- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErMi0129
csendes tag
Rx 590-em volt, vram hibás. Vissza adták a pénzt így vettem egy rtx-et.
(ott ez a hiba nem volt)
Áramtalanítottam és nem Generic ,fent a driver.
Ugyan ez a hiba fent áll még, csak elírtam, ha driver frissítés jön, akkor lesz 640*480.
Most ha resizem a gépet,akkor 1024*768-al indul a windows, de engedi visszarakni full hd-ba.
Egyszerűen nem értem , miért veszi le a felbontást. legyen hdmi vagy displayport teljesen mindegy. Még az ezer éves gtx 570-em se csinálta ezt, még vártam az új karit.
Életemben nem láttam még ilyet, hogy szarakodik a felbontással.
Kezd teljesen felidegesíteni. Windows update cseszte volna el? ez az 1903-as? nem kompatibilis a monitor ezen verziójával? De a régi is ezen volt, gtx 570-el ment pedig. Mind 2 fajta kábelem, nem lehet rossz. Le gyalultam a vga drivert ddu val. újra tettem a monitort is töröltem újra drivereltem.
Nekem már nincs ötletem. Próbáljam ki másik monitorral, vagy vigyem el a kártyát más gépébe? Ötletem nincs kezdek begolyózni miatta. Pár álmatlan éjszakám volt már miatta, szarakodtam vele órákon át, youtube ,külföldi fórumok stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hisense LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W