Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearFmRadio
tag
Amit linkeltél listát ,, onnan lehet már rendelni ? vagy ez csak egy ár lista hogy majd 17dike után ennyi lesz ? szálitanak Magyarországra is ? Szlovákia (párkány közelébe) tud valaki jo pc boltot ahol lehet majd rtx 3080 venni ? szeretném minnél hamarabb letudni a vásárlást ... ezt csak és kizárolag 17dikén tehetem meg ? vagy netán valaki tud 1 kiskaput ahol még hamarabb tudnék venni ?
-
FearFmRadio
tag
válasz Csikiisti #25 üzenetére
jelenleg én azért szeretnék 3080 venni mert , IGP-vel (i5 8500)nem nagyon tudok játszani
mielőtt nagyot buktam volna az RTX 2070-el ,,, hamar elpasszoltam . 3840x1600 felbontáson már néha éreztem hogy a 2070 kevés ,,, Breakpoint pl néha be be szaggatott ,, 3840x1600 alá meg nem szeretnék menni ,,, nem azért vettem a 38" monitort hogy fullhd játsszak
Rtx 2070-et 500W fsp táppal használtam ( ha jol olvastam akkor 175W a TDP )
Rtx 3080-nak meg 320w a TDP..
145W a különbség , ,,,, kérdés hogy vajon FSP 600W elég lenne ? vagy mindenféle képen inkább akkor 700W ?
(nem értek hozzá így megkérdem,,, ha egy táp mondjuk 700W-os ,,, akkor az azt jelenti hogy maximum annyit képes felvenni igaz ? nem pedig hogy annyit fogyaszt egyfolytában )
(i5 8500 / 2x8gb / 500gb m.2 + 2tb ssd / asus h310m-a alaplap ) -
FearFmRadio
tag
FE kártyát szlovákiába / ausztriába esetleg szállitanak ? mert akkor maximum haverhoz rendeltetek ...
kártyák teljesítménye azonos ? vagy van amelyik alapból húzva lesz ? 1 pár hónapja láttam 1 youtube teszt videót ahol egy azonos kártya volt, viszont 5-6% teljesítmény különbség volt közöttük ... -
FearFmRadio
tag
3 kérdésem lenne
4k az tudtommal 3840x2160 :) pl ott az rtx 3080 egy játékba pl 100fps produkál.. 3840x1600 esetén ez mondjuk 105-110fps?Másik kérdésem 600w táp elég (fsp hyper) vagy inkább 700?
Rtx 2070 esetén 500w elég volt.Szlovákiában hol lehet majd 3080 venni? Esztergombol át ugranék motorral, párkány esetleg?
-
FearFmRadio
tag
Van itt esetleg olyan aki szlovákiába él? Ott mi a helyzet? Ott vhol lehet kapni 3080?
Motorral át ugranék (az se baj ha 2-300km van)
(nekem nincs bankszámlám így csak kp-ba tudok fizetni) -
FearFmRadio
tag
-van itt esetleg olyan RTX 3080 tulaj aki I5 el használja a kártyát ? netán olyan aki Ryzen procival ? ( bár sok helyen azt mondják játék szempontból még mindig intel a best )
-normál ( gyári értékek alapján tuning mentesen ) használat mellet mekkora Tápot igényel ? 600-700 ?
-Még mindig sehol nem lehet venni ? vagy netán valamelyik külföldi oldalról lehet rendelni Magyarországra ? -
FearFmRadio
tag
Esetleg van itt olyan 3080 tulaj aki i5-el (én i5 8500) rendelkezik ? esetleg pár játék tesztet szabad kérnem ? csak mert eddig i9 tulajokat láttam.
3840x2160 + 3840x1600 felbontáson lenne majd használva az RTX 3080.
(nekem az a lényeg hogy maxon akadás nélkül menjenek a játékok , föleg a Breakpoint (rtx 2070 néha be be szaggatott ) )- Ha netán sikerül végre egy 3080 venni .. akkor szeretném rákötni az oled tv-re.. Kérdés hogy Gsync az HDMI-n keresztül tudom "aktiválni" ? vagy csak DisplayPort-on keresztül ? Gsync és HDR támogatás egyszerre lehet aktiv mind2 ? HDR esetén 2.1 HDMI kell ?
[ Szerkesztve ]
-
FearFmRadio
tag
Lassan itt a fekete péntek :P vajon akkor lesz majd normális áron? Vagy akkor előtte egy nappal megint fel emelik :D
Van itt esetleg Szlovákiában elő fórumozó? Ha igen, legyen szíves megirni hol lehet ott rendelni / venni
-
FearFmRadio
tag
Freesync monitorom van ,,, viszong Gsync-es Oled tv-m,,,
most ilyenkor mit érdemes venni ? Amd v Geforce ? valahol olvastam hogy a Geforce az támogatja a freesync-et is ? viszont az amd az pedig nem ? ha ez igaz akkor gondolom egyértelmű hogy Geforce a nyerő.- Ha 1x sikerül végre venni 3080-at .. monitorom 3840x1600 a felbontás ,, viszont az Oled az 3840x2160 (4k)... ha mind2 eszközön akarom nézni a játékot ,,, akkor jól sejtem hogy 3840x1600-ba fogja kivetíteni a tv-re ? vagy automatikusan oda már 4k-ba vetiti és a monitoron 3840x1600 viszont akkor már a 4k-s teljesitményt veszi igénybe a VGA ? viszont a monitor 21:9 képarányú ...
Dlss : szemmel látható a külömbség 4k és fullhd dlss között ?
Dlss az jol értem hogy "felskálláza igy ugy tünik mintha 4k-lenne de közbe mégse " ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Subaru topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs