Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Komplikato #50835 üzenetére
> Spark - "Elvileg csak kettőt lehet összekötni vagy nem?"
a már beidézett - STH-s infó-nál nem találtam jobbat.
És ha jól "értelmezem", akkor 3rd party-s szoftver csomagokkal nincs akadály kettőnél
több gép összekapcsolásának.Elméletileg lesz Duo-s kialakítás: $8049 -ért. ( kábellel )
De még ha "NVIDIA ConnectX-7" -et limitálják két gépre.
"On the rear of the system, we get the big features. We get a HDMI port as we see on many mini PCs, but then a lot more. There are four USB4 40Gbps ports. There is a 10GbE NIC for base networking. Then there is perhaps the wild feature, a NVIDIA ConnectX-7. NVIDIA told us yesterday this is going to be an Ethernet version of the CX7 for RDMA clustering. The dual port is there for perhaps more interesting connectivity later, but the initial focus is going to be on clustering two of these together with RDMA for a two node solution with up to 256GB of shared memory.." ( STH )
amit kevésbé hiszek. akkor még minding van 4db USB4 40Gbps ports
amiből Mesh networköt lehet készíteni.
és tartaléknak ott van még egy 10GbE NIC
Vagyis valamilyen https://github.com/exo-explore/exo szerű
megoldást biztos lehet alkalmazni itt is.amúgy én megvárnám a független teszteket, hogyha ez problémás
( mert én csak értelmezgetem a hireket - és a tévedés jogát fenntartom . )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Politika
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon R9 280 Winforce 3 GB OC 384 bit PCI-E VGA
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- rog strix 4070 ti super 16 gb
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest