Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm...
Nekem van ugyebár egy Zotac ion a lap. Erre rákötve egy notebook szerű bill, azaz van benne touchpad + pöcökegér is + usb hub + amiben rendes vezetéknélküli egér vevője. Eme kombo van rákötve usb-re ugyebár, ám rendre mikor belépnék a biosba...kifagy. Úgy is mondhatnám, ritka amikor be tudok lépni a biosba, és még ott se fagy ki.
Ugye amíg nem töltődik be az usb driver, addig bios emulálja azt, így működik driver nélkül az usb-s bill például. Ez ami nem kóser nálam egészen...de mintha másik billel jó lenne (nem kísérleteztem sokat, csak bekonfigoltam amit akartam, és indítottam a rendszert).
Valaki találkozott zotac lapoknál ilyesmivel? Bios frissítések readmejét megtekintve, nem javítottak még csak hasonlót se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest