Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

senior tag

válasz Busterftw #44359 üzenetére

Hát ő nagyon sokat spórolt rajta (Meg az Intel CPU + alaplap vs AMD esetén is 60e ft ot meg a mostani Intel botrány esetleges utóhatásait :D ) meg az IT saink is. Pedig mint mondottam addig totál NV-Inteles volt 12 éven át. Konkrétan a 6800 volt 200e akkor a 3070 meg 230-240 úgyhogy 15-20% al rosszabb és fele vramja van csak. S az még nem volt RT hiper szuper azért.
    Tudom nehéz elhinni de az elmúlt 3 évben nagyon sok NV-INTEL IT s kollega és ismerősöm vett full AMD s gépet 10-15 év után. Beették a marketinget ugye biztosan. S eddig ezt s ilyen mértkében. nem tapasztaltam 30 év alatt a full NV-s ismerőseimnél. Világszinten persze más a helyzet mint mondottam , de szerintem a Steam statnál pl árnyaltabb a kép valszeg mivel a legtöbb felhasználó nem is válaszol a stat kérésre. Csak ezért nem értettem hogy miért mondjátok az elmúlt években hogy lehetett volna még olcsóbb. Fél áron vagy negyed áron? S akkor hol a profit ? Minden cég abból él s fejleszt aztán megint. Annyit már nem fognak engedni. Persze pl a HD 4850 korszak vagy a 9600xt nél (ezek nekem is pont voltak közte meg 2 NV) még nagyobb teljesítmény és ár előny volt akkoriban NV hez képest. De az egy elég más korszak volt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés