Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rucsok
csendes tag
Cod MW Kupon aktiválásban tud valaki még ma este segíteni? Pár doboz sör árával szívesen honorálnám.
-
DNS_65
senior tag
Hello, a COD kuponokat meddig lehet még beváltani?
Az alzán még van belőle Cod-os verzió, a kuponokkal lehet variálni (pingpong labda,egyebek) hogy még kedvezőbb legyen az ár? -
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Az is kiváló lesz! A "környezet" ugyan az, csak a vga csere történik.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Majd dobjál ide pár tesztet, meg eredményt, szerintem nem csak engem érdekel.
szerk.: sőt, ha tudsz összehasonlító tesztet a 1080-al!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudna aktiválni ismerősnek kupont?Sajnos nálam többet nem lehet.
Bár ha valakinek van 5lete,ha mégis,arra is nyitott vagyok -
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Fel, de majdhogynem fölösleges, mert magát "OC-i". Az enyém például alap 1620MHz-s, de simán ment már 1920MHz-en is.
-
egyedülülő
őstag
A 2070et mennyire lehet húzni? Azért kérdem mert amit veszek 2070 strix gaming nem OC változat. Fel lehet húzni arra a szintre?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Megnéztem azt a Giga kártyát, mit mondjak, nem semmi cucc. De így is lesz simán 10-15% előnyöd, sőt lehet még több is. Jó lesz az!
-
tusi_
addikt
Maradok, megrendeltem a 2070 Supert

Rengeteg youtube osszehasonlitast megneztem es minimum FPS-ben alig van kulonbseg es ez nekem fontosabb, mint a max, ugyis lockolni szoltam. Most 80 korul a gtx 1070 el, ennel 100 korul. Monitorom 144 es de felesleges a magas fps, nem vagyok sas, hogy lassam is
Mostani is vitte rendesen atlag 60-70 kozott a jatekot, de az 1%, 0,1% low volt bizony 15-25 kozott is es ezt nagyon kiszurtam. A gtx 1070 est nagyon szerettem, az elso Nvidia amit szerettem is, remelem igy leszek a 2070S el is -
tusi_
addikt
válasz
Lord Myn
üzenetére
Köszi. Egy GTX 1070t valtanek, mert a kedvenc jatekom nem megy ugy, ahogy szeretnem, de ha egyszer mar kiadok penzt, akkor szeretnem nem "megbanni" es par evig nem hozzanyulni. A monitor marad, tehat a 2560/1080 p az en oreg szemeimnek boven elegendo.
Itt is jo barmelyik Gigabyte windforce, gaming... ,vagy inkabb huzzak a 2080 Super topikba? Köszi a segitseget
-
Lord Myn
őstag
-
tusi_
addikt
Szerintetek megeri a 2080 Super? Vagy eleg a 2070 Super? 2560x1080p ben jatszom, viszont nagyon szeretem a postproc filteringet az elsimitast, anizot, tehat hajlok az ultra beallitasok fele. Jatekom 98% ban Assetto Corsa es ennek Competizione valtozata es ez utobbi igenyli a zsiros kartyat.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
Úgy legyen!!
Melyik típust/gyártmányt akarod megvenni? A 1080-as milyen?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
egyedülülő
üzenetére
-
csaba951
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Játékfüggően kb. 10%-15% a mostani kártyádhoz képest. Új DX12/Vulcan címeknél egy kicsit még ennél is jobban teljesít. Várhatóan egyre csak több ilyen játék lesz, szóval mindenképpen jól jársz a cserével.
Plusz a 20XX sorozaton már dedikált encoder van streamekhez. Így már nem vesz le semmit a játék sebességből, ha csak 1 géped van streamelni.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Kérdésem arra irányul, hogy úgy néz ki le tudom cserélni a jelenlegi 1080-as karimat ha akarom egy sima 2070-re, ráfizetés nélkül. Gondolom már a gari miatt is jól járok, de érdekelne, hogy a jelenlegi driverek mellett számíthatok e az fps fronton fejlődésre, ha csak picire is.
-
tusi_
addikt
Sziasztok.
Tudja vki mi a kulonbseg az MSI 2070 Super gaming x es gaming x TRIO kozott? Van egy kis arkulonbseg koztuk, de ha csak vmi b..i ficsor, akkor inkabb az olcsobbat.
Csinaltam osszehasonlitast, de semmi kulonbseget nem lattam.Köszi a tippeket.
-
Jakuskacsa
senior tag
Visszaolvasgattam... látom már...
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Elgondolkodtam egy 2070 super vételén. Mellyek az ajánlott márkák belőle? Totál nem vagyok képbe már egy ideje a 2xxx es szériából. Köszi a segítséget!
-
tibaimp
nagyúr
A giga oldalán megnézve, tényleg nem jár a +1 év gar a Windforce verziókhoz, ebben tipuka-nak igaza van. Ha meg tudod nézni, vagy kérdezni, a dobozon legyen rajta a 4 years warrianty jelzés. Amikor én vettem is volt már ez az akció, de én valszeg régebbi kártyát kaptam, pedig Gaming változat (idén januárban vettem, szóval annyira nem volt azért régi, de még az akció előtti), nem volt a dobozon a jelzés, így értelem szerűen a + gar sincs meg.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszi.
Utolsó utáni, utáni kérdés: a windforce-hoz is jár extended gari vagy ahhoz csak a CoD az extra?
Teljesítményben gondolom nüansznyi a különbség a gaming oc és a wf közt.Köszi, elég ritkán kattingatok már, nincs idő rá.
Tibi: köszi, néhány játék mar wishlist-en van, Metro Exodus, az "új" Tomb Raider és hasonlók....bár a RDR2 minden időmet elviszi, mióta megjelent semmi mással nem toltam.

-
ScomComputer
veterán
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Ok köszi.
Ha holnapig nem találok jobbat és/vagy nem beszél le senki erről, akkor megrendelem. A 4 év gari elég jól hangzik.
Amúgy ami igazán tetszik, az egy EVGA, de az 230 ezer, pár fps miatt nem adok ki +45 ezret...főleg, hogy vsyncel tolok mindent, 60 fps kell nekem.
-
Üdv megint.
Ez ajánlott típus?
Egyelőre csak tapogatózok, de vasárnapig mindenképp meg akarom rendelni, legyen az bármelyik gyártó terméke. -
abéla
senior tag
Ha valaki tud valami konkrétumot az EVGA 15500 Samsung ramos "+"-os 2070 superjeinek teljesítményéről, ne tartsa magában!

szerk: pl ez a FTW3 vajh' mennyivel marad el egy ~1830-as/átlag boost-idejű 2080S-től?
-
Szőrös
veterán
2070-nél használ esetleg valaki aio vízhűtést?
-
törölt tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Ennyire azért nem emlékszem rosszul. De felteszem, ha gondoljátok, és megnézem mégegyszer. Addig a pályáig jutottam, ahol a mozdony megáll a töltésen, és a fagyott tundrán kell a questeket csinálni. Ez nyilván nem a teljes játék, de azért nagyjából lehet tudni, hogy mire képes a hardver alatta.
Azt még el tudom képzelni, hogy néhány számításigényes effektet ultráról highre vettem vissza. De nekem 45 fps-em sosem volt, de még 60-ra sem emlékszem. -
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ok, köszi, körülnézek még akkor.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ok, köszi.
Valamikor jövő héten venném (ha nem lesz Gainward/Palit), akkor számolok ezzel. -
-
Üdv.
RTX 2070 super-t szeretnék vásárolni (ha van értelme az S verziónak), ha nincs, jó a sima is.
Eddig GTX 1070-et használtam, RDR2-ben jó lenne, ha nem 40 fps lenne, ezért cserélem.
[link]
Ez a Gainward 1070-em van, valami hasonló kellene, ennek döbbenetesen hatékony a hűtése, 40 fok felett még nem láttam, mindent Vsync 60 fps-el tolok.
Árban jó lenne 180 körül megúszni, ha ez lehetséges és a 3 év gari is jó lenne.
Melyek az ajánlott típusok?
Köszí, előre is -
koenig64
csendes tag
válasz
magellaner
üzenetére
Akkor Happy End !

Ez nekem is eszembe jutott,hogy a 2019 gyártás már jó lehet,de a kérdés, milyet kapsz ha interneten rendeled.De ahogy írtad,legfeljebb garanciában kicserélik.
Sok sikert a kártyához! -
magellaner
tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
koenig64
üzenetére
samsung ramos 2060- 2070 és 2080-as kártyák is haltak meg év elején nem egy
Szóval nem memória probléma volt / van
Volt róla szó, hogy szennyezett szilícium lapkákat pakoltak a kártyákba, esetleg ez is okozhatott ilyen problémát, de 100% ot nem lehet tudni
Mindenesetre Samsung is ugyan úgy elhalt, szóval memória gond kizárva -
koenig64
csendes tag
válasz
magellaner
üzenetére
Szia!
A hibát valószínű memória probléma okozhatta,az első szériás Micron DDR6 ramok egyes sorozatainál volt egy kis gond a RTX 2070-nél.
Volt akinél egy hét,volt akinél fél év után jelentkezett,de a többségnél nem volt probléma.
Úgy tudom ez a jelenség VGA gyártóktól független volt.
Hogy minimalizáld a kockázatot,próbálj olyan típust keresni ami Samsung rammal szerelt,azokkal úgy emlékszem nem volt ilyen gond.
De a 2070 tulajok biztos többet tudnak erről mondani. -
koenig64
csendes tag
válasz
Exodion
üzenetére
Most csak ez van a gépemen tesztprogram,másikkal nem próbáltam.Játékkal sem teszteltem.
Csak kíváncsi voltam mit bír padlógázon superposition alatt, egypár teszt erejéig
Visszaálltam sima gyári OC-ra, amire nekem kell bőven elég az is,nem akarom tovább kínozni
Most az új CPU következik
-
magellaner
tag
Sziasztok vennék egy 2070 es kartyat de nemtudom mennyire kell tartani ettől a space invaders hibától. Melyiket érdemes venni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szép eredmény!

Gratula hozzá! -
Lord Myn
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem sajnos, a 44x-es driverekben csináltak valami f*sza nagy optimalizációt, ami betett a GTAV-nek és átlagosan 1-2 óra játék után szétfagy/asztalra vág hibaüzivel. NV szerint simán driver javítással nem javítható a történet (mert akkor visszafelé mennének), hanem a Rockstar-ral közösen fogják megoldani a dolgot.
-
Lord Myn
őstag
válasz
Attila2019
üzenetére
Azért írtam, hogy az OC verzió túlhúzása nem szignifikáns, azaz 5-10% (maximális boost-on még kevesebb a különbség), nem igazán befolyásolja az élettartamot.
(#2405) tibaimp : Nekem 55xx pontot hoz full alapon, szerintem ha nincs húzva a kártya, akkor a driverek között lehet ekkora különbség (én még mindig 436.02-t használok a GTAV miatt, a 44x szériában elvileg egy csomó mindent optimalizáltak)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ez tök jó érték!
Kérdés: ha valaki esetleg próbálta, az 1.0 és 1.1 között van érdemi különbség? Csak mert nekem az 1.0-val ~5300 pontom van csak, ehhez képes kevés.
-
-
Lord Myn
őstag
válasz
Attila2019
üzenetére
2070. Minimálisan több shader/textúrázó/RT/Tensor/stb. egyég van benne, ha kb. egy árban van, akkor miért ne vennénk a többet...
Az, hogy OC vagy nem OC, majdnem mindegy, kb. ugyanaddig lehet őket húzni (ha tervben van nálad), az alap OC, amit kaptak meg nem szignifikáns (max. 5-10% kb. a GPU-nak).
-
Attila2019
tag
Asus rog strix rtx 2070 oc érdemes megvenni? Vagy inkább 2060 super?
Egy árban van, mind2 oc edition.
Megbízhatóak az OC verziók?
-
surgyi
senior tag
Mondjuk annyi ,hogy a tápegységtől jön egy kis cicergés,ha dolgozik a VGA, bár annyira nem zavar. (pedig 1 éves EVGA Gold 650W,tehát nem egy öreg darab lenne) Srácok mondják hallanak részemről egy kis duruzsoló hangot Discord-ban. Bezavar a hangkártyának ez a frekvencia,s elektromos zaj keletkezik? Vagy mi az oka? Előző Msi 1070ti-nál nem volt egyik jelenség sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Because you're on television, dummy!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, jó lesz az!

.