Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
"Gondolok itt arra, hogy problémáik voltak HD filmekkel; Adobe Reader, Winamp, netezés, Excel, stb akadozik. Szerintem elég szerényen álltak hozzá.
Vagy ezek extrák? Vagy mire gondoltok?"
Mapinfóban csináltam a beadandómat meg hozzá a doksit és az alábbi progik futottak: mapinfó MO megnyitva kb 10 rétegen, 2 pdf foxit readerben, 1 ooo writer, ff 2-3 lappal, miranda 2 klienssel (msn, gtalk), foobar, smart security, bionc 4 spinhenge@home szállal és semmi akadozást nem tapasztaltam, a gép: gclf2+1giga ram+1giga pagefile w7en. Ezek után eléggé meglepett amit az itteni tesztben olvastam az ion-ról, de ahogy Dbob is írta, nem mindegy mit vár tőle az ember. Külföldi NEVES oldalakon nem húzták le... (xbit labs, silentpcreview...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest