Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sontir Fel #4300 üzenetére
Hogy lehet 200€val olcsóbb a TUF mint magánál az Asusnál?
-
MODERÁTOR
Atszamolva 680k egy suprim, azert joval kellemesebb ar mint az itthoni. De meg igy is sok.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
veterán
Az a nonOC? abból 10-et gyártanak kb mndig és sokkal olcsóbb csak venni nem tudsz
-
törölt tag
válasz Sontir Fel #4303 üzenetére
Ha lenne valami csomagtovábbító innen is lehet néha csemegéznék spanyolból.
Amúgy itt van: [link]
A másik. Itt nincs készleten, de spanyol shopban meg van.
Ki érti ezt?[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Olyan 500€-val van túlárazva a 4080.
1040€-ért vennék is egy Asust.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
válasz Sontir Fel #4311 üzenetére
Ha megéri mindkettőnknek.
-
tusi_
addikt
válasz Sontir Fel #4331 üzenetére
Plane ha ki is gyuladt volna, meg most ulnel.
eat, sleep, play, replay
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Hát mi? Munka eszköz. Szabadidődben Unreal Engine meg Unity pörög.
De erre lehet még értetlenebbül néztek volna. -
KAMELOT
titán
válasz Sontir Fel #9651 üzenetére
SuprimX 1397€
Ichill 1300€
Miért küldték vissza?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nagyúr
válasz Sontir Fel #9973 üzenetére
Igen jó hozzá én is a gyári kábelt használom az AX1600-hoz.
Igen gyárilag csak 2 ágról kapja a delejt. Nem gondolom, hogy probléma lenne vele, gondolom kiszámolták a Corsairnál a dolgokat.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #10047 üzenetére
Jól van ez így.
Hwinfo vagy GPU-Z képet csinálhattál volna Print Screen-el. Úgy látnánk az órajelet, hőmérsékletet, fogyasztást stb..
Egy kis CW még nem a világ vége.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #10066 üzenetére
MSI AB
Memóriának én adtam +1000-et. A + Core Clock-ot neked kell kitesztelned a saját kártyádnál.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #10068 üzenetére
Feszültséget nem kell emelni.
+100-ról indulj inkább a biztonság kedvéért és a végén rendesen teszteld le!06-3o/9759I39
-
petymeg
addikt
válasz Sontir Fel #10096 üzenetére
Fele annyiért kapsz 90 fokos kábelt méretre gyártva. Ráadásul igényesebben is néz ki, mint amit a Be Quiet a táphoz adott.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz Sontir Fel #10099 üzenetére
Én nem szidom, biztos jó.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Találtgyerek
veterán
válasz Sontir Fel #10169 üzenetére
Powerlimitet húzd fel maximumra és lehet még egy kicsit többet tud!
06-3o/9759I39
-
petymeg
addikt
válasz Sontir Fel #10169 üzenetére
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz Sontir Fel #10175 üzenetére
Nekem Aorus 4080-van és UV-s eredmény, 1000mv -150 és +800 memória.
A lapom meg x570 ami elvileg egy kicsit jobb, meg van elég jó setupom rá szerintem azért több nekem a cpu score, de azóta csináltam egy mégjobbat:
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz Sontir Fel #10196 üzenetére
Én nem próbálgattam ennyire húzni, csak az UV van rajta jelenleg: 1000mv -150 core 2850 mhz és a memo alapon van.
Nem tudom ér-e az a 2 fps játékban annyit, hogy ennyire meghúzzuk
De amúgy ez már jó eredmény grat
¯\_(ツ)_/¯
-
jeni
félisten
válasz Sontir Fel #10256 üzenetére
Dugaszold rá rendesen tövig mindkét oldalt a kábeleket és ha félév múlva melegnek akkor nincs mit szépíteni sz@rok az Nvidia tápcsatlakozóik.
Lesz egy új Nvidia kártyád,lesz egy új tápegységed és kábelt is megkapod vatta újban.
Az már nehéz dió lesz, hogy ezt ,ezeket a Nvidia és az adott gyártók is elismerjék,hogy elkurták rendesen.
Csak ne következzenek be ezek a dolgok. -
pRoject22
őstag
válasz Sontir Fel #10198 üzenetére
"Mondjuk az agyaon magasztalt dlss-t lassan ki kellene már próbálni"
Csak a natív!!!¯\_(ツ)_/¯
-
Vistaboy
veterán
válasz Sontir Fel #10256 üzenetére
Mondjuk, ahogy a videókat nézem YouTube-on, a meghibásodások főleg az eredeti (3 és 4 PCI-E csatis) adapterek esetén jönnek elő, és különösen a 4090-es modelleknél, a 4080-as kártyákból jóval kevesebb hibásodott meg (legalábbis eddig).
Szerintem mindenképp érdemes venni hozzá külön kábelt, még ha elég húzós áron is vannak (Nekem 10K volt a Seasonic 12VHPWR kábel), mert ha már csak fele annyira lecsökken a meghibásodás esélye, annyit megér ez a kis plusz kiadás. És hát kábel-menedzsment terén is jóval kultúráltabb, mint az a nagy dzsumvuj, ami az eredeti adapterrel jár.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pRoject22
őstag
válasz Sontir Fel #10275 üzenetére
Én mondjuk VR miatt vettem, ami nem VR azt 1440p-ben játszom, ott megy minden is ultrán RTX-el.
A VR-om meg olyan ami nem megy AMD kártyával, pedig én is XTX-et akartam első körben de még a VR nélkül sem biztos, hogy azt vettem volna
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz Sontir Fel #10278 üzenetére
Én 430 ért vettem az Aorus Master 4080-at 2 hónapja, az jó ár volt akkor is meg most is, ez a jobb fajta 4080, megvagyok vele elégedve én is.
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
KAMELOT
titán
válasz Sontir Fel #10278 üzenetére
Veszel rá blokkot és a backplate-be gravíroztatsz ASUS logót.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
djbb534
tag
válasz Sontir Fel #10196 üzenetére
Nézted tovább vagy ez volt a vége? Nekem 100/1000 is többet megy 30k-nál, mondjuk az én kártyámon alapból magasabbak az órajelek. 150-200ig time spy atom stabilan lemegy, port royal valamirt 5sec után kidob 150+ tól :/
[ Szerkesztve ]
the way it's meant to be played
-
djbb534
tag
válasz Sontir Fel #10419 üzenetére
Keress rá a nevemre, ma hajnalban töltöttem fel képet +100/1000 oc-val
30mhz az ahogy látom. Tiéd 2595, enyém 2625[ Szerkesztve ]
-
djbb534
tag
válasz Sontir Fel #10421 üzenetére
Nem gondolnám, elenyésző a cpu kihasználtság. Szándékosan is így van írva szentem a bench. Bár a fene tudja Techpowerup-on néztem a frekiket
-
pidzse4
aktív tag
válasz Sontir Fel #10556 üzenetére
Mennyiért vetted a 4080 ?
-
Raymond
félisten
válasz Sontir Fel #10563 üzenetére
Latod en ezt nem ertem igazan. OK, markahuseg letezik, de 1399-ert egy 4080 nagyon ertelmetlen kategoria szamomra ha 1650-ert van jelentosen gyorsabb es idotallobb 4090. Hala a tulmeretezett hutesnek teljesen mindegy melyiket veszed, ott meg kevesebb ertelme van az egyes markak felaranak.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Pug
veterán
válasz Sontir Fel #10563 üzenetére
Hat ez nem volt az evszazad business-e
Mondjuk meg lehet elmegy a billzet...
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
válasz Sontir Fel #10573 üzenetére
Ha jól látom a két kari között 20-25%-os teljesítménybeli különbség van. Jóvanaz. Egyáltalán ki tudod használni a képességeit? Ha igen, akkor no para, ez egy darabig elég lesz, mint VGA. Szerintem. Aztán ki tudja mit hoz a jövő?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sontir Fel #10575 üzenetére
engem a STALKER 2 jobban érdekel, anno az első része miatt építettem komplett gépet...
kiv leszek, mi kell az 1440p ultrához" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KAMELOT
titán
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Sontir Fel #10584 üzenetére
akkor már 6090 vagy 6080 fog kelleni
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Sontir Fel #10584 üzenetére
2024-ben már elvileg jön az 5000-es széria.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Sontir Fel #10621 üzenetére
Az gyakorlatilag magyar, csak más van a gombokra írva, nem? (sima nemzetközi gombkiosztás)
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Sontir Fel #10632 üzenetére
Akkor már Sí señor, nem?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Sontir Fel #10801 üzenetére
Cablemod kábelt használok, nem azt amit adtak hozzá.
-
veterán
válasz Sontir Fel #11646 üzenetére
Samsung G8 Oledet használok pár hónapja, imádom. Sajnos 32"-on nincsen még OLED 4K a 42" pedig nekem nagy volt és hetek után sem tudtam hozzá szokni. Ez a 34" egyelőre marad!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha nem gond a 42", akkor mehet a TV simán, én 42 c2-t használok.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sontir Fel #11651 üzenetére
Jön a C3, így persze, hogy eltűnt, szépen ki szokta koptatni az LG az előző szériát, mielőtt jön az új.
Hát, kb. semmit sem veszek észre.. Oled monitorom még nem volt, de szerintem nem is lesz. Persze vannak rigojái, pl. az Adaptive s ync mellett villogó kép.. de ezt csinálja a monitor is, mert az oled "problémája".. És így tovább.. pl. ezért nem használok Gsync-et.
Nade, ez nem ide való
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
KraX
őstag
42 colos LG C2 oledet hasznalok (munkara is - grafika) es nalam kurvajol mukodik egyelore. vettem hozza egy nagyon massziv monitor kart is, igy nekem tokeletesen bevalt eddig, persze jol be kell allitani.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Rabbitf_24
addikt
Nekem C2 van, imádom. 34" UW monitor után nagyon nem bántam meg.
Igen, előző szériát kiszórják teljesen az új előtt, hogy csak az újat vedd meg nyilván emeltebb áron. -
Joachim21
őstag
C2 nekem is az egyik "monitorom", nagyon elégedett vagyok vele. Előtte is TV-t használtam, egy régebbi Samsung LED-et, ami csak háttérvilágításában volt LED, azzal sem volt baj.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés.
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia RTX 4060-től RTX 4090-ig
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Zotac 4070 ti super Trinity OC White új! Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest