- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Dare2Live #19362 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Amperet nem fogja kiváltani, bányába se jó. De a használtpiacon nem lennének ilyen árak, ha nem lenne kereslet. Márpedig pörög. Remélem észhez térnek a népek, mert én jelenleg a hasznát árakon vagyok kiakadva. Naívan gondoltam én is, hogy nekem megteszi egy 1080ti vagy egy 980ti, úgysincs időm, ampere miatt meg lemennek majd az árak. Ezeket néztem, 60e, másik 130e Ft volt. Január, februárra gondoltam, mindenki vesz 30xx kártyát, ez majd jól "letolja" az árakat, aztán veszek 1080ti-t. Na, nagyon rossz cigány asszony lennék, ez nem jött be. Jóslásból 1-es. Igaz, nincs macskám se
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Video konvertálás
- Óra topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest