Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Chaser #3063 üzenetére

2060 (sima) vs 5700 esetében hol az egyik jobb, hol a másik, játékfüggő (összességében minimálisat erősebb az 5700). 2060 Super már közel 2070-es szint, az előbb említetteknél jobb: Link
    Ettől függetlenül persze biztos van olyan teszt is, ami egy 2060 Super környékére kihoz egy 5700-at, minden attól függ, hogy a tesztet készítő melyik gyártót részesíti előnyben.

Én amúgy még a 2060 vs 5700 viszonylatában is egyértelműen a 2060-at venném, mert kb azonos teljesítményszint (minimális eltéréssel), viszont a 2060-hoz egy dupla annyiért eladható játék van, így összességében olcsóbban kapsz jobb hűtést, jobb jövőbeni eladhatóságot, és közel azonos teljesítményt. Én mindegyiket 116-117ezer Ft-ért vettem (2060-ból Gainward Ghost OC-m van, 5700-ból meg az Asusnak a blower hűtős változata volt). Azonos volt a vételár, de az RTX-hez egy drágábban eladható játék járt, így összességében jóval (kb 10e Ft) olcsóbbra jöttem ki a 2060 esetében, amin ráadásul normális hűtés is volt, nem a gagyi blower változat.

Új hozzászólás Aktív témák