- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
ittakary #11652 üzenetére
A VGA hőmérséklete-hangereje a körülötte lévő háztól és az azon-abban lévő ventilátoroktól is függ.
Egy open bench állomásnál amit jellemzően ilyen teszteknél használnak semmi légmozgás nincs. Szemben egy számítógépházzal ami jó esetben jól szellőzik és megfelelő típusú és számú ventilátorok hőmérséklet függvényében változó ventilátorfordulat mellett mozgatják a levegőt.
Adott alaplap gyártók BIOS-ában a ventilátorvezérlést nem csak a CPU, VRM, alaplap és opcionálisan adott más szenzorok által mért hőmérséklet (pl épített vízhűtésnél használt hőmérsékletszenzor) alapján lehet vezérelni, hanem a VGA-GPU hőmérsékletét is figyelembe tudják venni. Ezt neked kell kiderítened hogy mit tud az alaplapod.
Esetemben az Asus Maximus Hero X BIOS-ból nem tudja figyelembe venni a GPU hőmérsékletét, de az Asus saját hulladék tuning-finomhangoló-ventilátorvezérlő stb szoftvere Windows alól már igen. De ezt nem ajánlott használni, mert belerondít a BIOS beállításokba és összekuszálja a dolgokat...
Eredetileg én is 3060 Ti-t vettem volna 300-320 körül, de használtan lecsaptam egy 3070 Ti-re 340-ért (újszerű, bolti és papíros garanciás).
Én megvenném azt a 3060 Ti-t és ha a házad-ventilátorok megfelelőek akkor egy alulfeszeléssel és egyedi ventilátorgörbével szerintem együtt lehet vele élni. Főleg ilyen ínséges időkben...
Ha nem válik be akkor élj a 14 napos elállással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest