- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Ahogy egy szalonból kihozott autót sem akarok a kertben bütykölni garanciális időn belul, úgy egy csúcs hardvert sem szeretnék otthon barkácsolni. Ahogy sokan értenek az autókhoz és esetleg tudnak maguknak olajat cserélni, úgy valóban sokan tudnak VGA kártyát karbantartani. Viszont szerintem nem jó üzletpolitika, ha a gyártó ezt elvárja a vásárlótól, főleg már a használat elején. Nincs ezzel semmi gond, szerencsére van még másik szereplő is a piacon.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Ha jól láttam, lesz már corsair 90 fokos is
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Alapvetően igazad van, de a bánya+covid óta nem úgy működnek a dolgok, ahogy kellene. Legalábbis gpu kapcsán nem, ha jó hullámra ültél fel, ezt pedig megszokták az emberek. A day1 6800xtmet közel kétszeres áron adtam el 15 hónap használat után + még némi bánya.
Az ember megszokja a jót, szeretné folytatni. A piac majd korrigál lassacskán
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Teljesen egyet értek veled. Szerintem aki eladta, az arra számít hogy ha az 5090 nem lesz megfizethető és az 5080 hozza a 4090 szintet , akkor legrosszabb esetben gént frissített. Ha végül a bőrkabis nem ver alánk és 1.200 euró msrpn megáll az 5080, akkor az élet majd őket igazolja. Afelett már csak valami exlusive dllss4+ szólhat az 5080 mellett
-
Sontir Fel
őstag
Jó, de a mostani eladók se éppen gombokért teszik fel a 4090eseket. Legalábbis ahogy a ph aprót nézem. A spanyol apró látok 1-2 remek vételt 1300 euró körül, de ott is inkább 1500-1800 körül mennek. Azt gondolom, hogy aki abban a sávban tudja eladni, nem kockáztat hatalmasat, jó eséllyel annyiért adja el, mint amennyiért vette
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
5070tire kell célozni, ha a 4080 a teljesítmény a cél.
Asust kerülném a 40-es családból.
Valamit én is venni fogok a következő negyedévben, ha nem lesz kivitelezhető az 5xxx (drága, beszerezhetetlen, nem villant semmi) akkor az extra garancia miatt Zotac felé tennék egy lépést.Ha pedig mocsok pofátlan lesz az árazás akkor 7900xtx már csak azért is
-
Sontir Fel
őstag
Nem szabad ezt így kezelni, mert akkor tényleg nem lesz. Kelly hősei, Csodabogár, negatív kisugárzás dolog?

Próbálok pozitív lenni és bevonzani valami hasonló jó dealt és az égiek segítenek. Felkerült egy Giga 4090 a használt VGAk közé. Kár, hogy 904 ezer értékálló magyar forint
alakul ez... -
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Itt már talán ideológiák is összecsapnak. Számomra a garancia mindenhatósága vitán felül áll (PL Kia-t vettem a 7 év garancia miatt, 6 és fél évesen befigyelt még egy motor felújítás amit a gyártó állt
) míg vannak ismerőseim akiket nem érdekel és simán vennének garancia nélküli 4090est ha jó áron van
sokan sokfélék vagyunk, ennyi ez a történet -
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Azt olvastam 16 gigás lesz, ezért kérdeztem. Június óta vagyok VGA nélkül y ezt a hónapot most már kivárom
-
Sontir Fel
őstag
5070ti?
-
Sontir Fel
őstag
Ezzel a forgatókönyvvel ki tudnék egyezni.
Még logikusnak is mondanám... aztán meglátjuk. -
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
update: ajándék ssd és 10 euros gift card
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Ez így azért nem teljesen igaz. Nekem visszavették a kártyát, bár gyanítom ez a ritka mint a fehér holló story inkább... egyébként van mér negatv tapasztalat Asus Proart és Noctua kapcsán? Korábban csak tuf és rog esetében olvastam a rossz pasztáról, persze logikus lenne, ha az azok is érintettek...
-
Sontir Fel
őstag
Fantasztikusak. Szerintem robotok (AI), mert már idegesítően kedvesek. A porszívós eset óta imádom őket, de sikerült még ezen is javítani. Rendeltünk egy minikonyja játék szettet a gyereknek, amiben ők csak közvetítők voltak. Írok nekik, hogy 1 apró műanyag darab hiányszik, szeretném ha küldenének pótlást, vagy ha nem megy, akkor ezt a készletet visszaküldeném és megrendelem az egészet újra. Azt mondják semmi gond, intézik a visszavételet. Mondom oké, akkor viszem a postára a játékot. Azt mondja az operátor, hogy NEM! Visszaküldik a teljes vételárat, tartsam meg a játékot....
Kiegészítés az SSD storyhoz: igen amazon az eladó. Éppen chateltem a supporttal más téma miatt, bemásoltam neki a linket. Mondom neki, hogy én nagyon szeretnék venni egy rtx 4090est, de szerintem itt valami nem jó, ellenőrizze kérem. Azt mondja, ő rendben lévőnak látja, ez egy rtx 4090, de már elfogyott sajnos... nah több sem kellett, megrendeltem a kosárban lévőt
#18349Raymond: nem vagyok rá büszke, de SSD kapcsán Samsung függő vagyok, így ez postafordultával megy majd vissza, hacsak valamelyik ismerősömnek nem fog kelleni. Meg se néztem, hogy 49 euró jó ár érte vagy sem.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Rendeltem egy ilyet. Hátha boldog tulajdonosa leszek

-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Részben off!
4080 ugye elment júniusban, azóta nem volt bekapcsolva a gép. Mivel már elvonási tüneteim vannak, rendeltem átmenetileg egy 3060TI-t ami nem sokáig lesz meg, csak amíg kiderül hogy mikor és mennyiért lesz 5080, aztán annak alapján döntök.Na de, kell drivert eltávolítani és újra feltenni vagy jól van ez így, nem gond a váltogatás?
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Én ezt most nem látom, de figyelem majd ezt az oldalt is. Amazon és a helyi spanyol bolt bontott ám full garanciás példányait követem leginkább nyomon
#18060RM007: sose értettem ezt a megközelítést. Én pont az ellenkezője vagyok, minél több és stabilabb garancia legyen egy terméken. Például pár hónapja besétáltam KIA márkakereskedésbe, hogy szerintem gyorsabban fogy az olaj mint kellene. Kicsit ment a matek, méricskélés stb. Megállapították, hogy tényleg, nah akkor hol szervizkönyv... mindent átnéztek, minden az előírásoknak megfelelő volt, így hát kénytelenek voltak a 6 és féléves motort felújítani, rendbe tenni.
-
Sontir Fel
őstag
Biztosan így van, én ezt nem vitatom. De nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni egy több mint félmilliós videókártya esetén. Főleg, hogy a bolt ahol vettem 1 év használat után a teljes összeget visszatérítette. Ahogy olvasgattam az itteni hsz-eket, egy 5 év garanciás, jóval olcsóbb Zotac is öröm és boldogság tud lenni
Razor: köszi, én is erre gondoltam, de hátha valakinek van már tapasztalata.
-
Sontir Fel
őstag
Üdv,
Két és fél hónapja, hogy elköszöntem a ratyi Asus TUF 4080astól. Nyár, jó idő, család, stb nem kapkodtak kártyát venni. Megpróbálom kivárni az 5080ast... vagyy legalább a bejelentést
ha mégse bírnék magammal, akkor Asus Noctua vagy Proart kapcsán van esetleg tapasztalat? Ott már volt extra 3 dollár (vagy 5 cent) normális anyagra?
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Igen, a Zotac most az elsődleges elképzelés. Nincs semmi VGA és 5800x3d miatt így semmire se jó a vas. Érdekelne egy 5080, ha hozzá a 4090 szintet olcsóbban, kevesebb problémával, de fene tudja mikor lesz elérhető... azért 2025ig nem szeretnék gép nélkül lenni. A következő 6 hétben keveset leszek mondjuk gép közelben, ráérek augusztus elején eldönteni ezt...
@KAMELOT: igen. Ebben a storyban az a szép, hogy ez alap garancia l.
@Sziszifeca: nekem valamiért az van becsípődve, hogy Corsair az isten. Az általad írt tapom van egy utólag vett kábellel
-
Sontir Fel
őstag
103.8 volt a HS kb 3 perc játék után.
Haldokló nyugat, nincs még 24 órája hogy elvitte a futár a kártyát. Az 1.399 euró már a bolti virtuális számlámon van és kérhetem, hogy a bankszámlámra tolják át, ha nem náluk kívánom elkölteni... kicsit még emésztgetnem kell, mint írtam az imén, nem hittem volna
Nem vagyok nagy rajongója a 4090-nek, de be kell vallanom a történet ilyen téren való alakulása elgondolkodtatott a továbbiakat illetően. Kinéztem pár napja egy Zotac 4080 AMP-t az amazonon, tetszik a 3+2 év garancia lehetőség, 3 év biztosítás mellett valami 1210 euro körül van... na ez a kemény helyzet
ezután a gesztus után a bolt megérdemelné, hogy megint náluk vásároljak... (főleg hogy a Diablo 4 és az Asus TUF billentyűzet nálam maradt
) -
Sontir Fel
őstag
Tegnap elvitte a futár.
A garis eljárás során megkérdezte a rendszer, hogy másik kártyát kérek vagy visszatérítést... hát én pofátlanul a pénzt választottam
mondjuk nem hiszem, hogy ez csak ennyi lenne... túl szép, hogy igaz legyen
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Gondolom még pár fok és már jó leszek garis eljáráshoz
30 perc HD2, 4k, dlss, ultra, stb
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Hátha még nem volt: Asus GeForce RTX 4080 TUF Gaming with serial error? Built-in hotspot ex factory, material analysis and the rescue
Röviden: kb a 4090 hűtését kapta meg, de igazán sikerült a dolog + borzasztó rossz paszta. Kenés előtt-után (kb 25+ fok HS javulás)

Megnyugodtam, nem paranoia
-
Sontir Fel
őstag
Meg erdekesebb ez a dolog igy. Picit korábban olvastam egy cikket, hogy majd az 5080 es a hasznalt 4090 arak milyen erdekesek lesznek az 5090 miatt, de hat igy.....
-
Sontir Fel
őstag
Ez igazán elkeserítő. Azt gondolná az ember, hogy bizonyos mennyiségű panasz után ezt jelzik... Aztán lehet az átlag felhasználónak nem is tűnik fel a dolog. Úgy lattam6, hogy hiába 96 fokos a HS, nem vett vissza semmit az órajelből.
@hackeeeee: én kérek elnézést. Biztosan nem ez a világ legjobb háza, de a legrosszabbak közé se sorolnam. Sok tesztet megnéztem, elolvastam, nem volt rá különösebb panasz. Volt előtte benne 6800 és 6900xt, mind a kettő OC mellett, nem volt probléma a hőmérséklettel
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Én is jobban érzem magam, ha visszatértem a konfigot egy CM HAF X házba, de nem gondolnám, hogy a ház miatt lenne ez a kellemetlen állapot. Főleg, hogy amikor megvettem,.nem.volt gond a hőmérséklettel és akkor is ebben a házban volt.
Nincsenek különösebben rossz vélemények a kuckóval kapcsolatban. Oldala és a teteje "nyitott", szemből egy nagy TT venti szívja be a levegőt, alul, hátul, felül Nictua ventik.dolgoznak.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag

Tessék egy kicsit korábbi, amit ide már feltettem. Emlékeim szerint itt UV-volt.
#16726sixpak: csináltam, nem sokkal jobb a helyzet amugy. Illetve mivel szeretném, hogy alapon is normálisan menjen, annyira nem szempont, hogy UV eseten hogyan megy
Ahogy neztem beton stabil 2790en ment a gpu, szoval nem dobalta el az orajelet.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Bevallom őszintén, hogy még nem foglalkoztam mélyebben a dologgal. Eddig a pillanatig naívan azt gondoltam, hogy abban a boltban adom le, ahol vettem. Eszembe se volt az Asus közvetlen megkeresése. Persze még nem vettem fel a kapcsolatot a bolttal, lehet rosszul ülök a lovon. Nem igazán volt még garanciás problémám.
Ismerősnek megolvadt az Asus 4090ese, úgy emlékszem csak leadta a boltban ahol vette, nem az Asusnak küldte vissza közvetlenül.
#16680xtremist: szomorú, hogy ezt megtehetik. Kicsit nagy az arc. Ha jól emlékszem végül kiderült, hogy az ő hibájukból volt probléma az AMD cpukkal és ott is hárítottak amíg lehetett...
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Aztan nehogy melled uljanak a testverek, mondd mar meg mennyi az ido az RTXen...
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Kicsit poros, lassan esedékes a tavaszi nagytakarítás
Szemből, ha jól emlékszem egy 17 cmes ventilátor dolgozik, alul, hátul 1-1 darab, felül 2 darab 12 centis Noctua dolgozik. Az oldalsó plexi átment a gép másik oldalára így a kártya felőli oldalon is szabad levegőáramlás. Nem mondom, hogy a legjobb megoldás, de vészesnek se gondolom
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag

2 hetes kb, miután atvarialtam a házat, hogy jobban legyen a levegő áramlás. Amit ez előtt tettem ki, ott szerintem nem releváns amit a grafikon részén látsz, nem egyből játék után készítettem a shotot
-
Sontir Fel
őstag
Egy órácska Gotham Knights után ezt az eredményt kaptam. A kártya alap beállítások mellett ment. Asus fórumon azt írja a super moderátor hasonló értékekre, hogy 15-25 fok diferencia reális. Vélemény?

-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Szerintem rendben van, az enyémmel össze tudod vetni.
#15214nutella1: nekem OLED monitor a monitor (és nem tv), lehet ezért, de nem kaptam azt a látványt gépről játszott tartalom esetén, mint amire számítottam. Tapasztaltabb ismerős szerint a windows nem tudja normálisan kezelni a HDR témát. Mivel monitor, nincs semmi beépített cucc, így mással se nagyon tudtam kipróbálni. Aztán vettem hozzá egy 4K chromecastot (talán jár most hozzá 3 hónap appletv előfizetés is, szóval jó biznisz volt
). Na azóta nagyon rendben van a látvány, különösen Disney+ és AppleTV tartalmak esetén. Gondolom netflix is jól nézne ki, ha kifizetném az uhd felárat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sontir Fel
őstag
Ha jól látom, akkor az is 3x8 és nem 2x8 mint amit te és én (és még páran itt) használunk

Btw a 90-esnek a Corsairt is sikerült legyűrnie
külön tetszik az SW áthallás 
#15205Celithrandi: szerintem semmmi, csak ha azt használod, akkor kell 2-3 ág a tápodból, ha ezt, akkor 1 kábellel tudod rendezni a kérdést.
-
Sontir Fel
őstag
Szerintem ez nem ennyire egyszerű történet. Azt hiszem a cooler master kábele 3 csatis, a Corsair meg kettő. Szerintem ez nem véletlen. Nem a kábel vagy a csatlakozó a kérdés/problémás, hanem a táp, amibe bedugod, mit szól hozzá, hogy mondjuk két ágról kell meghajtania egy 4090est
-
Sontir Fel
őstag
Én azért ebben nem lennék ebben ilyen biztos. Még a Corsair is kiemeli, hogy csak a type 4-es (jelentsen ez bármit) tápjaihoz jó.
#15149xtremist : azt hiszem, szigorúan nézve ez valóban szerepel az apróbetűs résznél, de én azt gondolom - lehet tévesen - hogy ha a tápod támogatja azt a gyári kábelt amit rendeltél (és nem Pista hegesztette neked a sufniban), biztos forrásból, akkor nem hiszem, hogy emiatt kellene aggódni. Ha az Nvidia beint, akkor lehet menni a tápgyártóhoz... btw ismerős megolvadt 4090esénél semmit se kérdeztek. Bevette a bolt, kb 1 hónappal később meg kiadta megjavítva.
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Még a végén kiderül, hogy a magas felár mellett ez a modell muzsikál a leggyengébben
-
Sontir Fel
őstag
Nem gondoltam volna, de igazad volt. 5 foknál több javulást nem vártam... 10 lett, maradhat?
Szerencsére itt lehet cserélgetni az oldallapokat, át is dobom a plexit a másik oldalra, már úgyis kezdett zavarni az RGB 

#15051pRoject2HUN: xbox 360 már kezdett uncsi lenni nekik, áttértünk Nintendo Switchre

-
Sontir Fel
őstag
Ráhibáztál, ez az egyik amivel szemeztem. Vagy még esetleg ez...
Külföldre költözés miatt kellett ez a kisebb kuckó, kocsival hoztam át a gépet a kontinens másik felére... vár otthon egy jó öreg CM HAF X ház, szóval még az is befutó lehet... gyerekek is növögetnek felelé, hajlok arra, hogy a mostani konfigot megöröklik (VGA kártya nélkül
) és újra kezdem az építkezést
-
Sontir Fel
őstag
Így nézett ki tavaly májusban alapon:

GPU 4 fokot, HS 10 fokot romlott. Meglepően hideg van annak ellenére, hogy továbbra is a spanyol tengerparton hajtom a kártyát, szerintem max 22 fok lehetett a szobában.
Majd az esedékes portalanítás után nem a plexi oldallapot rakom a kártya mellé, hanem a "lukacsost", hátha számít bármit is

-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Tök szuper, hogy ennek ellenére mennyivel többe kerül, mint a többi
Nem hiszem, hogy, neki ugrok a dolognak. Nem szedtem még szét kártyát és nem is hiányzik ez a tapasztalat. Majd figyelem az értékeket játékok közben is, ha nagyon rotty, akkor nyáron a nyaralás szezonban visszaküldöm a gyárba
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Érdekes, az enyém (sima TUF oc) nem dob ilyen jó pontokat.
Alap:

Ahogy használom:

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VR topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokan sokfélék vagyunk, ennyi ez a történet

(60 euroval kozelebb hozza

ha mégse bírnék magammal, akkor Asus Noctua vagy Proart kapcsán van esetleg tapasztalat? Ott már volt extra 3 dollár (vagy 5 cent) normális anyagra?

Szerencsére itt lehet cserélgetni az oldallapokat, át is dobom a plexit a másik oldalra, már úgyis kezdett zavarni az RGB