- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Hoppá! Ez az egyik leghuzatosabb ház. Ebben valóban abnormálisak a képeden látható hőfokok. Itt valóban a GPU újrapasztázás, termál padok cseréje a megoldás.
Két dolgot tudok elképzelni. Az első az, hogy amikor a kártya készült, akkor irgalmatlan tempóban készítettek annyi kártyát, amennyit csak tudtak. Itt talán kimaradt 2-3 részfeladat az összeszerelés során, ezért ilyen a kártya. Sajnos volt rá példa, hogy ilyen történt, ott utólag a gyár cserélte a termékeket. A másik az, hogy valamiért le lett szerelve a gyári hűtés. A visszaszereléskor meg nem rakták össze rendesen.
-
Biga123
addikt
Undervoltot neki afterburnerrel.
Bár nem látszik a képen de tuti h 1V felett kap az 1935 Hz hez .
Simán lehet elvinné 900-950 mV al is és akkor már nyertél kb 10° -ot.csaba951: Az is lehet amit írsz, viszont a linkelt videóból az nem derül ki mekkora terhelést kapott a kártya és szintén nem látszik a feszültség. (bár csak azt a képet néztem meg ahova odatekerted) mondjuk ez kiderül abból is ha szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet vagy gyorsan, mert ahhoz idő kell mire a házat bemelegíti. (1-2 perc legalább)
-
csaba951
veterán
Szerintem kutya baja a kártyának. Másnál ugyanez a kártya 12 C fokkal hűvösebb. Szerintem a házban megreked a meleg levegő, ezért melegszik ennyire. A ház légáramlását kellene javítanod, akkor jobb lenne.
-
pandras83
őstag
A GPU hőfok magas ez tény, de ezen segíthet egy újrapasztázás és thermal pad csere. A "hozzájutottam" feltételezem azt jelenti hogy bányászkártyát vettél. Maxold az fpst a játékokban ingame menüben vagy msi ab-vel, ezzel kordában tudod tartani a hőfokot. Ha egy game tud mondjuk 100fpst, akkor maxold 80-ig és nem melegszik annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- PS Plus előfizetések