Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
a 3070 eseteben csak a "nem letezo elerhetoseg" csuszik vagy a "launch" is?
most elsosorban a tesztek megjelenesere gondolok!
Paid my dues!
-
Nite
őstag
igazatok legyen, mert tarthatatlan arak vannak jelenleg, es orulnek ha legalabb a 3070-et le tudna nyomni teljesitmenyben, kerdes, hogy arazasban le tudna-e, mert ha nem akkor teljesen mindegy
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz gejala #33935 üzenetére
"De egyébként NV saját marketing diáján is az áll, hogy pl. Borderlands 3-ban a 3070 kb. 2080S szinten lesz 1440p-ben."
tokeletes!
(#33935) gejala: dehat az nem "alig jobb", a 2070S-nel a 2080 alig jobb, oda pedig a 3060Ti-t varom!
pont az ara lesz a legvonzobb, mennyire tippeled a 3060Ti MSRP-t? 400 USD? legyen 400 EUR, ami 145k, tegyunk meg ra undorito kisker hasznot, legyen 185k egy uj 3060Ti, akoor miert venne barki is hasznaltan 190k-ert 2070S-t?
majd eszhez ter a hasznalt a piac is, akinek meg surgos ugyis kifizeti az amper indulo arat, mint ahogy lattunk mar joparat, nem fog hasznaltat venni
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
Bye Bye 2080 Ti! - Nvidia GeForce RTX 3070 Review
igen, mostmar en is latom, hogy alig gyorsabb a 2070S-nel
ugyanitt 2080Ti-t veszek 150k-ert![ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
hat hulye vagyok en? megveszem marciusban 220k-ert!
milyen tartalekrol beszelsz? hagyjuk mar ezt a tuningot, amikor kigirottam az uj automat a szalonbol az elso utam is a helyi chip-eshez vezetett
nem tuningolok semmilyen kartyat, ootb elmenyre megyek ra, ahogy a userek 98%-a!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
az a lenyeg, hogy adott teljesitmenyre van szuksegem! ha annal tobb kell, akkor veszek 3080-at, nem a 3070-et tuningolom! es mivel semmilyen kartyat sem tuningolnek, se 2080ti-t se 3070-t se 3080-t se barmilyen amd-t ezert teljesen hidegen hagy mindenfele tuningpotencial!
foleg, hogy az altalan linkelt tesztben 204W-t kert a 3070fe a 2080ti oc meg 346W-t, es meg tuningoljam is az utobbit
a hasonlat attol meg helytallo, azt akarom hasznalni amit megvettem, vagy azt veszem meg amit hasznalni akarok!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
mar megint az OC-hez hasonlitod, ahhoz a konkrethoz ami ebben a konkret tesztben van
ott az FE, 1% kulonbseg!
#34567bitblueduck: most eppen arrol, hogy akinek a kozeleben sincs a jelenlegi kartyaja mint a kerdesesek, 2080ti-t vegyen hasznaltan vagy 3070-t ujonnan! szerintem nem kerdes, dehat...
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
a 3% os OC tobblet 1,5x fogyasztassal arra a tesztre vonatkozik, amit en linkeltem!
te 15%-s OC tobblet teljesitmenyt linkeltel,
abba bele sem merek gondolni, hogy az mekkora fogyasztas tobblet lehet, ha tudod, szivesen fogadom az eredmenyt!latom, 220/334 hat, akinek az kell vegye nyugodtan
#34574 PitLee: eszembe nem jutna 2080Ti-t venni, azt hittem atmegy az ironia!
#34579 Jacek: igen, a linkelt fogyasztasok is azt tamasztjak ala, a 300W-t, mar ezert sem kellene, persze tovabbra sem tuningolok
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest