Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Inno3d rtx 4090 frostbite -rol valami infó? Még nem láttam sehol, és másik 4090-et sem ami vizes rendszerbe készült volna, ha valaki tud valamit,kérem ossza meg.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz KillerKollar #2364 üzenetére
1. Nem korrekt az ár. (Nekem)
2. Ilyen linket inkább ne.Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Passz, 100 euróval volt több, mint a tuf. Ennyiért egyik sem kell. Igazából én egy inno 3d 4090 frostbitera vadászok, de úgy látom nem nagyon lesz sehol.
Sylex1 én bontanam szét a picsába és menne rá a blokk, ha majd lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Már egy ideje fent van. Nem annyira kapkodjak, vagy nagyon sok van. Volt egy bontott 945k körül is. Az el is ment.
U.i.:
Igazad lesz, mindjárt el is kopik...[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz YellowFlash #2863 üzenetére
Hát ez csodás!
-
Dreamie
őstag
Gondolom ez is már egy visszaküldött példány.... Eddig hasznaltkent árulták 947k-ert, de már úgy látom így próbálják eladni... Mintha új lenne. Kolléga visszább írta is...
-
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Azt jól látom Alzan, hogy a 4080 620k-799k között lesz árazva...
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4087 üzenetére
Sikerült ma egy felbontott inno -t venni 786k-ert, reméljük az állapota megfelelő... Meglátjuk mit takar a felbontott...
-
Dreamie
őstag
válasz vagner66 #4384 üzenetére
Gigantikus méretű, viszont nekem nagyon jól osszszereltnek tűnik. Hagyományosan van beszerelve, nem érzem szükségét, hogy kitamasszam. Sokat még nem használtam. Viszont ez a kábel ami van hozzá, nagyon nem szimpi, szóval a corsairtol mindenféleképpen rendelek egy kábelt hozzá. Tudom az is leeghet, de eggyel kevesebb csatlakozási pont lesz. Ha jól gondolom.
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4386 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Asus tuf oc és non oc között az a 120 000 Ft az komoly?
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4580 üzenetére
Zsír! Várjuk! Ha valaki rendelt non oc-t dobjon már fel ő is eredmény. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
-
Dreamie
őstag
[link] aki akar most rendelhető a corsair kábele. Nincs szállítási díj.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Egészségetekre!
Várjuk a tuf oc és non oc teszteket![ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz ImpersonatoR #4590 üzenetére
[link]
150,300,450, és 600W -os kábelek vannak. Az új generációs tapokhoz jó csak, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz kevike576 #4618 üzenetére
Ezt most nem értem. Alza még az egyik legnormalisabban áraz és szerintem egyik legkorrektebben áll a vasarlokhoz.
Jaaa... Én most 3000 eurót látok a linken...[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz SkyTrancer #4675 üzenetére
4k optimizedben is futtass egyet légy szíves! Köszönöm!
-
Dreamie
őstag
válasz SkyTrancer #4683 üzenetére
Köszi!
-
Dreamie
őstag
válasz Rabbitf_24 #4742 üzenetére
Köszönöm srácok! Használjátok egészséggel!
-
Dreamie
őstag
Az Innokkal sincsen gond... Kopp-kopp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ! Garanciális !! Újszerű! RTX 4060 8GB OC /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!/
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs