagyon klassz hullámtörővel ellátott homokos strandok és szeparált sziklás részek is, utóbbiak gyönyörűek. Sok olyan célállomás akad amit érdemes megnézni de inkább magasabb autóval, vagy quad-ot lehet bérelni (mi utoljára c4 cactust béreltünk) rengeteg a gyönyörű védett övezet, érdemes őket felkeresni. Augusztus végén egyébként nagyon meleg lesz arra készüljetek. Mi a sziget 2 sarkába foglaltunk utoljára, Az egyik Pafosz régió, a másik Ayia napa. Pafosz inkább autentikus , Ayia napa meg amolyan buliövezet, sokkal több a nagy szálloda, rengeteg az éttermek általában kiválóak. Pafosz régióban nagyobb a szórás. Szállodák szerintem rendben vannak ami az árképzést illeti, az autó bérlés átlagnál azért drágább, illetve élelmiszer stb drága. Cipruson vásároltam a legdrágábban zero colat is. :D

[ Szerkesztve ]

"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

(#5334) AMD Power válasza mirci18 (#5332) üzenetére


AMD Power
titán

3 napja már a Tiszafüredi szabadstrand is fizetős. Bár jelképes az ősszeg, de én nem bánom. Ami "jó" legyen fizetős. :DDD

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5335) venom8888


venom8888
őstag

Hello. Tudja eserleg valami,hogy milyen tesztet kérnek a repuloteren magyarorszagon,ha el akarom hagyni? Pcr,vagy antigen vagy mi a fene?

(#5336) Dinter válasza venom8888 (#5335) üzenetére


Dinter
addikt

Elhagyáshoz semmilyet. A beérkezéshez kellhet, ami nélkül lehet, hogy nem engednek fel a repülőre/vitatkozni kell velük, bár nincsenek a helyzet magaslatán. Tőlünk kérdezték, hogy milyen oltásokat fogadnak el Bulgáriában. Viszont az ottani reptér botrányos volt, nem akarták visszaengedni az embereket, akiknek csak védettségi kártyájuk volt, hanem tesztre akarták küldeni, szóval vissza sem lehet egyszerű.

(#5337) venom8888 válasza Dinter (#5336) üzenetére


venom8888
őstag

Hat en UK bol jovok majd, es megyek vissza. Hazafele lofasz nem kell, visszafele kell PCR, vagy antigen teszt, es be kel lennem oltva,amit hazafele is kernek majd,ha nincs akkor karanten.

(#5338) Dinter válasza venom8888 (#5337) üzenetére


Dinter
addikt

Hazafele lofasz nem kell

Igen, csak ezt épp a bolgár ügyintézők nem tudták. De kifelé szinte teljesen problémamentes volt, lehet csak az a reptér ilyen kaotikus.

(#5339) venom8888 válasza AMD Power (#5326) üzenetére


venom8888
őstag

Eleg jo arak szerintem is, nagyon jo strand, es rohadt sok etelt lehet valasztani, ehetsz 1500ft ert is, es ehetsz 5000 ert is, kinek meddig er a takaro.

(#5340) AMD Power válasza venom8888 (#5339) üzenetére


AMD Power
titán

3 felnőt egy 7 éves gyerek. A 7 éjszaka , strand kőzeli házzal, minden este grillezés, ebédre "étterem/kajálda" , autóval mentünk mindenhová. Igy volt nekünk Mindennel.együtt 240e Ft az egész story. Vicc. És rohadt jó volt. Jah és ebben benne volt egy Debreceni Aquatica fűrdő. 20e a belépő.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5341) venom8888 válasza AMD Power (#5340) üzenetére


venom8888
őstag

Figy en UK ban elek 10 eve, nem felvagasbol,de van penzem. De amikor a Debreceni strandra elmentunk 4 en, es 25k volt a belepo,mint ha a fogamat huztak volna,es az egyik medenceben van egy felfujhato palya, de kicsi amugy, lehet maszkalni rajta, az nem ingyenes, na mondom akkor verd anya..ba ..Jah es a parkolo a strand elott,nem volt ingyenes, az is volt kb 1500 ft 3-4 orara. Kajarol nem tudok nyilatkozni, egy draga gyrost vettunk csak, nem volt nagy felhozatal. A szoboszloi strand merfoldekkel megelozi a tarsait az orszagban, rengeteg medence, kaja, Nekem bejott.

[ Szerkesztve ]

(#5342) AMD Power válasza venom8888 (#5341) üzenetére


AMD Power
titán

Nekem is van pénzem, bár nem UK-ben élünk! :) :R
De amúgy igen elég drága volt a strand. Gyereknek bejőtt az a lényeg. Tavaly mi is voltunk Hajdúszoboszlón. Olcsó is volt és kaják is aránylag olcsók voltak.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5343) venom8888 válasza AMD Power (#5342) üzenetére


venom8888
őstag

Augusztusban megyunk haza lakast venni, ha lezongorazzuk gyorsan, akkor a strandokon fogok elni :D abban a 2 het szabimban,amit otthon toltunk.

(#5344) HdRew


HdRew
őstag

Sziasztok!

Nyaraláshoz szeretnék biztosítást kötni, tudtok ajánlani bevált biztosítót? (Jobb lenne nem igénybe venni nyilván, de fel kell készülni mindenre.)

Van a biztositas.hu, ismerem, de hátha van közületek valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Előre is köszi!

(#5345) anonymus89


anonymus89
addikt

Sziasztok, tudom-tudom nem sietem el a dolgokat de szeptember 5-től akár 1 hétre hova érdemes menni nyaralni? (ha csodás táj sok látnivalóval érdekelne esetleg tengeripart külföldia)

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#5346) cappa72 válasza anonymus89 (#5345) üzenetére


cappa72
nagyúr

Szerintem erősen pénztárcától füg, meg attól, hogy mennyien mennétek.
Több kollégám akkorra foglalt Görögországba, néhányan Bulgáriába, mások Horvátország déli részére (Dubrovnik); jellemzően őket nem érinti az iskolakezdési mizéria.

(életem egyik legnagyobb élménye volt Ponta del Gada, Portugália. Az élményeket fokozta a Lorenzo hurrikán is... nászút, re-nászúr, vagy csak úgy... )

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#5347) anonymus89 válasza cappa72 (#5346) üzenetére


anonymus89
addikt

Nászút lenne, persze most nem arra gondolok, hogy fejenként több százezer csak emlékezetes legyen. Természetesen nem az elemi csapásoktól :D

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#5348) cappa72 válasza anonymus89 (#5347) üzenetére


cappa72
nagyúr

Hát, első nászutunk Prága volt, nagyon jó volt. Az olyan alacsony költségvetésű kiruccanás volt, de megérte. Azóta (19 évvel később) már sokkal nagyobb a tömeg ott. Viszont nagyon fííííííínom sörök vannak a kocsmákban.

Második nászút (20 éves érvforduló) pedig az említett Azori szigetek. Az volt az igazi felejthetetlen nyaralás (őszölés). (2 éve volt ~500k, tokkal vonóval; spóroltunk rá rendesen, de megérte)

(Egyik) kollégám a Garda-tónál volt nászúton. Neki az volt felejthetetlen, teljesen oda-meg-vissza volt tőle, mennyire jó.

Az időpont amúgy jó lehet, mert iskolakezdéskor nem feltétlenül megy mindenki nyaralni; de azért vannak olyanok is, akik az első iskolai hetet még ellógják ;)

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#5349) AMD Power válasza anonymus89 (#5345) üzenetére


AMD Power
titán

Szlovénia esetleg!? :R

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_watch_active_2_44mm_acel_hazas_okoso/friss.html

(#5350) Mercutio_ válasza anonymus89 (#5345) üzenetére


Mercutio_
félisten

Emelem a tétet: augusztus 20-29 között 7-9 nap tengerpart (előny ha nem azonnal mélyül, de nem feltétel), nyugis hely, lehetőleg kis szél mindig fúj, fapados (1feladott poggyász+kézi) +airbnb/bookinggal 2 fős apartman tengertől 1-200m-re 200-250k-ból kaja nélkül létezik-e? :U
Kefalonia és Málta nem játszik.

Ja, és kültéren ne kelljen maszk :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.