Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:29:23

LOGOUT.hu

nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10677) Asbee válasza #16729600 (#10673) üzenetére


Asbee
veterán

Sajnos még mindig nem érted és kiforgatod a szavaim (hozzá nem értésnél tipikus, ami alapvetően nem baj) Nem, még mindig nem írok hülyeségeket és nem szubjektív ez a megközelítés. Az a szubjektív ahogy te állsz hozzá, mert neked mások az igényeid. Bármennyire fáj azok tények amiket írtam. Nem azzal van a baj, hogy neked van véleményed, nyugodtan írd le de ha az olyan ne csodálkozz hogy kijavítanak. Szakmai topikban vagy, ne akard megmagyarázni, hogy valami azért jobb mert jobban néz ki, vagy mert te azt a gyártót nem szereted. Ha valaki 970-ről kérdez és ilyen dolgok is játszanak nála úgyis megmondja és vagy meg lehet győzni vagy nem. Hagyjuk is abba. Nem akarlak téged meggyőzni, nem is lehet mert nem érted még mindig miről beszélek. A kérdező majd eldönti mik a releváns válaszok és segítségek.

(#10674) mate3553: Nem feltétlenül a tuningosoknak szólt csak ez. Szerintem akit nem érdekli melyiket veszi meg csak beteszi és menjen az úgysem kérdez rá fórumon. Aki meg igen annak úgy gondolom számít, és nem tartom hülyeségnek ilyen szemszögből megközelíteni a kártyákat, hogy vrm hűtés, memória hűtés. Lehet tuningot eleinte elutasítja aztán meg azt is fog. Az esztétika is egy szempont de véleményem szerint ami valakinek ez nem egy nagyon lényeges dolog, addig ez eléggé hátul szerepel.

(#10676) HSM: Téged ismerve szerintem te sem tartod hülyeségnek, ha már valaki rákérdez a kártyára, hogy milyen vrm, memória hűtés, kis-nagy nyák. De hát van akinél a napon üzemelés is szempont. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.