Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcadian91
csendes tag
válasz
orgadam #2876 üzenetére
4080-nál nem tudom hogy volt, de 3070-nél pontosan ugyanez. Felrakták Alzára, itt porhardver fórumon elindult a forródrót és az adott termék nagyjából 5 percig volt elérhető. Érthető, hogy mindenki Alzában lesz könyékig, mivel a többiek (Aqua, Imperium, stb.) nem tudom milyen cuccot tesznek a kávéjukba, de instant +15-20% Alzához képest. Én is kinéztem egy Gainwardot (2 Gainward meg egy Palit van 600 alatt az előzetes árak alapján, aztán nekem tök mindegy milyen matrica van rajta, és 68 vagy 70 fokra melegszik a kártya), de már nyugtáztam magamban, hogy ebből semmi nem lesz, másnap hardverapron fogom őket viszont látni 800-900 ezres áron (hogy nőne egy lukas zápfog minden scalper makkjára). Az is érdekes, hogy előrendelési lehetőség sincsen. Ez valóban aki kapja marja, ökölharc, csak nem értem mi a pitymallatos jóistenért, amikor már sem covid, sem chiphiány, sem keresztben álló Evergreen. De ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest