Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Chaser #3099 üzenetére

Jogszabály amúgy mit mond erről, kötelesek cserélni? Vagy mondhatják azt is, hogy csak az árát kapod vissza? Mert én eddig akárhova vittem vissza bármit is garanciáztatni, a boltok mindig annak megfelelően döntöttek, hogy nekik mi érte meg anyagilag, nekem beleszólásom/döntésjogom nem volt.

Példának azt tudnám felhozni, amit korábban is írtam egy másik topikban RAM-ok kapcsán. Amikor fölment a RAM-ok ára a duplájára és vittem vissza egy kb fele árban vásárolt RAM-ot garanciáztatni, még véletlenül sem cserélték sehol, hanem a vásárláskori árát adták vissza. (Ami érthető is, hiszen akkor éppen még a beszerzési ára is jóval magasabb volt, mint amennyit nekem vissza kellett fizetniük teljes vételárként.)

Amikor viszont a RAM-ok árai megfeleződtek, és a dupla áron vásárolt RAM-ot vittem vissza garanciáztatni, akkor pedig kérdés nélkül cserélték, szóba nem került, hogy esetleg az árát is visszakérhetném.

Új hozzászólás Aktív témák