- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
Hegyirabló #31948 üzenetére
De hülye helyre tették a bios kapcsolót
Fóliát(, ha van egyáltalán és nem csak glancos) ne vedd le.
El lehet adni később újként
Persze számla nélkül, mert költözéskor elkallódott. -
válasz
Nálam volt 3070, 3080, 3080ti, egyikről se vettem le onnan fóliát.
-
nyul105
senior tag
válasz
ha lenne rajta akkor az feltunobb lenne. szerintem ne bántsd.
vagy ahogy a régi vicc mondja, “ugyan nem kell ezt levágni… leesik magától”
-
ScomComputer
veterán
válasz
Nálam is volt suprim..én nem mertem levenni,az tartja benn a sárkány erejét,ami maga a gpu power,ha leveszed,félő,hogy elmegy az erő a gpuból,én nem tenném...
-
Laraxior
titán
válasz
Hegyirabló #28942 üzenetére
Max addig lesz vele gond, amig fut a masik program. Az nalam is elofordult, de ha kileptel belole, megint leokezod az msiben es megy tovabb.
-
Laraxior
titán
válasz
Hegyirabló #28940 üzenetére
Nem muszaj annak futnia a rendszerrel. Nekem is fent van az rgb miatt, de csak akkor fut, amikor atallitok valami vilagitast. Nem sok vizet zavar.
Nekem még a sima 3080 van, nem a V2, bar nem tudom, hogy a GPUn kívül van-e barmilyen kulonbseg. Bar ugyfest hogy van
En meg vagyok elegedve a kartyaval, most amugyis el vannak szallva megint az arak, nem igazan akarok 1000€-t rafizetni egy 3090-re, szoval marad egy darabig. -
Laraxior
titán
válasz
Hegyirabló #28932 üzenetére
Felteszed, atallitod, uninstall.
-
Motyi
senior tag
válasz
Hegyirabló #28936 üzenetére
Ugye lehet táp/tápkábel/tápkábel csatlakoztatási hiba. Ha ezeket 100% kizártad, akkor marad a kártya hiba. Vagy visszaküldöd gariba (gyanítom a jelenlegi helyzetben ez több hónapot is jelenthet), vagy ha a villogáson kívül nincs más tünet, tehát minden alkalmazás alatt hibátlan a kártya, akkor együtt élsz a jelenséggel.
-
trek81
senior tag
válasz
Hegyirabló #28934 üzenetére
eladni a .....a és venni más gyártó dbot
-
trek81
senior tag
válasz
Hegyirabló #28932 üzenetére
asus dual 2080ti is játszot ilyet anno
ujraiditotta gépet is néha -
Motyi
senior tag
válasz
Hegyirabló #28930 üzenetére
Nem lehet, hogy V2-es kártyád van, mint nekem? Azokhoz nincs letölthető BIOS. [link]
Onnan gondolom, hogy az enyém is hasonló, csak egy verzióval frissebb mint a tiéd:
-
ScomComputer
veterán
válasz
Hegyirabló #28928 üzenetére
Szerinted ,mire gondolhatott...az alaplapi bios-nak mi köze van a vga tápellátásához...
[link] -
MPowerPH
félisten
válasz
Hegyirabló #27541 üzenetére
Vedd le a TDP -t 85% -ra.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hegyirabló #27516 üzenetére
Szepen sorban:
Csatlakozokat csereld fel. Ugy is vilagit?
Teheld le Superposition -al ugy, hogy a TDP -hez nem nyulsz, es GPU-Z -ben monitorozzad a 3 x 8pin csati fogyasztasat.
Egyebkent meg, valamiert nem tetszik neki a tapod.
-
GAbre
veterán
válasz
Hegyirabló #27531 üzenetére
Az asusnál van videókártyán led 4-6 éve is gondolom.
Maga az alap tézis,hogy a led akkor világít pirosan,ha úgy veszi nincs áram alatt,azt kiírhatja google is.Legalábbis én így gondoltam.De talán valahol láttam is kis papíron,vagy nem tudom,szóval mintha hozzá tartozó papíron is lenne ilyen.
Nyilván ha ezzel tisztában voltál,akkor jön a mélyebb,probléma,táp,vga,biosz hiba.
De legfőképp ilyenkor én a "parasztmódszert" szoktam először tenni(ki-és bekapcs és újra összedug/tápcsatlakozó csere/).
De gondolom ez is +volt. -
ScomComputer
veterán
válasz
Hegyirabló #27528 üzenetére
Ezt csináljad és kiderül...
"660W-al mit csinál load alatt, adjál neki egy TimeSpy Extreme-et" -
ScomComputer
veterán
válasz
Hegyirabló #27525 üzenetére
Ha lesz egy 850-s akkor kiderül úgy is,azzal alapon(idle-ben) nem csinálta ami nálam volt, csak terhelés alatt ahogy írtam is,nézd meg a 660-al mit csinál load alatt, adjál neki egy TimeSpy Extreme-et....legrosszabb esetben restatol a gép,más baj nem lesz...
#27524GAbre:
De okos vagy,bezzeg mikor te jössz ide nyavalyogni,senki nem küld el h.f-ra a google barátodhoz...
Na várjál,jön még a kutyára fagyos tél..zsemlemorzsára nyári zápor... -
GAbre
veterán
válasz
Hegyirabló #27518 üzenetére
Kell,de google a 21 század nagy utána nézője
[link] Pl gyakorikérdések találat.
De úgy látszik,legalábbis így keresve nem dobja fel.Nem olyan 1értelmű.
#27521 -=RelakS=- -
ScomComputer
veterán
válasz
Nálam volt már ilyen gép javításon,hogy fel fel villant ez a led, de csak terheléskor,játék alatt....tápcsere lett a vége !
-
GAbre
veterán
válasz
Ha úgy megnézed(logika is,hogy tápcsati fölött,miért világítana piros led),vagy utánaolvasol gondolom.Bár ez lehet csak nekem 1értelmű.
Az azt jelenti,hogy nincs bedugva(vagy úgy érzékeli!Jobb esetben nem is kéne,hogy menjen a kártya)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok