Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
albiosz
őstag
válasz mirci18 #5304 üzenetére
Almát a körtével? Elmehetnénk a járdaszigetekre is ingyen ennyi erővel. A fürdőket nem szeretjük, csak a természetes vizeket.
Balaton (igen, nyáron Magyarországon nekünk ez az etalon), közvetlen vízpart, wellness rossz idő esetére, félpanzió, összenyitható szobák. Ezek a preferenciák. Tavaly 160 körül volt 3 éj hasonló helyen, idén ott is 300 felett lenne már a 4 éj.
Minden annyit ér, amennyit kifizetnek érte és tippre elég sokan lesznek. Csak bátorkodtam megjegyezni, hogy ez Magyarországon k. sok pénz és kicsit durcásan vagyok hajlandó kifizetni. A Balatonnal csak a tenger vetekszik számunkra, de a kisebb gyermek még csak 1,5 lesz, így autóval nem indulunk el, repülővel se szívesen. Talán jövőre.
Támadt egyébként egy őrült ötletem is: Split vonattal. A lurkók tuti élveznék. Megnézem majd a költségeket, pályaudvar lokációt stb. Volt valaki?
-
Vismajor01
addikt
válasz mirci18 #5304 üzenetére
Azoknál én sem értem a Balaton mániát akik a strandon való döglésen túl nem látnak
Azt már itt Pest megyében is lehet rengeteg helyen, közelebb, olcsóbban.
Na most amiért én megyek a balcsira 10 napra örömmel:
Hegyes-tű, Balatonfüred, Tihanyi Apátság, Badacsony, Csobánka, Tapolcai Tavasbarlang, Héviz, Keszthely belváros, Pálkövei strand, Nagyvázsonyi Kinizsi-vár, Káli-medence, Dörgicse...ésatöbbi. Viz van máshol is.Persze van egy logikát mellőző érzelmi faktor: Gyerekkoromban itt töltöttem minden nyaramból legalább pár hetet. Mai napig, ha bemegyek a balcsiba régi barátként köszönök neki. 'Evvan
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest