- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
intelnek sokkal jobbak a max fpsei, nekem pont ez volt mérvadó mellette... ill. nekem megér annyi plusszt az i7 hogy inkább azt vegyem, egy i9-et azért feleslegesnek tartok (na meg az ára is), max ha valaki dolgozni akar rajta, de arra meg ott a ryzen.. 144hz FTW, ahogy mondták az előttem szólók, mindenki eldönti neki mi kell
amúgy 144hzes képfrissítést simán lehet élvezni alacsonyabb fpssel is, pl nekem gta 60-65fps felett full vaj-sima, nem feltétlen kell ahhoz 144fps (kvázi magas) h vaj-sima legyen valami game - mikrolagokat sok minden tud okozni, játék engine is válogatja ezeket na meg hardver és azok beállításai -
DNS_65
senior tag
Milyen vga-d van, próbáltam nézni de üres az adatlapod. Érzésre nagyobb fps számot kapsz, vagy a minimumok kerültek feljebb? Nálam is lassan platform csere lesz és nem tudom hová fejlesszek egy 6700K-ról, ha 144Hz és felette lenne a cél minél jobban szaladjon, de ne 170k legyen a proci(9900k) ha nem muszáj - viszont ne a cpu legyen a bottleneck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged