Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Apokalipszis #3703 üzenetére
Szerintem is. (Azért is vagyok elégedett vele, mert 123e-be került csak, újonnan
) Nagyon sokáig a Slient BIOS-al használtam, mert ott van Zero RPM mód. MSI AB-vel lőttem be a ventiket mert állandóan felpörgött és leállt aminek ilyen érdekes zörgős hangja volt.
De igazából nem tudtam olyan jó profilt kitalálni, mert képernyő kiterjesztésnél (4 kijelző: 2tv-2 monitor, amit gyakran használok) úgyis bekapcsoltak a ventik. Aztán megint KI és BE. Utána beállítottam azt a 15 fokos hysteresiset, azaz annál a hőmérsékletnél aminél bekapcsoltak a ventik legalább 15 fokkal lehűtve kapcsolhattak ki (Pl. 55-nél BE, akkor 40-nél KI)... Ez nem volt rossz megoldás mondjuk, de most inkább visszakapcsoltam a másik BIOS-ra és nem vezérlem manuálisan a ventiket, menjenek fix 500 RPM-el nem zavar az senkit (19%)...A 2000+ MHz szép, de neked 2070 Supered van és húztad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest