- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz Dreamie #4585 üzenetére
Köszönöm én is, hogy szóltál, EU shopból behúztam egyet én is, reméljük tényleg EU-ból jön, mert ha tracking nélkül küldenék és non-EU order lesz, akkor vám miatt b*zi magyar postával (igen, kisbetűvel) meg fog gyűlni a bajom megint... Sok használt könyvet rendelek UK Amazonról (not fulfilled by Amazon) és ők általában tracking nélkül küldik, ilyenkor b*zi magyar posta meg valahogy mindig elfelejt értesíteni, hogy kivették vámra... Meg még sorolhatnám milyen ügyeim vannak velük. Be kéne szántani az egészet már, igazi nyugdíjas posztszoci elfekvő...
Amúgy volt beállítva értesítőm (nem jött ) ill. egy csávó USA-ban írta, hogy ő írt Corsairnak, hogy küldjenek neki kábelt az új tápjához és ingyen küldtek neki . Én is nyitottam egy ticketet Corsairnál, kb. 1.5 hete válaszoltak is, hogy nincs nekik raktáron, pedig én mondtam nekik, hogy kifizetem a vételárat, nem kell ingyen. Amúgy ez még azelőtt volt, hogy napvilágra kerültek volna a kábel + user errorral kapcsolatok "leleplezések". Azóta annyira nem érdekel, de mégiscsak "ízlésesebb" ez a kábel, mint az adapter.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ProArt RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- RTX 4090 Zotac Trinity Edition OEM
- RTX 4090 Suprim Liquid x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest